pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βρε κ με τζιπ 4χ4 σαν εσένα,2011 έχουμε,πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το στερεότυπο: ''ο αριστερός δεν πρέπει να έχει''.ναι και με μάουντεν μπάικ.
Βρε κ με τζιπ 4χ4 σαν εσένα,2011 έχουμε,πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το στερεότυπο: ''ο αριστερός δεν πρέπει να έχει''.ναι και με μάουντεν μπάικ.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχχααΕνίοτε και μάουνταιν μπάικ-ο.
Βρε κ με τζιπ 4χ4 σαν εσένα,2011 έχουμε,πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το στερεότυπο: ''ο αριστερός δεν πρέπει να έχει''.
Aaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχχαα
Μαλάκα σκέψου ο ίσιος να θελήσει ένταξη στην γιάφκα κ να έχει κόλλημα επειδή το φυσάει....δεν θα ήταν άδικο κ κρίμα;;;Ο Παπατρόλλ έτοιμος να ζήσει το American Dream...
Βρε κ με τζιπ 4χ4 σαν εσένα,2011 έχουμε,πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το στερεότυπο: ''ο αριστερός δεν πρέπει να έχει''.
Είδα. Και Χρυσαυγίτες είδα και μειοψηφίες υπέρ μονοπωλίων είδα, και την ομάδα πολιτικών happenings Κολλάτου , και οπαδούς του Ηρακλή και κάθε καρυδιάς καρύδι. Δυστυχώς οι φωνές όλων αυτών (ή της συντριπτικής πλειοψηφίας αυτών) σε κάποια σημεία ταυτίζονται. Στα πιοποταπάκοινά συνήθως (αντικοινοβουλευτισμός, προδότες πολιτικοί που τα φάγανε ενώ όλοι οι άλλοι υπήρξαν υποδείγματα τιμιότητας, οι καλοί Έλληνες και οι κακοί ξένοι κλπ. κλπ.). Ανίερες συμμαχίες του δρόμου, του ποδαριού. "Γαλλιστί τρουτρουάρ" που έλεγε κι μέγας Φέρμας.
Είδα. Και Χρυσαυγίτες είδα και μειοψηφίες υπέρ μονοπωλίων είδα, και την ομάδα πολιτικών happenings Κολλάτου , και οπαδούς του Ηρακλή και κάθε καρυδιάς καρύδι. Δυστυχώς οι φωνές όλων αυτών (ή της συντριπτικής πλειοψηφίας αυτών) σε κάποια σημεία ταυτίζονται. Στα πιο ποταπά συνήθως (αντικοινοβουλευτισμός, προδότες πολιτικοί που τα φάγανε ενώ όλοι οι άλλοι υπήρξαν υποδείγματα τιμιότητας, οι καλοί Έλληνες και οι κακοί ξένοι κλπ. κλπ.). Ανίερες συμμαχίες του δρόμου, του ποδαριού. "Γαλλιστί τρουτρουάρ" που έλεγε κι μέγας Φέρμας.
Να μου επιτρέψεις να νομίζω ότι αυτά περί "ερμηνείας" αυτών που συμβαίνουν ως στάδια ενός προτσές που θα οδηγήσει στον ξεσηκωμό είναι αργοάσχολες και βαρετές φαντασιώσεις των επαγγελματιών θεωρητικών των επαναστάσεων.αρχηγέ,
έτσι γίνεται στα πρώτα στάδια ενός ξεσηκωμού ή ένός ξεσπάσματος αν θες...
Να μου επιτρέψεις να νομίζω ότι αυτά περί "ερμηνείας" αυτών που συμβαίνουν ως στάδια ενός προτσές που θα οδηγήσει στον ξεσηκωμό είναι αργοάσχολες και βαρετές φαντασιώσεις των επαγγελματιών θεωρητικών των επαναστάσεων.
Εγώ απλά απίστευτη οχλοκρατία και αθλιότητα/παραλογισμό βλέπω.
Κάθε κοινωνιολογική παρατήρηση για να είναι σοβαρή πρέπει να αφήνει απ' έξω έστω και το παραμικρό δείγμα πρόβλεψης. Αλλιώς ανοίγει ο ασκός της αρλούμπας.όχι αγαπητέ.
είναι κοινωνιολογική παρατήρηση όλων των μέχρι σήμερα εξεγέρσεων είτε επικράτησαν είτε όχι....
καμιά μαζική λαϊκή εξέγεσρη δεν ξεκινά με πλήρες συνεκτικό και ενιαίο πολιτικό πρόγραμμα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ και είναι παράλογο να συμβεί...
μικροσκοπικά έχεις δίκιο.Κάθε κοινωνιολογική παρατήρηση για να είναι σοβαρή πρέπει να αφήνει απ' έξω έστω και το παραμικρό δείγμα πρόβλεψης. Αλλιώς ανοίγει ο ασκός της αρλούμπας.
επειδή είσαι έλληνας και φορτίζεσαι συναισθηματικά δεν αναιρεί ότι άλλοι απ όξω τα βλέπουν αντικειμενικά και καθαρά.Νταξ ίσως, και χοντρά-χοντρά πάντα. Και η Αργεντινή νομίζω ήταν πιο "εύκολη" περίπτωση. Σα να προέβλεπες - τηρουμένων των αναλογιών - την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.