Εσενα που θεωρεις οτι το memebrs δεν εχει καμια σχεση μαλλον με το γηπεδο και το ποδοσφαιρο, πως να σε χαρακτηρισουμε?
Εδω περα εχεις γραψει οτι δεν εχει γινει τιποτα πουθενα.
Ουτε σε ριζουπολες ουτε σε καραισκακη ουτε πουθενα.
Ε τοτε τιποτα δεν εγινε και στην τουμπα ρε μεγαλε. Τιποτα απολυτως. Δεν χτυπηθηκε παικτης της αεκ, δεν πυροβοληθηκε κανενας. Δεν βλεπω εγω κανενα σε κανενα βιντεο να τον χτυπανε και να τον πυροβολανε. Ολα κομπλε.
Νικη παοκ, καμια τιμωρια.
-3 στην αεκ, -6 στον βαζελο(για να περνα η ωρα του αλαφουζου δημιουργικα στο τουιτερ) και -10 στον γαυρο(ετσι).
Α και ο αρης -2 κατηγοριες. Ετσι. Ολα κομπλε μαγκες
κοιτα,προσωπικα μιλαω παντοτε με γεγονοτα.στις αερολογιες,οταν δεν βρισκετε καποιον να σας βαλει στη θεση σας,επειδη προφανως δεν τ εχει ζηει ή δε θελει να ασχοληθει,ειστε καλοι.προχθες,εβαλα στη σελιδα του παοκ,τις βαθμολογιες που ειχε ο παοκ στα πρωτα 11 χρονια της α εθνικης,τα πρωτα 11 χρονια που θεωρει οτι του κλεβουν τα πρωταθληματα.προκαλεσα ολα τα πουτανακια,να μου εξηγησουν ποιο πρωταθλημα τους εκλεψαν για να συνεχισω και στις υπολοιπες χρονιες,αλλα δεν απαντησε κανενας.
εσεις σημερα,υποστηριζετε οτι εγιναν τραμπουκισμοι στη ριζουπολη και υπηρξε ξυλοδαρμος του σισσε.πειτε μας λοιπον,αφου υποστηριζετε κατι τετοιο,τι σχεση εχει το κουνημα της φθσουνας στη ριζουπολη και η μια φαπα του σισσε που δεν εβγαινε απο το γηπεδο,με τα βιντεο που ανεβασα και δεν αφορουν τον ολυμπιακο.ελα λεβεντακο μου να τα δουμε ενα ενα για να καταληξουμε στο τι ειναι τραμπουκισμος,για να βγαλουμε ακρη στο τελος.