Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σε παραπέμπω στην υπογραφή του παπαγιώργη...
και πούσαι...

το DD ανήκει στο ΑΤ Νέας Σμύρνης. Γι αυτό έμεινε ως πληροφόρηση για τις ανακρίβειες που γράφεις.
την επόμενη φορά που θα παραπληροφορήσεις για το εν λόγω γαμαζί θα γίνεις Μπαν.
Γιομπανεβροτ.

συγνωμη αγαπητε που εγραψα οτι ανοικει στο νεο κοσμο αντι στη νεα σμυρνη.

χιλια συγνωμη λαθος μου. αλλα εσυ αγαπητε γιατι ενοχληθηκες για ενα καθαρα μικρο τετοιο λαθακι και με απειλεις εσυ ενας απλος παρατηρητης του σαιτ οτι θα με αποβαλεις απο εδω?  

φιλε ξεσκεπαστικες τοσο χαζα για το τι κανεις εδω μεσα και το ενδιαφερον σου για το μαγαζι και τα μαγαζια της αλυσιδας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συγνωμη αγαπητε που εγραψα οτι ανοικει στο νεο κοσμο αντι στη νεα σμυρνη.

χιλια συγνωμη λαθος μου. αλλα εσυ αγαπητε γιατι ενοχληθηκες για ενα καθαρα μικρο τετοιο λαθακι και με απειλεις εσυ ενας απλος παρατηρητης του σαιτ οτι θα με αποβαλεις απο εδω? 

φιλε ξεσκεπαστικες τοσο χαζα για το τι κανεις εδω μεσα και το ενδιαφερον σου για το μαγαζι και τα μαγαζια της αλυσιδας.

παπαγιώργο το μεροκάματο σε είδος πλιζ.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εινε αστιος ο φιλος μου και δασκαλο μου Περσονας,αλα καλα κανις και γραφις πτι δε σου αρεσι το μαγαζι ουθτε εμενα αρεσι,το παλιο Λιντο μου αρεσε

θα συμφωνησω φιλε μου αλλα βοηθησε με λιγο εσυ που εισαι στριπομαθης τι ειναι γιομπανεβροτ που λεει ο ακατονομαστος?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα συμφωνησω φιλε μου αλλα βοηθησε με λιγο εσυ που εισαι στριπομαθης τι ειναι γιομπανεβροτ που λεει ο ακατονομαστος?
εγο δε ξερο πολα πραματα ξερο πολι λιγα και οτι μου πουνε να γραψο γραφο,γραφο τιλεκατεφτινομενα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθες cony ferrara και andy ελεγε τιποτις?η τζενιφερ επεστρεψε?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
χθες cony ferrara και andy ελεγε τιποτις?η τζενιφερ επεστρεψε?
Την καλησπερα μου και τα χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!!!Λεμε με κατι φιλαρακια να παμε σημερα απο το diamond.Πρωτη φορα θα παμε,η τζενιφερ τι λεει?Σε προηγουμενες σελιδες διαβασα οτι ειναι φοβερο μωρο.Παιζει καμια φραπεδια εκει?Ευχαριστω και παλι χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είμαι καινούργιος στη παρέα αλλά σας παρακολουθώ καιρό και θα ήθελα να σας πω τη
γνώμη μου. Απευθύνομαι κυρίως στα μέλη που μπαίνουν εδώ μέσα για να μάθουν πράγματα και όχι στους παπαγάλους που γράφουν 500 μηνύματα για συγκεκριμένα μαγαζιά από τα οποία και τα τσεπώνουν και τα υποστηρίζουν με τεράστιο και σκανδαλώδη ζήλο.

Για εμένα τα πράγματα όσον αφορά πιο μαγαζί είναι το καλύτερο της αγοράς είναι ξεκάθαρα. Το Ανατολή είναι το απόλυτο και το καλύτερο μαγαζί της αγοράς. Οι χώροι είναι μοντέρνα διακοσμημένοι με βολικούς καναπέδες και πολύ ευρύχωρα, μα πάνω απ'όλα πολύ καθαροί. Οι τιμές είναι οι σωστές. 10€ ο απλός χορός και 50 το prive. Ta κορίτσια τα πιο όμορφα και καβλιάρικα της πιάτσας ικανά να ικανοποιήσουν κάθε κρυφή φαντασιώση και επιθυμία σας. Θα πάθετε πλάκα με τα κορίτσια. Το prive είναι σε πολύ καλό και σκοτεινό χώρο από τους καλύτερους σε όλα τα μαγαζιά. Πραγματικά καβατζωμένος χωρίς τα περιττά μάτια να είναι καρφωμένα πάνω σας. Μα πάνω απ' όλα οι πελάτες του μαγαζιού απολαμβάνουν το καλύτερο service από το άκρως ευγενικό και εχέμυθο προσωπικό.

Γι' αυτό λοιπόν μη το σκέφτεστε. Ανατολή και πάλι Ανατολή. Στο Ανατολή οι ερωτική διάθεση και η ερωτική λίμπιντο φτάνουν στα ύψη.

πανικός....
Ενα ένα αρχίζουν το λουκέτο....
σφάζονται αναμεταξύ τους τώρα με παπαγαλάκια.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στον Εθνικό Κήπο παλαιότερα σε  ειδικό κλουβάκι , εφιλοξενούντο κάτι υπέροχοι τροπικοί ψιττακοί !

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Πάντα τα καλύτερα χάνω. Όχι ρε πούστη μου δε γίνονται αυτά. Τι έγραψε το παλικάρι. Αυτό θα μπορούσε πάντως να είναι η τέλεια διαφήμιση, αν ήθελε κάποιος να γράψει κάτι. Και κατά άλλα θεώρησε ότι δε θα τον καταλάβαιναν ότι είναι παπαγαλάκι. Ότι θα ήταν αφθόρμητα λόγια. Φιλαράκι με αυτά που κάνεις και γράφεις (στα λέω επειδή είμαι σίγουρος ότι μας βλέπεις) μόνο κακό κάνεις στο μαγαζί σου, παρά τσάμπα διαφήμιση.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλό το ανατολή δε λέω

αλλά βρε αδελφάκι μου μαθέ τη διαφορά της άμεσης και της έμμεσης διαφήμισης

Άσε που θα βγείτε οι παπαγάλοι των δυο ομίλων και θα πλακωθείτε  στα τσιμπήματα
:headbang:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κύριε  Μαγαζάτορα..

Άμα κάνεις και εσύ το μαγαζί σου έτσι, τότε θα ξαναδείς λεφτά από εμάς..!!

Το παραμύθι ΤΕΛΟΣ..!! Μέχρι τότε, καθίστε να βαράτε μύγες..!!

Αυτά..

ΥΓ – Δεν μπορεί.. Όσο παπαγαλάκι και να είναι ο γράφων, τα μισά πρέπει να είναι αλήθεια. 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κύριε  Μαγαζάτορα..

Άμα κάνεις και εσύ το μαγαζί σου έτσι, τότε θα ξαναδείς λεφτά από εμάς..!!

Το παραμύθι ΤΕΛΟΣ..!! Μέχρι τότε, καθίστε να βαράτε μύγες..!!

Αυτά..

ΥΓ – Δεν μπορεί.. Όσο παπαγαλάκι και να είναι ο γράφων, τα μισά πρέπει να είναι αλήθεια. 

καλα ειδικα για αυτο το μαγαζι παει γαντι το μυνημα 100%!Εχω να παω απο τα τελη του 2008 εκει γιατι ειναι η ξενερα η ιδια πραγματικα!Εχει αλλαξει κατιτις προς το καλυτερο?μπααααα φανταζομαι,αφου δεν γραφει κανεις τιποτι :think:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανείς δεν επισκέπτεται πλέον αυτό το λουσάτο ίδρυμα;
Αναρωτιέμαι πως αποσβένονται οι επενδύσεις.
Επίσης πως συντηρούνται τα κορίτσια.
Ποιές να είναι τώρα εκεί άραγε;
Μια που ήξερα έφυγε από εκεί και πήγε Κλεοπάτρα, μετά πήγε Ρασπούτιν και τώρα είναι Λίτο.
Στο Λίτο βέβαια δεν θα πάω να τη δω γιατί άκουσα ότι το νεράκι πήγε € 30.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ βοηθησε με αλλα μια υπερμουναρα ονοματι Ελβιρα αν θυμαμαι καλα μελαχροινη που οποιος κοινος θνητος την εβλεπε η καυλα εφτανε μεχρι το λαιμο ειναι ακομα εκει ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom