avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Ε τι ηθελες ρε τύπε, να περιμενουμε κανενα εξαμηνο?
οχι απλα να μην διακοβοτανε καθολου
τι κερδιζουμε ακριβως?
Ε τι ηθελες ρε τύπε, να περιμενουμε κανενα εξαμηνο?
Ρε ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ που απο τοτε που γεννηθηκες επαιζες με κουκλες κ καταλαβες πως εισαι Αδερφη!
Γαμω την Αεξαρα σας Πουστοχανουμα κ οτι αντιπροσωπευετε ΜΟΥΛΟΙ!
Μια χαρα ειναι οι υπαρχοντες νομοι. Ενα επικοινωνιακο τρικ εκαναν απλως οι κατσαπλιαδες.
Η επο αν θελει να συνεχισει το τρολαρισμα μπορει να δηλωσει την τουμπα για εδρα της Εθνικης Ενοπλων
Πςςςςςςςςςςς καλο ρε φιλεΤι κοινο εχουν Ερντογαν και Σαββιδης?
Τους επιασε μαλακες και τους δυο ο Τσιπρας. Στον ενα εταξε τους πραξικοπηματιες και στον αλλον το πρωτάθλημα.
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Paok/article5122415.ece/BINARY/w620/29179035_10211474847934755_6531988827299381248_o.png[/img[/URL]]
[/quote]Ρε τύπε ειναι ντροπη να αναπαραγεις τις ασυναρτησιες αυτού του βλαμμενου παιδιου. Ειναι αξιολυπητος.
Προφανως εχει αλλά οπως ξερεις τα γκρικλις σε γλυτωνουν απο την ξεφτιλα της ανορθογραφιας.Για μενα τον οπισθοδρομικο μπουρτζοβλαχο που δεν εχω ινσταγκραμ η ερωτηση φανταζει λογικη....
ελληνικους χαρακτηρες δεν εχει αυτο το πραγμα?
Για μενα τον οπισθοδρομικο μπουρτζοβλαχο που δεν εχω ινσταγκραμ η ερωτηση φανταζει λογικη....
Για μενα τον οπισθοδρομικο μπουρτζοβλαχο που δεν εχω ινσταγκραμ η ερωτηση φανταζει λογικη....
Ρε τύπε, να λενε το "αεξαρα" οι Ολυμπιακοι που μας εχουν ριξει εξι στο παρελθον, το καταλαβαινω. Αλλά εσυ που δεν μας εχεις ριξει ποτέ και σου εχουμε ριξει εμεις, πας να γαμησεις με ξενα αρχιδια?Ρε ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ που απο τοτε που γεννηθηκες επαιζες με κουκλες κ καταλαβες πως εισαι Αδερφη!
Γαμω την Αεξαρα σας Πουστοχανουμα κ οτι αντιπροσωπευετε ΜΟΥΛΟΙ!
Ρε τύπε, να λενε το "αεξαρα" οι Ολυμπιακοι που μας εχουν ριξει εξι στο παρελθον, το καταλαβαινω. Αλλά εσυ που δεν μας εχεις ριξει ποτέ και σου εχουμε ριξει εμεις, πας να γαμησεις με ξενα αρχιδια?
Επιπλεον δεν εχω καταλαβει ακομη τι σου εχει κανει η ΑΕΚ και την βριζεις. Η μονη ομαδα που δεν σε πειραξε ΠΟΤΕ. Ούτε καν τωρα. Μονος σου τα γαμησες ολα. Σε τοσα δικαστηρια ουτε καν εμφανιστηκε η ΑΕΚ να τα βαλει μαζι σου. Χαλαρωσε επομενως.