Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/03/paok-aek.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τύπε δεν αμφισβητειται οτι ειναι εκτεθειμενος. Ούτε μπαλα βρισκει.
Το θεμα ειναι αν επηρεαζει τη φαση.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο Βασιλάκης τώρα είπε ουσιαστικά ότι όποια απόφαση και εάν έπαιρναν οι διαιτητές θα ήταν σωστή.

Κατι σαν τη γάτα του Σρέντιγκερ που είναι και ζωντανή και νεκρή ταυτόχρονα

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Κι ομως, γινεται να καταντησει ΑΚΟΜΗ πιο αντιπαθης μια ομαδα. Δεν υπαρχει πάτος.

Αποτέλεσμα νεοπλουτισμού, προπαγάνδας στα όρια πλύσης εγκεφάλου και νοοτροπίας ''εγώ πληρώνω, εγώ γαμάω''.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ακουγα ΕΡΑ και λενε ολοι οι δημοσιογραφοι περιγραφοντας τη φαση σε αυτους που δε το εβλεπαν σε τηλεοραση. Ο επιθετικος δεν επηρεαζε καθολου τη φαση καθως δεν παρενοχλησε καθολου τον τερματοφυλακα. Μαλιστα ο παικτης του ΠΑΟΚ ειχε περασει τη γραμμη!, πως θα μπορουσε να επηρεασει; Ετσι οπως τα ελεγαν νομιζα οτι θα ηταν 10 μετρα μακρια. Και το βλεπω στη τηλεοραση οτι ο παικτης του ΠΑΟΚ παραλιγο να συγκρουστει με τον τερματοφυλακα, με προτεταμενα γονατα, κεφαλι, πως δε του εριξε καμια γονατια. Πως δεν επηρεαζει; Και στην ΕΡΤ ο Περικλης Βασιλακης ειπε οτι ειναι οφσαιντ καθαρο.

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες, θρυλος θα λετε και θα κλαιτε!!!
"Κοκκαλη γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα " θα λετε!!
Με τις μπουγατσες φετος και οι μουγγοι μιλησαν.. :wanker:

χαχααχαα... τυπε φανταζεσαι ντου βαγγελα με περιστροφο? πες μου λιγο τι θα λεγανε...

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Το οτι προσπαθει να αποφυγει την μπαλα δεν συνιστα επηρεασμο φασης?

Αν αφηνε να παει πανω του δεν θα αλλαζε πορεια?

Ενα σκεπτικο κανω

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Η χειροτερη φαση, στο χειροτερο σημειο, στο χειροτερο ματς.

Τι πρωταθλημα ειναι αυτο...!!!
Κριμα και πάλι κρίμα, εχουν ευθύνη αυτοί που άφησαν να ξεκινήσει το πρωταθλημα του χρόνου ΔΕΝ πρεπει να γίνει, εδώ λέμε θα χρεοκοπήσει και ο Βαζελος, δηλ τι ποδοσφαιρο ειναι αυτο;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Η χειροτερη φαση, στο χειροτερο σημειο, στο χειροτερο ματς.

Τι πρωταθλημα ειναι αυτο...!!!
Πραγματικά ιστορικό.

Ο διαιτητής προέτρεψε τους παίχτες να επιστρέψουν στο γήπεδο και θα τους ανακοινώσει την απόφαση.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το οτι προσπαθει να αποφυγει την μπαλα δεν συνιστα επηρεασμο φασης?

Αν αφηνε να παει πανω του δεν θα αλλαζε πορεια?

Ενα σκεπτικο κανω
Ακριβώς επειδη προσπαθει να αποφύγει την επαφή ΔΕΝ επηρεαΖει τη φάση ΑΛΛΑ εγω δεΝ είμαι διατητης ούτε επαγγελματιας του ποδοσφαιρου να αποφασίζω

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
image.ashx

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως για να σοβαρευτουμε και λιγο.Και επι δεξιας υπηρχε παραγκα μην κοροιδευομαστε.
Αλλα προεδρος ομαδας να μπαινει στον αγωνιστικο χωρο με περιστροφο,να παιρνει την ομαδα του και να απειλει τον διαιτητη δεν εχει ξαναγινει.

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ακριβώς επειδη προσπαθει να αποφύγει την επαφή ΔΕΝ επηρεαΖει τη φάση ΑΛΛΑ εγω δεΝ είμαι διατητης ούτε επαγγελματιας του ποδοσφαιρου να αποφασίζω

Μα αν δεν εκανε αυτο που εκανε, μετα η μπαλα θα πηγαινε πανω του και θα εμπαινε γκολ απο αυτον

Η ενεργεια του δεν επηρεασε την φαση υπο αυτη την εννοια?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ακουγα ΕΡΑ και λενε ολοι οι δημοσιογραφοι περιγραφοντας τη φαση σε αυτους που δε το εβλεπαν σε τηλεοραση. Ο επιθετικος δεν επηρεαζε καθολου τη φαση καθως δεν παρενοχλησε καθολου τον τερματοφυλακα. Μαλιστα ο παικτης του ΠΑΟΚ ειχε περασει τη γραμμη!, πως θα μπορουσε να επηρεασει; Ετσι οπως τα ελεγαν νομιζα οτι θα ηταν 10 μετρα μακρια. Και το βλεπω στη τηλεοραση οτι ο παικτης του ΠΑΟΚ παραλιγο να συγκρουστει με τον τερματοφυλακα, με προτεταμενα γονατα, κεφαλι, πως δε του εριξε καμια γονατια. Πως δεν επηρεαζει; Και στην ΕΡΤ ο Περικλης Βασιλακης ειπε οτι ειναι οφσαιντ καθαρο.
Ο Βασιλακης...άλλαξε γνώμη. Είπε ότι και εάν το μετρούσε δεν θα του έλεγε τίποτα. Είπε ότι είναι καθαρά στην ευχέρεια του διαιτητή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Νηματοθετη βαλε ψηφοφορια

Παρόμοια θέματα