Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.444
Πόντοι
4.096
οχι,δεν υπηρξε.σφυριγματα πηρε ο ολυμπιακος,αλλα παραγκα δεν υπηρξε.κατασκευη παραγοντων και δημοσιογραφων ειναι.
οκ,φιλε
Οτι πεις......
Επιτρεψε σ ολους εμας να διαφωνουμε,ομως

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ασαλως φιλε και ειχαμε παραγκα αλλα βια ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια δεν εξαγει σε σχεση με παο  παοκ

Βια ετσι οπως την εννοειτε εδω μεσα(μαλλον με μπουνιδια, νεκρους κλπ)?
Τετοια βια δεν εξαγει και ο βαζελος στο μπασκετ. Αφου εχει παρει ενα σκασμο κουπες γιατι να εξαγει?
Οι γαυροι σπανε το σεφ σε καθε 5ο τελικο.
Αντιστοιχα και ο γαυρος στην μπαλα. Γιατι να εξαγει "βια"? Αφου καθε χρονο παιρνει κουπα.
Ο παοκ ομως που εχει φτιαξει το πολυ 2-3 ομαδες σε 30 χρονια που να αξιζαν κουπα και δεν τις πηρε επειδη δεν τον αφησανε, θα τα κανει πουτανα. Γιατι δεν εχει σκασει στις κουπες(αφου δεν τον αφηνουν τις ελαχιστες φορες που ειχε ομαδα).

Απ οπου κι αν το πιασετε, πατημα δεν εχει κανενας. Κανενας.
Το πιανεις τωρα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οκ,φιλε
Οτι πεις......
Επιτρεψε σ ολους εμας να διαφωνουμε,ομως
σου ειπα και πριν,εισαι σδνακιας που περιμενεις τους γυναικομαστους να σου πουν τι αποψη θα εχεις.δε με ενδιαφερει αν διαφωνεις ή οχι ή το τι θα πει ο καθε ασβεστας.εγω τα εζησα και ημουν εκει.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
παιξτον αντρακλα
bonus
URL]]

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Την 20ετία 96-16 του συστήματος Κόκκαλη και της μαφίας Μαρινάκη, με δεκάδες επεισόδια τύπου Ριζούπολης και "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".. Ούτε βέβαια ποτέ θα ακυρωνόταν τέτοιο γκολ ως οφσαιντ αν κρινόταν το πρωτάθλημα υπέρ γαύρου..

Ότι άλλο και να συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ότι ρόλο κι αν παίζει ή δεν παίζει ο Μελισσανίδης, ότι κουμάσι κι αν είναι ο Ρώσος, το βέβαιο είναι ότι "σύστημα Σαββίδη" δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο..

Οπότε μη συγκρίνετε την τωρινή κατάσταση με την κόκκινη 20ετία μιλώντας για "αλλαγή σκυτάλης".. καμία σχέση το να με το άλλο..

Πηγε Να Φτιαξει "Συστημα Σαββιδη" Αλλα Ειναι Τοσο ΣΤΟΚΟΣ Που Τα Εκανε Μανταρα Μονος Του !!!  :takethis: :takethis: :takethis:

Ακριβως Τυπε...Αυτο Λεμε Και Εμεις...  :rolleyes:

Μεσα Σε 1-2 Χρονια Την Κοκκινη 20αετια Την Εκαναν Να Φαινετε Παιδικη Χαρα !!!  :S :S :S

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.444
Πόντοι
4.096
σου ειπα και πριν,εισαι σδνακιας που περιμενεις τους γυναικομαστους να σου πουν τι αποψη θα εχεις.δε με ενδιαφερει αν διαφωνεις ή οχι ή το τι θα πει ο καθε ασβεστας.εγω τα εζησα και ημουν εκει.
Δεν περιμενω κανεναν αγορι μου...
Ουτε καποιον να μου δωσει επιβεβαιωση μεσα απ την "ομαδαρα" μου,ουτε μεροκαματακι ,ουτε τζαμπαρια τικετς....
Καλο βολι

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε παντως αν θες να εισαι δικαιος δεν πρεπει να συγκρινεις 1 χρονο εξυγίανσης με 20 χρονια κοκκαλη-μαρινακη...θα πρεπει να συγκρινεις 1ο χρονο παραγκας κοκκαλη με 1ο χρονο εξυγίανσης :
τον 1ο χρονο παραγκας (1997) είχαμε ένα παπουτσελειο πεναλντι και 3-4 πριονοκορδέλες μεσα στην χρονια και τον 1ο χρονο εξυγίανσης είχαμε μεταξυ αλλων μια δικαστικη αποφαση 1 η ωρα βραδυ σαββατου και κατι πιστολια μεσα στο γηπεδο...
οσο και να το πεις εκανε δυνατη αρχη η εξυγιανση...δωστης λιγο χρονο..μην εισαι τοσο αυστηρος μαζι της... :hi:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν περιμενω κανεναν αγορι μου...
Ουτε καποιον να μου δωσει επιβεβαιωση μεσα απ την "ομαδαρα" μου,ουτε μεροκαματακι ,ουτε τζαμπαρια τικετς....
Καλο βολι
χι δεν περιμενεις κανενα να σου διαμορφωσει αποψη.κανεναν απολυτως...γι αυτο αναφερεστε στο σισσε και στη ριζουπολη αλλα δε μιλατε για τα επεισοδια στα βιντεο που εβαλα.το να την πεφτουν τα ουγκανα στο σαβιολα,ασχετα αν τις αρπαξαν,ειναι αντιδραση στην "παραγκα".η μια τζουφια φαπα που εφαγε ο σισσε,που προκαλουσε,ειναι τραμπουκισμος.το οτι εδωσε ο αλαφουζος τα κλειδια στα βαζελια της 13 και ηταν ετοιμοι να μπουν με φουλφεις και καδρονια,ειναι αντιδραση στη μαφια του χοντρου και του αλητηριου προπονητη που τολμησε να πατησει το ιερο χορταρι της περιβολας.το κουνημα της φυσουνας στη ριζουπολη ομως,ηταν ο 3ος παγκοσμιος πολεμος.ασε ρε τυπε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να υποβιβαστει ο ΠΑΟΚ.
Οταν υποβιβαστει και ο γαυρος για τις εφοδους του μαρινακη μετα το ματς του κατσουρανη και το κυνηγι στον σισε(τοτε δεν υπηρχε απειλη?)
Οταν υποβιβαστει και ο βαζελος για τις εφοδους του γιαννακοπουλου και τα αταματητα μπινελικια και το τραμπουκισμο στον σπανουλη(αυτα δεν ειναι απειλες?)
Οταν υποβιβαστει και η ΑΕΚ για το κυνηγι του μελισσανιδη στον διαιτητη και τα θα σε γαμησω(ουτε αυτο ειναι απειλη) κλπ κλπ.

Υποκριτες ολοι στην χωρα του κωλου.

Το "καμια ειρηνη χωρις δικαιοσυνη" που εγραψαν τα παοκια αυτο το νοημα εχει.
Τιμωρησε τον ΠΑΟΚ και τον σαββιδη γιατι το αξιζουν. Οταν τα εκαναν οι αλλοι ομως δεν εκανες τιποτα.
Τι περιμενετε οι υπολοιποι τωρα? Οτι θα τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ και ο σαββιδης και ολα θαναι καλα? Πολεμος θα γινει.
Ας τους τιμωρουσατε ολους οταν επρεπε. Τωρα ειναι αργα.
Ωραια, ας αφησουμε τον Σαββιδη ατιμωρητο τότε, και αν αυριο μπει π.χ. ο Σπανός του Ατρομητου με κανενα πιστολι στο γηπεδο, θα λετε "γιατι δεν τιμωρησατε τοτε τον Σαββιδη? Ας τον τιμωρουσατε οταν επρεπε, τωρα ειναι αργα".
Αντιλαμβανεσαι το αφελές του σκεπτικου σου?

Ποτέ δεν ειναι επιχειρημα ενος ενοχου "μα το εχει κανει κι ο αλλος". Ε και? Αυτο δεν ειναι επιχειρημα για την αθωωση σου. Ειναι επιχειρημα και για την καταδίκη του άλλου. Αλλά τωρα δικαζεσαι ΕΣΥ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Γι αυτο και πρεπει να διαλυθουν οι ομαδες και τα πρωταθληματα.
Ας πηγαινει ο κοσμος στα μπουρδελα να ξελαμπικαρει και να μπινελικωνεται με τις πουτανες.
"θυμασαι τοτε που στον εβαλα στον κωλο?"..."δεν μετραει γιατι ειχες οπλο και φοβηθηκα και εκατσα να τον φαω"....."μα δεν σε απειλησα με το οπλο".......ωραιες καταστασεις  :heavymetalbig:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αποβολη παοκ, αεκ, αρη, παναθηναικου, ολυμπιακου για 5 χρονια απο ολα τα πρωταθληματα. Ουτε τοπικο. Τιποτα.
Αποβολη δια παντος μπεου, κουγια, μαρινακη, σαββιδη, αλαφουζου, γιαννακοπουλου, μελισσανιδη, κομποτη, γκαγκατση κλπ.
Και ολα θα γινουν καλυτερα αυτοματα.
Οποιος εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τα αθλητικα και δεν το δεχτει, να φυγει απ την χωρα.
Αρκετα με την "δημοκρατια" και τους "νομους" σε αυτη την χωρα. Απ την στιγμη που δεν εφαρμοζονται για ολους, δεν θα υπαρχουν οι ομαδες. Απλα.
Οχι αγαπητέ. Αρκετα με το τσουβαλιασμα και το "φταινε ολοι" που καταληγει να μην φταιει κανενας.

Εδω υπαρχει ΕΝΑΣ ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ.
Και πρεπει να τιμωρηθει.

Εν προκειμενω εγω ειμαι ΑΕΚτζης. Γιατι πρεπει να τιμωρηθω? Σε τι εκανα λαθος?

Αρκετα με τους συμψηφισμους που διαιωνιζουν το αισχος.
Ασε που τετοια αισχη σε τετοιο επιπεδο, δεν εχουν ξαναγινει ΠΟΤΕ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ωραια, ας αφησουμε τον Σαββιδη ατιμωρητο τότε, και αν αυριο μπει π.χ. ο Σπανός του Ατρομητου με κανενα πιστολι στο γηπεδο, θα λετε "γιατι δεν τιμωρησατε τοτε τον Σαββιδη? Ας τον τιμωρουσατε οταν επρεπε, τωρα ειναι αργα".
Αντιλαμβανεσαι το αφελές του σκεπτικου σου?

Ποτέ δεν ειναι επιχειρημα ενος ενοχου "μα το εχει κανει κι ο αλλος". Ε και? Αυτο δεν ειναι επιχειρημα για την αθωωση σου. Ειναι επιχειρημα και για την καταδίκη του άλλου. Αλλά τωρα δικαζεσαι ΕΣΥ.

Δικασε τον. Και καταδικασε τον.
ΕΣΥ δικαστηκες? Στην φιλαδελφεια το 99 ειχαν πεσει ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ μεσα στο members club μετα το περιφημο ματς του δημητρακοπουλου(αδιαφορο εντελως για τη συζητηση μας το τι ειχε κανει ο κοραξ)
Υποβιβαστηκες?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οχι αγαπητέ. Αρκετα με το τσουβαλιασμα και το "φταινε ολοι" που καταληγει να μην φταιει κανενας.

Εδω υπαρχει ΕΝΑΣ ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ.
Και πρεπει να τιμωρηθει.

Πιστολιες ακουστηκαν μονο στο δικο σου γηπεδο. Σε καλυψα τωρα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

Εδω υπαρχει ΕΝΑΣ ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ.
Και πρεπει να τιμωρηθει.

ειναι πολυ βολικο τ τσουβαλιασμα εδω και χρονια.το ιδιο βολικο ειναι να γινονται σημαια καποια γεγονοτα και να κρυβονται αλλα,χειροτερα.
εδω πανε να περασουν την αποψη,οτι ο παοκ δεν πρεπει να τιμωρηθει,αλλα να τιμωρηθει προσωπικα ο ρωσος μαφιοζος.λες και αυτος τσαμπουκαλευτηκε για τη σεκαπ και οχι για τον παοκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
συμφωνω απολυτα....ας πουμε επιτελους απο εδω και εμπρος εφαρμοζετε ο νομος τοσο απλα

Καθε φορα που λεμε απο δω και μπρος μπρο, εχουμε την καθε σφηνοπουτσα "ναι, αλλα θυμαστε τοτε;" και δε γινεται τιποτα και ερχεται το επομενο χειροτερο.

Απελαση, δημευση περιουσιας του πιστολερο και υποβιβασμος. Οτι λεει ο νομος. Αλλωστε μιλαμε για την ομαδα που εχει φερει τις μεγαλυτερες Ευρωπαικες ξεφτιλες και τιμωριες στη χωρα και μυαλο δε βαζουν.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τις πιστολιες στο γηπεδο της αεκ,δεν τις εριξε παραγοντας της αεκ.ο μπραβος του συνομιλητη του προεδρου της ομαδας σου τις εριξε.δεν ειχε σχεση η αεκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δικασε τον. Και καταδικασε τον.
ΕΣΥ δικαστηκες? Στην φιλαδελφεια το 99 ειχαν πεσει ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ μεσα στο members club μετα το περιφημο ματς του δημητρακοπουλου(αδιαφορο εντελως για τη συζητηση μας το τι ειχε κανει ο κοραξ)
Υποβιβαστηκες?
1) Δημητροπουλος.
2) Τις πιστολιες τις εριξε μπραβος του Μητροπουλου, οχι αεκτζης.
3) Επιτελους προσπαθησε να αντιληφθεις οτι δεν ειναι επιχειρημα το "ναι αλλά πριν 20 χρονια εγινε αυτο".
Ξερεις τι απανταω στο επιχειρημα "εγινε αυτο πριν εικοσι χρονια?"
Στ' αρχιδια μου τι εγινε τοτε. Αυτο απαντω. Σε καλυψα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom