Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Άρα αφού δεν υπήρχε παράγκα τότε, δεν υπάρχει και τώρα.
δεν υπαρχει παραγκα τυπε,οι αξιες ομαδες προχωρουν.ο ολυμπιακος φετος γτ δεν πηγε πουθενα;επειδη η ομαδα ηταν αθλια.εγιναν φαλτσοσφυριγματα;εγιναν σιγουρα αλλα αν δεν κερδιζεις την αεκ στο 0-2 και οταν προηγεισαι στο 82 μεσα στο καραισκακης,οταν δεν κερδιζεις αυτον το βαζελο,μεσα-εξω,εισαι αξιος της μοιρας σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τιμης ενεκεν πρεπει να το παρουμε το φετινο..μια φορα αφήσαμε το πρωταθλημα στα χερια σας και κοντεψατε να το διαλυσετε..μεχρι και η ουεφα ηρθε.... :S :S :S :S :S
δωστε το στον θρυλο να επιστρεψει η κανονικοτητα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Μηπως πρεπει καποτε να αντιληφθειτε οτι η βαθυτερη αιτια της συμπεριφορας του ΠΑΟΚ ειστε εσεις και τα προτυπα που διαποτισατε το ελληνικο ποδοσφαιρο επι 20 χρονια? Μην μας το παιζετε και δυναμη σταθεροτητας...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
Μηπως πρεπει καποτε να αντιληφθειτε οτι η βαθυτερη αιτια της συμπεριφορας του ΠΑΟΚ ειστε εσεις και τα προτυπα που διαποτισατε το ελληνικο ποδοσφαιρο επι 20 χρονια? Μην μας το παιζετε και δυναμη σταθεροτητας...
αυτος μονο με σανο καταλαβαινει..

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
επρεπε να εχουμε τον αγαπουλα και να πουλαμε ηθικη τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Και επειδη ο Πατερας που με εφερε στων κοσμο ηταν αποβρασμα και παλιοπουστας εγω πρεπει να γινω ιδιος?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που εγινε επαγγελματικο ειναι σουλτανατο καποιου και το πραγμα χειροτερεψε απο οταν εγινε το πρωταθλητριων τσαμπιονς λιγκ και αρχιζαν να παιζουνε ολο και πιο χοντρα πακετα οποτε ο εκαστοτε σουλτανος απλα εγινε ποιο ανελεητος

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ποιοι εμεις, η ΑΕΚ?
Ολοι δηλαδη για συμεριφορες του παρελθοντος Απο Ολυμπιακο Παναθηναικο Αεκ πχ ας πουμε οτι εγω ειμαι Σουρμενα πρεπει να κανω οτι κανανε και αυτοι?Αν το κανω δεν διαφερω απο αυτους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Ρε τύπε, να λενε το "αεξαρα" οι Ολυμπιακοι που μας εχουν ριξει εξι στο παρελθον, το καταλαβαινω. Αλλά εσυ που δεν μας εχεις ριξει ποτέ και σου εχουμε ριξει εμεις, πας να γαμησεις με ξενα αρχιδια?

Επιπλεον δεν εχω καταλαβει ακομη τι σου εχει κανει η ΑΕΚ και την βριζεις. Η μονη ομαδα που δεν σε πειραξε ΠΟΤΕ. Ούτε καν τωρα. Μονος σου τα γαμησες ολα. Σε τοσα δικαστηρια ουτε καν εμφανιστηκε η ΑΕΚ να τα βαλει μαζι σου. Χαλαρωσε επομενως.

Σου το έχω ξαναγράψει, όταν πουλούσατε αστική ευγένεια την ώρα που ο Σάχα έτρωγε τη φωτοβολίδα δεν καταλαβαίνατε με τι είχατε μπλέξει. Είναι σαν τους αριστερούς ένα πράγμα, τους βλέπεις σα γραφικούς για λύπηση αλλά όταν μπορέσουν σου την φοράνε.

Και άλλοι τα ίδια έκαναν απλά εκείνο το παράδειγμα ήταν το πιο τρανταχτό που μου έχει μείνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σου το έχω ξαναγράψει, όταν πουλούσατε αστική ευγένεια την ώρα που ο Σάχα έτρωγε τη φωτοβολίδα δεν καταλαβαίνατε με τι είχατε μπλέξει. Είναι σαν τους αριστερούς ένα πράγμα, τους βλέπεις σα γραφικούς για λύπηση αλλά όταν μπορέσουν σου την φοράνε.

Και άλλοι τα ίδια έκαναν απλά εκείνο το παράδειγμα ήταν το πιο τρανταχτό που μου έχει μείνει.
Σωστο. Ο λαος το λεει "δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι".

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σου το έχω ξαναγράψει, όταν πουλούσατε αστική ευγένεια την ώρα τους χαριζατε το κυπελλο περσυ και κανατε το κοροιδο δεν καταλαβατε με τι είχατε μπλέξει. Είναι σαν τους αριστερούς ένα πράγμα, τους βλέπεις σα γραφικούς για λύπηση αλλά όταν μπορέσουν σου την φοράνε.

τωρα ειναι εντελως σωστο κατα τα αλλα συμφωνω  :grin: :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Σωστο. Ο λαος το λεει "δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι".

Είναι ακριβώς σαν τη φάρα των αριστερών, θέλουν φάπες ακόμα και για αυτά που ΘΑ κάνουν. Πως λέμε για ολυμπιακό-παναθηναικό-αεκ του παρελθόντος ήταν κάτι σα χρυσή αυγή, ήξερες οτι είναι τραμπούκοι και προσπαθούν με τσαμπουκά, όποτε μπορούσε ο καθένας, να επιβάλλουν τη δική τους τάξη. Ε, οι παοξήδες είναι κκεδες, χειρότερα φανατισμένοι, πιο τραμπούκοι απλά έχουν πάντα το μανδύα του κατατρεγμένου, του γραφικού για να μην τον πιάνει το μάτι σου. Και φυσικά πάντα έτρεχαν πίσω από τον εκάστοτε ισχυρό όσο μπορούσαν μήπως πέσει κανένα ψιχουλάκι για πάρτη τους.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που εγινε επαγγελματικο ειναι σουλτανατο καποιου και το πραγμα χειροτερεψε απο οταν εγινε το πρωταθλητριων τσαμπιονς λιγκ και αρχιζαν να παιζουνε ολο και πιο χοντρα πακετα οποτε ο εκαστοτε σουλτανος απλα εγινε ποιο ανελεητος
τυπε,θα φαω να τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο αλλα θα το γραφω παντα.αν δεν εχεις ομαδα,δε σε σωζει το σφυριγμα.λεμε για την εποχη του βαρδινογαννη εμεις οι ολυμπιακοι.αν δεις τα ροστερ παναθηναικου και ολυμπιακου,ειναι για να γελας.ολη η αε ποντιων ειχε περασει τοτε απο τον ολυμπιαο και ο βαζελος ειχε την αφροκρεμα της ελλαδας και πολυ καλους ξενους.τα ιδια λεγαμε μαζι με τα βαζελια οταν περνατε πρωταθλημα εσεις.μπορουσε να δικαιολογησει τις διαμαρτυριες μας το ροστερ σας;οχι...το ιδιο εγινε με τον ολυμπιακο και ο λογος που κρατησε τοσα χρονια,ειναι οτι επεσε σε ανυπαρκτες διοικησεις των αλλων.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Είναι ακριβώς σαν τη φάρα των αριστερών, θέλουν φάπες ακόμα και για αυτά που ΘΑ κάνουν. Πως λέμε για ολυμπιακό-παναθηναικό-αεκ του παρελθόντος ήταν κάτι σα χρυσή αυγή, ήξερες οτι είναι τραμπούκοι και προσπαθούν με τσαμπουκά, όποτε μπορούσε ο καθένας, να επιβάλλουν τη δική τους τάξη. Ε, οι παοξήδες είναι κκεδες, χειρότερα φανατισμένοι, πιο τραμπούκοι απλά έχουν πάντα το μανδύα του κατατρεγμένου, του γραφικού για να μην τον πιάνει το μάτι σου. Και φυσικά πάντα έτρεχαν πίσω από τον εκάστοτε ισχυρό όσο μπορούσαν μήπως πέσει κανένα ψιχουλάκι για πάρτη τους.
οι μπαοκιτζηδες,ειναι συνδικαλιστες του κκε τυπε.δεν ειναι οι κκεδε ψηφοφοροι απο το βυρωνα και την καισαριανη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε,θα φαω να τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο αλλα θα το γραφω παντα.αν δεν εχεις ομαδα,δε σε σωζει το σφυριγμα.λεμε για την εποχη του βαρδινογαννη εμεις οι ολυμπιακοι.αν δεις τα ροστερ παναθηναικου και ολυμπιακου,ειναι για να γελας.ολη η αε ποντιων ειχε περασει τοτε απο τον ολυμπιαο και ο βαζελος ειχε την αφροκρεμα της ελλαδας και πολυ καλους ξενους.τα ιδια λεγαμε μαζι με τα βαζελια οταν περνατε πρωταθλημα εσεις.μπορουσε να δικαιολογησει τις διαμαρτυριες μας το ροστερ σας;οχι...το ιδιο εγινε με τον ολυμπιακο και ο λογος που κρατησε τοσα χρονια,ειναι οτι επεσε σε ανυπαρκτες διοικησεις των αλλων.
Ο τζιγκερ ανυπαρκτος? Και ο Παναθηναικος κατωτερος οταν ηταν η βαση της εθνικης που κερδισε το Euro 2004? Ελα ρε τύπε. Πηρε η εθνικη το γιουρο και απο τον Ολυμπιακο ειχε μονο τον Γιαννακοπουλο κι αυτον οχι βασικο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom