εμένα το φασκέλωμα με ξένισε πολύ, δικαίωμα του καθενός βέβαια να εκφράζεται όπως νομίζει αλλά θα πρέπει να φέρει και την ευθύνη των πράξεών του (προσωπικά εάν ήμουν λυκειάρχης το λιγότερο θα είχα ρίξει στον πιτσιρικά μια 5νθήμερη για να μάθει να σέβεται και να μην ντροπιάζει κατ'αρχάς ένα ολόκληρο σχολείο αλλά και τον ίδιο τον θεσμό της εκπαίδευσης)
θυμάμαι όταν ήμουν στην ηλικία του που κάναμε καταλήψεις και πορείες για την μεταρρύθμιση που ήθελε να περάσει το ΠΑΣΟΚ τότε με την κατάργηση των δεσμών, παπάρια καταλαβαίναμε ποιό ήταν το όφελός μας και γιατί ήταν καλή ή κακή η επιγενόμενη μεταρρύθμιση, για τον χαβαλέ το κάναμε και επειδή βλέπαμε να το κάνουν όλα τα σχολεία της Ελλάδος
το πιο φρόνιμο κατά την γνώμη μου θα ήταν να παρήλαυναν οι μαθητές δίχως να γυρνάνε το κεφάλι τους παρά κοιτώντας ευθεία, αυτή θα ήταν μια καθώς πρέπει εκδήλωση περιφρόνησης προς τους επισήμους (η μούτζα και κάθε τέτοιου είδους χειρονομία δεν έχουν θέση σε μια πράξη απόδοσης τιμής σε νεκρούς όπως η παρέλαση, ήταν πολύ κρίμα και έδειξε για μία ακόμη φορά σε τι σημείο έχει καταντήσει η ελληνική παιδεία - με τις λιγότερες ευθύνες βεβαίως να φέρουν τα ίδια τα παιδιά)
συμπερασματικά, μαγκιά κλανιά η μούτζα του πιτσιρικά, ας του κάνουν και μήνυση ακόμα για να καταλάβει ότι η ηλικία του δεν του παρέχει άλλοθι να κάνει μαλακίες επειδή κάποιος το έγραψε στο facebook και να παραμένει στο απυρόβλητο (αν θέλει να λογίζεται ως υπεύθυνος πολίτης ας λουστεί και τις συνέπειες της πράξης του)
άντε με το κάθε νιάνιαρο που νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απ'τα αρχίδια