Νέα

Διακοπη λειτουργιας του λαπτοπ και εμφανιζεται μπλε οθονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
Aμα εγκαταστησεις το removewat μπορεις να κανεις windows update τύπε? :think:

το προγραμματακι αυτο λεει οτι εκτος της αφαιρεσης  του activation του υπολογιστη μπορεις να κανεις και ενημερωσεις αλλα κια εγκατασταση του microsoft security essentials

αλλα μαλλον δεν το εχει εγκαταστησει, εχει βαλει το comodo antivirus οπως ειπε , μπορει να του τσιμπησε κανα αρχειακι ...λογικα τις επομενες ημερες θα βγαζει και μαυρες οθονες και μυνηματα απο την microsoft να βαλει γνησια windows, μετα ο υπολογιστης θα κλειδωσει.... βεβαια μπορει να μην εχουν σχεση ολα αυτα και να ειναι κατι αλλο αλλα δε μου περναει κατι αλλο απο το μυαλο..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το προγραμματακι αυτο λεει οτι εκτος της αφαιρεσης  του activation του υπολογιστη μπορεις να κανεις και ενημερωσεις αλλα κια εγκατασταση του microsoft security essentials

αλλα μαλλον δεν το εχει εγκαταστησει, εχει βαλει το comodo antivirus οπως ειπε , μπορει να του τσιμπησε κανα αρχειακι ...λογικα τις επομενες ημερες θα βγαζει και μαυρες οθονες και μυνηματα απο την microsoft να βαλει γνησια windows
αμα παιζει αυτο που λες δεν μπορει να κανει τιποτα μονο να εγκαταστησει γνησια windows? :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
αμα παιζει αυτο που λες δεν μπορει να κανει τιποτα μονο να εγκαταστησει γνησια windows? :think:

ναι μονο αν βαλει τα γνησια, εκτος αν παιζει προβλημα με hardware σκληρο,καρτα,μνημες κλπ οπως ειπαν και αλλοι

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Παιδια τριτη φορα τον τελευταιο μηνα εμφανιζει μπέ οθονη οτο laptop και σταματαει ξαφνικα η λειτουργια του . Την τριτη φορα προλαβα και διαβασα σε καποιο σημειο τησ μπλε οθονης το SYSTEM-SERVICE-EXCEPTION . το λαπτοπ ειναι της dell και ειναι εκτος μηνας που το αγορασα καινουργιο .το κοιταξα απο κατω μηπως ειναι ζεστο αλλα ηταν κανονικα . μην σας πω και κρυο κιολας ...Γενικα δεν ζεσταινεται ευκολα .  Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να προσεξω ...

ενός γνωστού που του έβγαζε μπλε οθόνη με κινέζικα του είχαν πει ότι ήταν χαλασμένος ο σκληρός...
μετά δεν ξέρω τι έγινε  :)

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παιδια τωρα δεν εχει καθολου ηχο.....Δηλαδη ειτε απο  σαιτ στο ιντερνερ οταν παιζουν μουσικη ή καποιο βιντεο ειτε απο μουσικη που εχω αποθηκευση στο pc μου .........Δεν ακουγεται τιποτα ......Τι να φταιει βρε παιδια ????????????????????????????

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Βάλε γνήσια Windows και θα στρώσει.
:rockon: