dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
οχι,δεν υπηρξε.σφυριγματα πηρε ο ολυμπιακος,αλλα παραγκα δεν υπηρξε.κατασκευη παραγοντων και δημοσιογραφων ειναι.η οποια κατ εσε ουδεποτε υπηρξε,ε?
οχι,δεν υπηρξε.σφυριγματα πηρε ο ολυμπιακος,αλλα παραγκα δεν υπηρξε.κατασκευη παραγοντων και δημοσιογραφων ειναι.η οποια κατ εσε ουδεποτε υπηρξε,ε?
οκ,φιλεοχι,δεν υπηρξε.σφυριγματα πηρε ο ολυμπιακος,αλλα παραγκα δεν υπηρξε.κατασκευη παραγοντων και δημοσιογραφων ειναι.
ασαλως φιλε και ειχαμε παραγκα αλλα βια ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια δεν εξαγει σε σχεση με παο παοκ
ωρε φιλε τι εβαλες τωραζωα?αυτα η αλλα ζωα τυπε?
σου ειπα και πριν,εισαι σδνακιας που περιμενεις τους γυναικομαστους να σου πουν τι αποψη θα εχεις.δε με ενδιαφερει αν διαφωνεις ή οχι ή το τι θα πει ο καθε ασβεστας.εγω τα εζησα και ημουν εκει.οκ,φιλε
Οτι πεις......
Επιτρεψε σ ολους εμας να διαφωνουμε,ομως
παιξτον αντρακλαωρε φιλε τι εβαλες τωρα
κατακαυλωσα με φαπες στο σισε
Την 20ετία 96-16 του συστήματος Κόκκαλη και της μαφίας Μαρινάκη, με δεκάδες επεισόδια τύπου Ριζούπολης και "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".. Ούτε βέβαια ποτέ θα ακυρωνόταν τέτοιο γκολ ως οφσαιντ αν κρινόταν το πρωτάθλημα υπέρ γαύρου..
Ότι άλλο και να συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ότι ρόλο κι αν παίζει ή δεν παίζει ο Μελισσανίδης, ότι κουμάσι κι αν είναι ο Ρώσος, το βέβαιο είναι ότι "σύστημα Σαββίδη" δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο..
Οπότε μη συγκρίνετε την τωρινή κατάσταση με την κόκκινη 20ετία μιλώντας για "αλλαγή σκυτάλης".. καμία σχέση το να με το άλλο..
Δεν περιμενω κανεναν αγορι μου...σου ειπα και πριν,εισαι σδνακιας που περιμενεις τους γυναικομαστους να σου πουν τι αποψη θα εχεις.δε με ενδιαφερει αν διαφωνεις ή οχι ή το τι θα πει ο καθε ασβεστας.εγω τα εζησα και ημουν εκει.
τυπε παντως αν θες να εισαι δικαιος δεν πρεπει να συγκρινεις 1 χρονο εξυγίανσης με 20 χρονια κοκκαλη-μαρινακη...θα πρεπει να συγκρινεις 1ο χρονο παραγκας κοκκαλη με 1ο χρονο εξυγίανσης :
τον 1ο χρονο παραγκας (1997) είχαμε ένα παπουτσελειο πεναλντι και 3-4 πριονοκορδέλες μεσα στην χρονια και τον 1ο χρονο εξυγίανσης είχαμε μεταξυ αλλων μια δικαστικη αποφαση 1 η ωρα βραδυ σαββατου και κατι πιστολια μεσα στο γηπεδο...
οσο και να το πεις εκανε δυνατη αρχη η εξυγιανση...δωστης λιγο χρονο..μην εισαι τοσο αυστηρος μαζι της...
χι δεν περιμενεις κανενα να σου διαμορφωσει αποψη.κανεναν απολυτως...γι αυτο αναφερεστε στο σισσε και στη ριζουπολη αλλα δε μιλατε για τα επεισοδια στα βιντεο που εβαλα.το να την πεφτουν τα ουγκανα στο σαβιολα,ασχετα αν τις αρπαξαν,ειναι αντιδραση στην "παραγκα".η μια τζουφια φαπα που εφαγε ο σισσε,που προκαλουσε,ειναι τραμπουκισμος.το οτι εδωσε ο αλαφουζος τα κλειδια στα βαζελια της 13 και ηταν ετοιμοι να μπουν με φουλφεις και καδρονια,ειναι αντιδραση στη μαφια του χοντρου και του αλητηριου προπονητη που τολμησε να πατησει το ιερο χορταρι της περιβολας.το κουνημα της φυσουνας στη ριζουπολη ομως,ηταν ο 3ος παγκοσμιος πολεμος.ασε ρε τυπε...Δεν περιμενω κανεναν αγορι μου...
Ουτε καποιον να μου δωσει επιβεβαιωση μεσα απ την "ομαδαρα" μου,ουτε μεροκαματακι ,ουτε τζαμπαρια τικετς....
Καλο βολι
Ωραια, ας αφησουμε τον Σαββιδη ατιμωρητο τότε, και αν αυριο μπει π.χ. ο Σπανός του Ατρομητου με κανενα πιστολι στο γηπεδο, θα λετε "γιατι δεν τιμωρησατε τοτε τον Σαββιδη? Ας τον τιμωρουσατε οταν επρεπε, τωρα ειναι αργα".Να υποβιβαστει ο ΠΑΟΚ.
Οταν υποβιβαστει και ο γαυρος για τις εφοδους του μαρινακη μετα το ματς του κατσουρανη και το κυνηγι στον σισε(τοτε δεν υπηρχε απειλη?)
Οταν υποβιβαστει και ο βαζελος για τις εφοδους του γιαννακοπουλου και τα αταματητα μπινελικια και το τραμπουκισμο στον σπανουλη(αυτα δεν ειναι απειλες?)
Οταν υποβιβαστει και η ΑΕΚ για το κυνηγι του μελισσανιδη στον διαιτητη και τα θα σε γαμησω(ουτε αυτο ειναι απειλη) κλπ κλπ.
Υποκριτες ολοι στην χωρα του κωλου.
Το "καμια ειρηνη χωρις δικαιοσυνη" που εγραψαν τα παοκια αυτο το νοημα εχει.
Τιμωρησε τον ΠΑΟΚ και τον σαββιδη γιατι το αξιζουν. Οταν τα εκαναν οι αλλοι ομως δεν εκανες τιποτα.
Τι περιμενετε οι υπολοιποι τωρα? Οτι θα τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ και ο σαββιδης και ολα θαναι καλα? Πολεμος θα γινει.
Ας τους τιμωρουσατε ολους οταν επρεπε. Τωρα ειναι αργα.
Οχι αγαπητέ. Αρκετα με το τσουβαλιασμα και το "φταινε ολοι" που καταληγει να μην φταιει κανενας.Αποβολη παοκ, αεκ, αρη, παναθηναικου, ολυμπιακου για 5 χρονια απο ολα τα πρωταθληματα. Ουτε τοπικο. Τιποτα.
Αποβολη δια παντος μπεου, κουγια, μαρινακη, σαββιδη, αλαφουζου, γιαννακοπουλου, μελισσανιδη, κομποτη, γκαγκατση κλπ.
Και ολα θα γινουν καλυτερα αυτοματα.
Οποιος εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τα αθλητικα και δεν το δεχτει, να φυγει απ την χωρα.
Αρκετα με την "δημοκρατια" και τους "νομους" σε αυτη την χωρα. Απ την στιγμη που δεν εφαρμοζονται για ολους, δεν θα υπαρχουν οι ομαδες. Απλα.
Ωραια, ας αφησουμε τον Σαββιδη ατιμωρητο τότε, και αν αυριο μπει π.χ. ο Σπανός του Ατρομητου με κανενα πιστολι στο γηπεδο, θα λετε "γιατι δεν τιμωρησατε τοτε τον Σαββιδη? Ας τον τιμωρουσατε οταν επρεπε, τωρα ειναι αργα".
Αντιλαμβανεσαι το αφελές του σκεπτικου σου?
Ποτέ δεν ειναι επιχειρημα ενος ενοχου "μα το εχει κανει κι ο αλλος". Ε και? Αυτο δεν ειναι επιχειρημα για την αθωωση σου. Ειναι επιχειρημα και για την καταδίκη του άλλου. Αλλά τωρα δικαζεσαι ΕΣΥ.
Οχι αγαπητέ. Αρκετα με το τσουβαλιασμα και το "φταινε ολοι" που καταληγει να μην φταιει κανενας.
Εδω υπαρχει ΕΝΑΣ ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ.
Και πρεπει να τιμωρηθει.
Εν προκειμενω εγω ειμαι ΑΕΚτζης. Γιατι πρεπει να τιμωρηθω? Σε τι εκανα λαθος?
Αρκετα με τους συμψηφισμους που διαιωνιζουν το αισχος.
Ασε που τετοια αισχη σε τετοιο επιπεδο, δεν εχουν ξαναγινει ΠΟΤΕ.
ειναι πολυ βολικο τ τσουβαλιασμα εδω και χρονια.το ιδιο βολικο ειναι να γινονται σημαια καποια γεγονοτα και να κρυβονται αλλα,χειροτερα.Οχι αγαπητέ. Αρκετα με το τσουβαλιασμα και το "φταινε ολοι" που καταληγει να μην φταιει κανενας.
Εδω υπαρχει ΕΝΑΣ ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ.
Και πρεπει να τιμωρηθει.
Εν προκειμενω εγω ειμαι ΑΕΚτζης. Γιατι πρεπει να τιμωρηθω? Σε τι εκανα λαθος?
Αρκετα με τους συμψηφισμους που διαιωνιζουν το αισχος.
Ασε που τετοια αισχη σε τετοιο επιπεδο, δεν εχουν ξαναγινει ΠΟΤΕ.
συμφωνω απολυτα....ας πουμε επιτελους απο εδω και εμπρος εφαρμοζετε ο νομος τοσο απλα
1) Δημητροπουλος.Δικασε τον. Και καταδικασε τον.
ΕΣΥ δικαστηκες? Στην φιλαδελφεια το 99 ειχαν πεσει ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ μεσα στο members club μετα το περιφημο ματς του δημητρακοπουλου(αδιαφορο εντελως για τη συζητηση μας το τι ειχε κανει ο κοραξ)
Υποβιβαστηκες?