Νέα

Διαμαρτυρία για το εκκαθαριστικό της εφορίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα strata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο το διαρκες κλαμα με τις κακουχιες των επαγγελματων ειναι κουραστικο. το επαγγελμα ειναι επιλογη δεν ειναι υποχρεωση. αρα σαρεσει αυτο που κανεις και σκας.
Δεν καταλαβες. Καθε επαγγελμα ειναι καλο, μεχρι να ερθει η ωρα να φορολογηθει.  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν καταλαβες. Καθε επαγγελμα ειναι καλο, μεχρι να ερθει η ωρα να φορολογηθει.  :2funny:

δε τοπα για τη μιρλα της φορολογιας. για το 'θαλασσοδερνομαστε' που εγραψε επιτηδες. και ο γιατρος μιρλα για εφημεριες και ο στρατιωτικος μιρλα για μεταθεσεις και ο μπατσος μιρλα για επικινδυνοτητα και ο οικοδομος μιρλα για ταλαιπωρια και μιρλα μιρλα μιρλα. και ολοι νιωθουν ξεχωριστο τον κλαδο τους και δικαιο το κλαουρισμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο το διαρκες κλαμα με τις κακουχιες των επαγγελματων ειναι κουραστικο. το επαγγελμα ειναι επιλογη δεν ειναι υποχρεωση. αρα σαρεσει αυτο που κανεις και σκας.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ρε.Το νταβατζιλικι δεν γουσταρω.
Τα παιρνουν απο τον κοσμο για να τα δινουν σε επιδοματα στους υπαλληλους της βουλης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δε τοπα για τη μιρλα της φορολογιας. για το 'θαλασσοδερνομαστε' που εγραψε επιτηδες. και ο γιατρος μιρλα για εφημεριες και ο στρατιωτικος μιρλα για μεταθεσεις και ο μπατσος μιρλα για επικινδυνοτητα και ο οικοδομος μιρλα για ταλαιπωρια και μιρλα μιρλα μιρλα. και ολοι νιωθουν ξεχωριστο τον κλαδο τους και δικαιο το κλαουρισμα.
Συμφωνω απολυτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ρε.Το νταβατζιλικι δεν γουσταρω.
Τα παιρνουν απο τον κοσμο για να τα δινουν σε επιδοματα στους υπαλληλους της βουλης.

ε τους το κοψανε τωρα οποτε θα κανουν και αυτοι μιρλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε τους το κοψανε τωρα οποτε θα κανουν και αυτοι μιρλα.
ΟΛΟΙ πρεπει να κανουμε μιρλα γιατι στο τελος θα μας παρουν και αυτα που δεν εχουμε.
Πες τιποτα για το Lipo 6 Black.

Επισκέπτης
Εχει να πεσει κλαμα φετος με τα ραβασακια της εφοριας.
Το αλλο το μαθατε ?

Δηλαδη ακομα κι αν καποιος εχει καταθεσει πινακιδες θα πρεπει να κανει ασφαλεια στο αυτοκινητο ?
Σαμαρα δεν θελατε, θα φαμε καλα απο δω και περα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μέσα σε μια χρονιά το αφορολόγητο απο 12.000
μειώθηκε στα 9.000 και μετά στα 5.000 (οπου γίνεται και η εκκαθάριση του φόρου για το οικονομικό έτος).
Τα χρεωστικά φέτος κυμαίνονται απο 1.300-2.500.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
#7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ 05-07-2012 21:32
Ρε μαλακες του Ελληνικου κρατους δεν βλεπετε οτι αργα η γρηγορα θα σφαχτουμε μεταξυ μας καντε κατι καθε μερα και μια αυτοκτονια γιαετσι θελουν οι κωλοτραπεζες ελεο ρε
Ρε κοπανοι της κυβερνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πως θα πληρωσω την εφορια ρε ζωα αφου δεν εχω λεφτα μου μειωσατε την συνταξη
και μου ζητατε να δωσω πω ρε μαλακες οικονομολογοι του london school of economics ρε ζωα αυτα σας μαθανε τετοια οικονομικα ξερω ρε ζωα τηε Ελληνικης Βουλης και εγω,ελατε παρτε μου το ψυγειο, την tv, την κουζινα δεν εχω και τιποτα αλλο αξιας ψεματα ρε και 200 ευρω κρυφα απο την Γυναικα μου ,ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ 1350 ΕΥΡΩ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΤΟ ΥΠΑΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΞΑΔΕΡΦΙ Α ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑΙ 18ΟΟ ΕΥΡΩ ΡΕ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ( Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ
Παράθεση

Kυριε μου εχετε απολυτο δικιο σε οσα γραφετε

αυτα τα τομαρια δεν τα ενδιαφερει πως θα πληρωσετε εσεις, εγω ο οποιοσδηποτε

ειμαστε απλα ποσοστα γι αυτους..τιποτα παραπανω

ποσοστα ανεργιας, ποσοστα μεταναστευσης, ποσοστα φτωχειας, αυτοκτονιων κτλ

δυστυχως αυτα τα τομαρια εχουν  αναγκασει ελληνες ν αφησουν οικογενειες πισω για να κανουν τους χαμαληδες σε γερμανους, ολλανδους και αυστραλους..για ενα κομματι ψωμι..μας επεστρεψαν στο 1950 και μας εχουν πεισει για τα καλα οτι θα παραμεινουμε εκει για πολλα χρονια..οποιος αντεξει..τοσο απλα..

εσεις θαλασοπνιχτηκατε και καθε μηνα σκαγατε λεφτα για την συνταξη του ΝΑΤ την οποια σας πετσοκοψαν με το ετσι θελω..λες και ησασταν στην ιδια βαρδυα στο ειρηνικο με τον βενιζελο, τον σαμαρα και τον καρατζαφερη

Ο,τι και να γραψετε εχετε δικιο

Πλεον για πρωτη φορα ευχομαι ολοψυχα το κακο ανθρωπου

και πιο συγκεκριμενα ευχομαι  Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

* εφορια να αναμενετε χοντρικα x 3 το ποσο που πληρωσατε περυσι

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
Το αλλο το μαθατε ?

Δηλαδη ακομα κι αν καποιος εχει καταθεσει πινακιδες θα πρεπει να κανει ασφαλεια στο αυτοκινητο ?

Ναι καλα.... :jerking:

Και πως θα αποδείξουν αυτοί οι φωστήρες οτι εγω (ο ανασφαλιστος) το κινω το ιχ μου και δε τοχω σε ακινησια στο garage μου

Υποθετω δε θα βρεθει καποιος τοσο κοροιδο ωστε να τσιμπησει, σε κατι τοσο αφελες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:think: :think:
Πλήρωσε κανένας φόρους στή Ελλάδα ποτέ ??????????????????

????????????????????????????????????????

:helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
298.OOO Είμαστε άγαπητέ ......  :think: οί ύπόλοιποι 5.202.000 πού είναι ??
Αυτη η κατηγορια , μολιs μαs τελειωσε.....Αν ακομα επιθυμειτε να τουs συναντησετε παρτε σβαρνα τα συσιτια....Ολο και καποιον θα συναντησετε  :S :S

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
298.OOO Είμαστε άγαπητέ ......  :think: οί ύπόλοιποι 5.202.000 πού είναι ??
Ξέρεις είμαι αργόστροφος,για βοήθησε με λίγο σε παρακαλώ.
Σε νομικά πρόσωπα ή σε φυσικά πρόσωπα αναφέρεσαι με αυτά τα νούμερα;
Aυτή την στιγμή η φορολογία μιας ΑΕ και ΕΠΕ είναι 20% και εαν εχει κέρδη και τα διανείμει οι μέτοχοι φορολογούνται με 35% για τα μερίσματα.
Mε το αφορολόγητο στα 5.000 (για φυσικά πρόσωπα) σχεδόν τους μισούς μας έχουν πάει στην κλίμακα του 40%.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ξέρεις είμαι αργόστροφος,για βοήθησε με λίγο σε παρακαλώ.
Σε νομικά πρόσωπα ή σε φυσικά πρόσωπα αναφέρεσαι με αυτά τα νούμερα;
Aυτή την στιγμή η φορολογία μιας ΑΕ και ΕΠΕ είναι 20% και εαν εχει κέρδη και τα διανείμει οι μέτοχοι φορολογούνται με 35% για τα μερίσματα.
Mε το αφορολόγητο στα 5.000 (για φυσικά πρόσωπα) σχεδόν τους μισούς μας έχουν πάει στην κλίμακα του 40%.

Περισσότερο σε φυσικά ,,,,,,, γιατί καί μέσα σε αύτούς ύπάρχουνε λαμόγια
καί πρώτος έγώ πού δεν πληρώνω !!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το αλλο το μαθατε ?

όταν καταθέτεις πινακίδες δεν υπάρχει λόγος ασφάλισης γιατί δεν βγαίνει στο δρόμο - ακινητοποιείται.
βέβαια, αν το κουνήσεις και σε πιάσει, τότε θα πληρώσεις ΚΑΙ το πρόστιμο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom