1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πριν πάει στην παρέλαση......Μόνος του το σκέφτηκε αυτο?
ήταν στην κρήτη λέει έπαιρνε μαθήματα από αραβες δημοκράτες.
πριν πάει στην παρέλαση......Μόνος του το σκέφτηκε αυτο?
Αν φύγει ο βλάκας μαζί με το κόμμα του κάτι μπορεί να γίνει....δλδ το προβλημα ειναι ο βλακας;
αν φυγει η Ελλαδα θα μεταμορφωθει σε παραδεισο;
τι ειχε να φοβηθει?
παραξενο που δεν εδρασε το ΠΑΜΕ για να σταματησει τους παρακρατικους που αποπροσανατολιζουν τον κοσμοσωστό...
είναι τελείως τυχαίο πως μόνο φέτος έγινε την πουτάνας.
μεμονωμένα περιστατικά αδερφέ.
Ας αφηναν να τελειώσει η παρέλαση και να καναν οτι θελαν!!!!!!!. Το είπα και το μεσημέρι γιορτάζουν αποψε οι θιασώτες της κατάργησης των παρελάσεων!!!!!!!!!!!
και πάλι όχιδλδ το προβλημα ειναι ο βλακας;
αν φυγει η Ελλαδα θα μεταμορφωθει σε παραδεισο;
Ανήκουν κ οι άραβες στην Σοσιαλιστική Διεθνή;;;πριν πάει στην παρέλαση......
ήταν στην κρήτη λέει έπαιρνε μαθήματα από αραβες δημοκράτες.
σήμερα δεν ψηφιζόταν πολυνομοσχέδιο.παραξενο που δεν εδρασε το ΠΑΜΕ για να σταματησει τους παρακρατικους που αποπροσανατολιζουν τον κοσμο
τι να πρωτοχωρεσει σε ενα αεροπλανοΑν φύγει ο βλάκας μαζί με το κόμμα του κάτι μπορεί να γίνει....
και πάλι όχι
αν όμως φύγουν όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στην βουλή (οι έστω όσο περισσότεροι γίνεται) και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι των τελευταίων δύο δεκαετιών (και δεν εννοώ απαραίτητα δια της βίας, αρκούμαι σε ισόβια κάθειρξη και δήμευση των περιουσιών τους), τότε έχουμε κάποιες πιθανότητες να γίνουμε αυτό που λες
υπάρχει και το κολύμπι.......τι να πρωτοχωρεσει σε ενα αεροπλανο
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΠΑΣΠ.ΔΑΠ,ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚ
μιλαμε για λαο
Προσωπικά πολύ θα μου άρεσε να δω μερικούς-μερικούς πρασινορουφιάνους σε καταναγκαστικά έργα,να βάφουν τοίχους,να σπάνε πέτρες,να κόβουν δέντρα...τέτοια ωραία....και πάλι όχι
αν όμως φύγουν όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στην βουλή (οι έστω όσο περισσότεροι γίνεται) και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι των τελευταίων δύο δεκαετιών (και δεν εννοώ απαραίτητα δια της βίας, αρκούμαι σε ισόβια κάθειρξη και δήμευση των περιουσιών τους), τότε έχουμε κάποιες πιθανότητες να γίνουμε αυτό που λες
τι να πρωτοχωρεσει σε ενα αεροπλανο
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΠΑΣΠ.ΔΑΠ,ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚ
μιλαμε για λαο
Ανανέωση όχι αστεία....καμμιά 30αριά παο αυτούς που είναι μέσα θα ξαναείναι στην επόμενη βουλή.
Προσωπικά πολύ θα μου άρεσε να δω μερικούς-μερικούς πρασινορουφιάνους σε καταναγκαστικά έργα,να βάφουν τοίχους,να σπάνε πέτρες,να κόβουν δέντρα...τέτοια ωραία....
καμμιά 30αριά παο αυτούς που είναι μέσα θα ξαναείναι στην επόμενη βουλή.
Προσωπικά πολύ θα μου άρεσε να δω μερικούς-μερικούς πρασινορουφιάνους σε καταναγκαστικά έργα,να βάφουν τοίχους,να σπάνε πέτρες,να κόβουν δέντρα...τέτοια ωραία....
η πείνα μάστορα δεν ξεχνιέται......ευχής έργον εν τούτοις ευχολόγιο, θα είναι αρκετά περισσότεροι (καταραμένος αυτός ο λαός να ξεχνάει τραγικά εύκολα + την πλύση εγκεφάλου που θα υποστεί από τα ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο, το έχουμε δει πολλάκις το ίδιο έργο)