εκλογές τώρα, ν αλλάξει αυτός ο τόπος...
να δούμε μια άσπρη ημέρα...
να δούμε λίγο ευημερία ρε παιδιά τέλος πάντων...
να γαμήσουμε κι εμείς...
εκλογές ΤΩΡΑ...
πάμε για τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ...
ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις, το κατάλαβα ;)
εκλογές τώρα, ν αλλάξει αυτός ο τόπος...
να δούμε μια άσπρη ημέρα...
να δούμε λίγο ευημερία ρε παιδιά τέλος πάντων...
να γαμήσουμε κι εμείς...
εκλογές ΤΩΡΑ...
πάμε για τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ...
Πόσο είσαι!
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!
Οχι μωρε,ολοι συριζαιοι ημαστανΟπως ολοι αυτοι που μαζευομασταν στο Συνταγμα η στο Λευκο Πυργο ημασταν αλητες και δεν ξερω εγω τι αλλο......
ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις, το κατάλαβα ;)
μην το γελάς πάντως, αν οι εκλογές δεν βολεύουν τους "επιτρόπους" μας μπορεί να τις παρακάμψουν και αυτές (το Σύνταγμα της χώρας μας άλλωστε το έχουν γραμμένο στα παπάρια τους)
Χαίρομαι πάντως γιατί ο λαός έχει αλάνθαστο ένστικτο.
Στο Ηράκλειο π.χ. έδιωξε τους πολιτικούς από την εξέδρα των επισήμων αλλά δεν πείραξε τους παπάδες.
το Σύνταγμα σίγουρα όχιΔηλαδή όλοι αυτοί οι απολίτιστοι και ανεγκέφαλοι νεοβάρβαροι πού ματαιώνουν τήν παρέλαση, δεν έχουν τό Σύνταγμα κι ολόκληρη την Ελληνική Ιστορία γραμμένη στα παπάρια τους;
Προκυπτει..οταν φωναζεισ τον προεδρο της ελληνικης δημοκρατιας προδοτη......τι αλλο μπορει να κανει? μηπως να παρει τα οπλα ετσι οπως μασ τα λεσ?κατ'αρχάς δεν ήταν ένα μάτσο κόσμος και επίσης δεν προκύπτει από πουθενά ότι επρόκειτο για αγράμματους και απολίτιστους
τι άλλο μπορεί να κάνει ο κόσμος επιτέλους για να ζητήσει την διενέργεια εκλογών?
ναι την αφηνω πανω σου...Αγράμματους. Εξουσιοδοτήσαμε.
Την κριτική για τη μόρφωση μην την ακουμπάς καλύτερα
Τεμπελιδες και λαμογια το 90%...Οπως ολοι αυτοι που μαζευομασταν στο Συνταγμα η στο Λευκο Πυργο ημασταν αλητες και δεν ξερω εγω τι αλλο......
Να γίνουμε Ιράν τότε. Είμαι σίγουρος ότι ο Άνθιμος είναι έτοιμος να θυσιαστεί και ν'αναλάβει πρωθυπουργός.
Να γίνουμε Ιράν τότε. Είμαι σίγουρος ότι ο Άνθιμος είναι έτοιμος να θυσιαστεί και ν'αναλάβει πρωθυπουργός.
το Σύνταγμα σίγουρα όχι
την ελληνική ιστορία επίσης όχι, μάλλον την προστάτεψαν από τα μιάσματα-υποκριτές
έχετε χάσει την ουσία ρε.Θεωρω μεγάλη μαλακια αυτο που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Βολεύει αυτους που θέλουν να καταργηθουν οι παρελάσεις!!
Μπορουσαν να διαδηλώσουν μετα το τελος της παρέλασης!!!!!!!!
Τεμπελιδες και λαμογια το 90%...
Να μην εξαιρεσουμε τη Λιανα?δε συναγωνίζονται με την καμμιά το 100% των 300 της Βουλής και των συν αυτώ......
Στις 6 Δεκεμβρη?Μυριζω μπαρουτι στην Αθηνα 17 Νοεμβρη
κανένα δεν εξαιρώ.Να μην εξαιρεσουμε τη Λιανα?
ο Ιταλός που συνυποστηρίζει το Σύλβιο είπε ότι εάν αυξήσουν τη Σύνταξη στους Ιταλούς απ τα 65 στα 67 οι Ιταλοί θα τους σκοτώσουν.....