mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.553
- Πόντοι
- 506
Γιατι το ειχε αναποδα το πιστολι στη ζωνη? Ποντιος ειναι?
τι τιμωρια προβλεπεις τυπε;κανονισμος ΦΙΦΑ...βεβαια οι πολυξεροι του μπου θα τον βγαλετε ακυρο,αλλα λεμε τωρα...
απο την στιγμη που δεν μαρκαρει/εμποδιζει/ακουμπαει μπαλα...δεν ειναι οφσαιντ....
....τι τιμωρια προβλεπεις τυπε;
κανονισμος ΦΙΦΑ...βεβαια οι πολυξεροι του μπου θα τον βγαλετε ακυρο,αλλα λεμε τωρα...
απο την στιγμη που δεν μαρκαρει/εμποδιζει/ακουμπαει μπαλα...δεν ειναι οφσαιντ....
καλυτερα να καψουμε τον εγκεφαλο μαςΣτις 22:00 ξεκινάει η εκπομπή DERBY στην ΜΤV. Θα πέσει πολύ γέλιο.
πας καλα ρε τυπεε??? και να χασουμε το σουρβαιβορ???Στις 22:00 ξεκινάει η εκπομπή DERBY στην ΜΤV. Θα πέσει πολύ γέλιο.
Ας κανουμε ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΞΑΡΑ!!!
Με κοσμο, χωρις κοσμο!
Με -5, χωρις -5!
Με -2, χωρις -2!
Με χαρτακια, χωρις χαρτακια!
Με Ιβαν(Επισημος βιαστης σας), χωρις Ιβαν(Επισημος βιαστης σας)!
Με ΕΠΟ, χωρις ΕΠΟ!
ΜΕ ΚΕΔ, χωρις ΚΕΔ!
Με Κομινη, χωρις Κομινη!
Με Ποντικη, χωρις Ποντικη!
Με Αλεξεα, χωρις Αλεξεα!
Με VAR, χωρις VAR!
Με Λουτσεσκου, χωρις Λουτσεσκου!
Με Παιχταραδες, χωρις Παιχταραδες!
Με μειον 1 ματς Νικης με Πουστη, χωρις 1 ματς Νικης με Πουστη!
Με γκολ οφσαιντ, χωρις γκολ οφσαιντ!
Με Τσιπρα, χωρις Τσιπρα!
Με Σκουτερη, χωρις Σκουτερη!
[size=20pt]Παλι θα παιρνατε ΤΟ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ!!![/size]
[size=40pt]ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???
ΕΝΤΑΞΕΙ![/size]
τυπε δικαιολογουμαστε συμβαινουν κοσμοιστορικα γεγονοταπας καλα ρε τυπεε??? και να χασουμε το σουρβαιβορ???
εγω παλι δεν ειμαι τιποτα αλλα δακρυσα τυπεΕγω Ολυμπιακος ειμαι και δε μου πεφτει λογος, αλλα προτιμω μεταξυ των δυο να το παρει το πρωταθλημα η ΑΕΚ. Πρωταθλητης Ελλαδος ο ΠΑΟΚ; Δεν ειναι καπως; Ειναι σαν να πεις Πρωταθλητρια Τουρκιας η Γκαζιαντεσπορ. Παει; Δε παει. Δεν ειναι οτι δεν εχουν κι εκει ομαδα οι ανθρωποι, εχουν. Αλλα δε περιμενεις να παρουν και πρωταθλημα. Αντε να πεις οτι φτιαχουν καλο μπακλαβα στη πολη τους. Ετσι και με τον ΠΑΟΚ, να σου πουν οτι στη Θεσσαλονικη εχουν καλα πατσατζιδικα το καταλαβαινω. Αλλα οχι οτι πηραν και πρωταθλημα.
Μαλλον εννοειται.Αφου δεν εχουν βαλει ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ παλι καλα.