avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Εννοειτε..
Τιμωρια χωρις λογο πρωτη φορα ειδα..
o Παναθηναϊκος γιατι τιμωρηθηκε περσι με Ιβιτς?
Εννοειτε..
Τιμωρια χωρις λογο πρωτη φορα ειδα..
οπου φτωχος και η μοιρα του...o Παναθηναϊκος γιατι τιμωρηθηκε περσι με Ιβιτς?
γιατι η μπυρα ηταν αλφαo Παναθηναϊκος γιατι τιμωρηθηκε περσι με Ιβιτς?
Γιατι η μπυρα χτυπησε τον ΙΒΙΤΣ..οπως εδειξε καθαρα η καμερα..
Γιατι ο διαιτητης ειπε παμε μεσα...
Γιατι ο γιατροε εξετασε τον ΙΒΙΤΣ στον αγωνιστικο χωρο..
Αν θες σου λεω κι αλλους λογους..
και το μηχανακι δεν ειχε μπουζι τυπε.....με αυτα και με υτα,ξεχασαν οτι ο παοκ επρεπε να τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων επειδη ΔΕΝ υπηρχε γιατρος στο γηπεδο συμφωνα με τους κανονισμους.
μπορει να ηταν πετρελαιοκινητο.αυτο δε μας αφορα,μας αφορα ομως η ανομια.και το μηχανακι δεν ειχε μπουζι τυπε.....
δεν υπηρχε γιατρος συμφωνα με τους κανονισμους γιατι ο γιατρος του γηπεδου,απαγορευεται να ειναι υπαλληλος της ομαδας.αυτο,τιμωρειται με αφαιρεση βαθμων.Υπηρχε γιατρος..
Το τραυμα το ειδε ο γιατρος ΣΤΟ γηπεδο...και εκρινε..
Ολες οι ομαδες δικους τους βαζουν..δεν υπηρχε γιατρος συμφωνα με τους κανονισμους γιατι ο γιατρος του γηπεδου,απαγορευεται να ειναι υπαλληλος της ομαδας.αυτο,τιμωρειται με αφαιρεση βαθμων.
ο κανονισμος λεει οτι ο γιατρος δεν πρεπει να ειναι υπαλληλος της ομαδας,ρητα.η μη τηρηση του κανονισμου αυτου,τιμωρειται με αφαιρεση βαθμων.τα πραγματα ειναι ετσι,δεν ειναι μπουγατσαν για να βαλεις ή να μη βαλεις κανελλα.Ολες οι ομαδες δικους τους βαζουν..
Και φυσικα δεν προβλεπετε αφεραιση βαθμων..
Ουτε ο ΜΠΑΡΜΠΑΣΑΒΒΑΣ με το ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ δεν το ειπαν αυτο..
Τοτε γιατι δεν εκανε ενσταση ο θρυλος?ο κανονισμος λεει οτι ο γιατρος δεν πρεπει να ειναι υπαλληλος της ομαδας,ρητα.η μη τηρηση του κανονισμου αυτου,τιμωρειται με αφαιρεση βαθμων.τα πραγματα ειναι ετσι,δεν ειναι μπουγατσαν για να βαλεις ή να μη βαλεις κανελλα.
αφου καταφεραν να γινουν πιο σιχαμεροι και απο εσας,ειναι επιτευγμαΦιλος μου, αρρωστος γάβρος, μου εστειλε τωρα μηνυμα και μου λεει "σημερα ειμαστε ολοι ΑΕΚ".
Παμε γερα.
αφου κανανε εξωφθαλμη πουστια....Φιλος μου, αρρωστος γάβρος, μου εστειλε τωρα μηνυμα και μου λεει "σημερα ειμαστε ολοι ΑΕΚ".
Παμε γερα.
εκανε,πως δεν εκανε;και για τα επεισοδια στα γιαννινα εκανε αλλα η αστυνομια ειχε φυγε για να μη γινει κανενα μεγαλυτερο κακο.Τοτε γιατι δεν εκανε ενσταση ο θρυλος?
Πλακα μας κανετε ρε..?
Ας εκανε ενσταση..