lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και λεωφορεία...Α2, Ε22,Α1,176,149 Χ96, Χ95...οι πιο μακρινοι μπορουν να ερθουν και με το τραμ. μια ευθεια απο το σταθμο του παλιου δημαρχιου ειναι.
και λεωφορεία...Α2, Ε22,Α1,176,149 Χ96, Χ95...οι πιο μακρινοι μπορουν να ερθουν και με το τραμ. μια ευθεια απο το σταθμο του παλιου δημαρχιου ειναι.
εχεις πμΝα ερθεις οποτε θελεις, η νοοτροπια (χρονος μασαζ κλπ.) θα ειναι η ιδια.
Να μια καλή επιχειρηματική κίνηση.....εννοώ προς τα βόρεια-βορειοανατολικά λαγέ, γιατί όλα έχουν μαζευτεί νότια προάστεια
εεε όχι ρε φίλε και προμότορας.... απλά να ξέρουμε κ μεις....άλλο γλυφάδα και άλλο δάφνη...μπορεί να θέλει να βγάλει τα έξοδα του μαγαζιού εν μια νυκτί...
φυσικά και δεν τον παρακίνησα για κάτι τε΄τοιο...αλλά είναι πολλά τα παραδείγματα, οι τιμές να αναπροσαρμόζονται λόγω αλλαγής περιοχής, κοινού κλπ...ας πούμε για παράδειγμα στα Λιόσια μπορεί τα 80 ευρώ να φαίνονται πολλά για μια ώρα, ενώ στη Γλυφάδα ή στη Βουλιαγμένη να είναι διατεθημένοι οι πελάτες να πληρώσουν τόσα και άλλα τόσα...άφού μας είπε ο επιχειρηματίας ότι τα πάντα μένουν ίδια και απαράλλαχτα τότε μιλάμε για ωραίες καταστάσεις...δεν εισαι και ειναι εμφανες. οταν ομως 'παρακινεις' εναν επιχειρηματια να κανει προσαρμογη τιμης αναλογα με την περιοχη, ειναι μαλλον αστοχο. το δε θεμα της αποσβεσης, δεν αφορα τους πελατες.
σε καθε περιπτωση ο 'αρίστος' ειναι γνωστης της δουλειας και ειναι σαφες οτι η συνταγη θα ειναι επιτυχής. εγω τον ξερω απο την ζησιμοπουλου 10 χρονια πισω. αν μπορέσει να μας κανει και καμια καινοτομια/εκπληξη θα ειναι ευπροσδεκτη. Ειπαμε, το 60€ - 45' όλα μέσα παιζει πλέον εντονα στην περιοχη.
και λεωφορεία...Α2, Ε22,Α1,176,149 Χ96, Χ95...
με πουλμανάκι...παραλαβή και παράδοση απο το ...σπίτι για τους κοντινούς ?
Τα τρουφακια μου αρεσουν!!!!!!!!!λαγε την δευτερα ραντεβου στις 15.00 στην πλατεια στην γλυφαδα να παμε στο νεο μαγαζι του Αριστου.
θα παρουμε λελουδα και τσικολατακια να παμε να του πουμε τα καλοριζικα!!!
εισαι οκ?
Τα τρουφακια μου αρεσουν!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ οεεεεεεεεεεοοοοοοοοο!!!!!!!!!τρουφακια τοτε και να δεις τι καλα παιδια ειμαστε θα σου φερουμε και 3 μεταγγραφες που θα κανουν παταγο!!!!
την αλιονα την μπαρμπορα και τον μητσο μην ρωτησεις γιατι τον μητσο σε οσα μασαζ που τις πηγα με ρωτησαν γιατι τον μητσο εχασαν !!!!! σε ενα που δεν με ρωτησαν τωρα ειναι στα νησια μπαρμπαντος και κανουν αιωνιες διακοπες!!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ οεεεεεεεεεεοοοοοοοοο!!!!!!!!!
www.imagebam.com/image/27da20285355142] [/URL]δεν ειναι τυχαιο που εχεις τα καλυτερα μαγαζια στην πολη ξερεις να ακους τον σφιγμο του πελατη!!!!!
με πουλμανάκι...
Αν και το εχω ξαναποσταρει......... www.imagebam.com/image/040fbd285390293] [/URL]Μάλλον πουλ-μουνάκι !!!!!!!!!!!!!
Να εισαι καλα Αντωνη μου, ευχαριστω, σε περιμενω.Καλές δουλειές φίλε,θα τα πούμε συντομα από κοντά!
οταν πρωτοαρχισες να βαζεις καποιες φωτο των κοριτσιων , σου ειχα πει οτι σαν ιδεα ηταν πολυ καλη , πρωτοποριακη και οτι τα μασαζ χρειαζονταν κατι νεο , ξεχωριστο ωστε να ξεφυγει απο τα τετριμμενα . τωρα σου ευχομαι καλες δουλειες σε αυτους τους δυσκολους καιρους , και να τριτωσει το καλο ( με ενα νεο μαγαζι προς τα βορεια . μιας και η ελλειψη ειναι δεδομενη . βλεπε παραπονα των βορειων )