#7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ 05-07-2012 21:32
Ρε μαλακες του Ελληνικου κρατους δεν βλεπετε οτι αργα η γρηγορα θα σφαχτουμε μεταξυ μας καντε κατι καθε μερα και μια αυτοκτονια γιαετσι θελουν οι κωλοτραπεζες ελεο ρε
Ρε κοπανοι της κυβερνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πως θα πληρωσω την εφορια ρε ζωα αφου δεν εχω λεφτα μου μειωσατε την συνταξη
και μου ζητατε να δωσω πω ρε μαλακες οικονομολογοι του london school of economics ρε ζωα αυτα σας μαθανε τετοια οικονομικα ξερω ρε ζωα τηε Ελληνικης Βουλης και εγω,ελατε παρτε μου το ψυγειο, την tv, την κουζινα δεν εχω και τιποτα αλλο αξιας ψεματα ρε και 200 ευρω κρυφα απο την Γυναικα μου ,ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ 1350 ΕΥΡΩ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΤΟ ΥΠΑΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΞΑΔΕΡΦΙ Α ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑΙ 18ΟΟ ΕΥΡΩ ΡΕ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ( Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ
Παράθεση
Kυριε μου εχετε απολυτο δικιο σε οσα γραφετε
αυτα τα τομαρια δεν τα ενδιαφερει πως θα πληρωσετε εσεις, εγω ο οποιοσδηποτε
ειμαστε απλα ποσοστα γι αυτους..τιποτα παραπανω
ποσοστα ανεργιας, ποσοστα μεταναστευσης, ποσοστα φτωχειας, αυτοκτονιων κτλ
δυστυχως αυτα τα τομαρια εχουν αναγκασει ελληνες ν αφησουν οικογενειες πισω για να κανουν τους χαμαληδες σε γερμανους, ολλανδους και αυστραλους..για ενα κομματι ψωμι..μας επεστρεψαν στο 1950 και μας εχουν πεισει για τα καλα οτι θα παραμεινουμε εκει για πολλα χρονια..οποιος αντεξει..τοσο απλα..
εσεις θαλασοπνιχτηκατε και καθε μηνα σκαγατε λεφτα για την συνταξη του ΝΑΤ την οποια σας πετσοκοψαν με το ετσι θελω..λες και ησασταν στην ιδια βαρδυα στο ειρηνικο με τον βενιζελο, τον σαμαρα και τον καρατζαφερη
Ο,τι και να γραψετε εχετε δικιο
Πλεον για πρωτη φορα ευχομαι ολοψυχα το κακο ανθρωπου
και πιο συγκεκριμενα ευχομαι Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
* εφορια να αναμενετε χοντρικα
x 3 το ποσο που πληρωσατε περυσι