avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Νηματοθετη βαλε ψηφοφορια
σωστος
Νηματοθετη βαλε ψηφοφορια
Οταν μπαινει το γκολ, ο Μπαρκας απλως κλαιει τη μοιρα του, αν τον ειχε εμποδισει σε κατι ο Μαουριτσιο δεν θα φωναζε?Και εγώ ετσι νομίζω
είσαι ο μόνος σωστός,και λογικος εδω μέσα στο,θέμα της φάσηςΘεωρω πως οχι.
Ακριβώς, ΔΕΝ την ακουμπάει ισα ισα κάνει προσπαθεια (ούτε η Κομανεντσκι τέτοια σπαγγάτο) για να μην την ακουμπήσει.Μα αν δεν εκανε αυτο που εκανε, μετα η μπαλα θα πηγαινε πανω του και θα εμπαινε γκολ απο αυτον
Η ενεργεια του δεν επηρεασε την φαση υπο αυτη την εννοια?
Έχουμε φωτό με πιστόλι Σαββίδη?
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=2388503[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε δεν αμφισβητειται οτι ειναι εκτεθειμενος. Ούτε μπαλα βρισκει.
Το θεμα ειναι αν επηρεαζει τη φαση.
Δεν ειμαι ο μονος, νομιζω κι αλλα παιδια συμφωνουν με το σκεπτικο μουείσαι ο μόνος σωστός,και λογικος εδω μέσα στο,θέμα της φάσης
Από τη κάμερα πίσω απο το τέρμα φαίνεται οτι δεν εμποδιζει κανενα, δεν επηρεάζει τη φάσηΦυσικα και επηρεαζει ρε Αλεξ, ειναι ακριβως στο απλωμενο χερι του τερματοφυλακα, θα τρελαθουμε με αυτους;
Σε ξεγελαει η πλαινη καμερα, δεν ειναι κοντα του. Οταν απλωνει χερι ο Μπαρκας, ο Μαουριτσιο ειναι πισω τουΦυσικα και επηρεαζει ρε Αλεξ, ειναι ακριβως στο απλωμενο χερι του τερματοφυλακα, θα τρελαθουμε με αυτους;
Ο Βαρδινογιάννης με ποια παράταξη είχε μπει στο γήπεδο με το όπλο;παντως για να σοβαρευτουμε και λιγο.Και επι δεξιας υπηρχε παραγκα μην κοροιδευομαστε.
Αλλα προεδρος ομαδας να μπαινει στον αγωνιστικο χωρο με περιστροφο,να παιρνει την ομαδα του και να απειλει τον διαιτητη δεν εχει ξαναγινει.
Ακριβώς επειδη προσπαθει να αποφύγει την επαφή ΔΕΝ επηρεαΖει τη φάση ΑΛΛΑ εγω δεΝ είμαι διατητης ούτε επαγγελματιας του ποδοσφαιρου να αποφασίζω
Αφού ηταν ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, ούτε τον τερματοφύλακα εμποδίζειΚανεις μεγαλο λαθος, αλλο αν επηρεαζει την πορεια της μπαλας. Ο παικτης εκει που βρισκεται επηρεαζει με τη θεση του τη φαση.
Ναι, εγω ειδα μονο τη πρωτη του αποψη περι καταλογισμου οφσαιντ εκ μερους του και ακυρωσης του γκολ. Λογω επηρεασμου του τερματοφυλακα απο τον παικτη του ΠΑΟΚ. Συμφωνω μαζι του. Εχουμε ξαναδει τετοια φαση, δεν ειναι πρωτογνωρη. Εστω οτι ειναι ενας επιθετικος εκτεθειμενος διπλα στον τερματοφυλακα. Και περναει η μπαλα και εκεινος δε την ακουμπαει καν. Κανει προσποιηση, κανει προσπαθεια αλλα δεν ακουμπαει μπαλα και μπαινει γκολ απο την αρχικη κεφαλια η σουτ. Θα ακυρωθει αν επηρεαζει τη φαση, επηρεαζει τον τερματοφυλακα καθ οποιονδηποτε τροπο. Ετσι κι εδω. Επηρεαζει τη φαση.Ο Βασιλακης...άλλαξε και αυτός γνώμη. Είπε ότι και εάν το μετρούσε δεν θα του έλεγε τίποτα. Είπε ότι είναι καθαρά στην ευχέρεια του διαιτητή.
Για το αν επηρεαζει ή οχι τη φαση ενας παικτης, θα σκεφθεις αν θα αλλαζε σε κατι η φαση αν ελειπε τελειως απο εκεινο το σημειο.Κανεις μεγαλο λαθος, αλλο αν επηρεαζει την πορεια της μπαλας. Ο παικτης εκει που βρισκεται επηρεαζει με τη θεση του τη φαση.
Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-ΣΓια το αν επηρεαζει ή οχι τη φαση ενας παικτης, θα σκεφθεις αν θα αλλαζε σε κατι η φαση αν ελειπε τελειως απο εκεινο το σημειο.