Νέα

Διακοπη λειτουργιας του λαπτοπ και εμφανιζεται μπλε οθονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Φιλε foufoute ειμαι παντρεμενος πολλα χρονια εχω γυναικα της οποιας το μουνι το ξεσκιζω συνεχεια  αβερτα κουβερτα ,ειμαι χορτασμενος από μουνι δοξα το θεο μεχρι τωρα ( αν και δεν χορταινεται το ατιμο  με τιποτα ) αλλα μου αρεσει να παιζω που και που καμμια μαλακια για κανα μουνακι βλεποντας κανα βιντεακι στο ιντερνετ αλλα και να κανω καμμια καταδρομικη στη φυλης ή στο μεταξι οποτε μας δινεται η δυνατοτητα και να στρωνω το σεντονακι μου σε κανα πορνοκρεββατο  δοκιμαζοντας το εκαστο ροστερ ………….Στο σημειο αυτό νιωθω την αναγκη για άλλη μια φορα να ευχαριστησω ολους σας   που μας κρατατε ενημερους  καθημερινα μεταφεροντας μας τον πορνο-παλμο  της ενημερωσης  για το αγαπημενο μας …….χομπυ ……..( Η  αρχικη μου αναφορα δεν εχει το σκοπο να το παιξω γαμηκουλας και καλα , αλλα ότι  μου αρεσει η<< ποικιλια >> όπως ειμαι σιγουρος ότι αρεσει σε πολλους εδώ μεσα …………Απο το Αγρινιο με Αγαπη ...... …….

απο τ αγρινιο;;;

μηπως εισαι ο Γιωργος απο το μια νυφη γιο τον γιο μου:;;

hqdefault.jpg

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πόσο καιρό στο κάνει;
Από την ημέρα που στο έκανε Τι λογισμικό έχεις κατεβάσει εγκαταστήσει τώρα τελευταία; Μήπως έχεις τίποτε σπασμένα προγράμματα; Υπάρχει περίπτωση να έχεις φάει και ιό από τα κώλο site που επισκέπτεσαι. Μερικές φορές νομίζεις ότι κατεβάζεις το Βαθύλαρύγγη.avi και στην πραγματικότητα κατεβάζεις το Βαθύλαρύγγη.exe Σε αυτή την περίπτωση την πούτσησες. Αν προλαβαίνεις σημείωσε τους αριθμούς που σου βγάζει σε στυλ 0Χ1000018 κτλ στο κάτω μέρος της μπλέ οθόνης. Γκουγκλάρισε τον αριθμό αυτό να δεις τι σου βγάζει;

Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις και να «τρέξεις» το Who Crashed για να δεις για ποιό λόγο κρασάρει ο υπολογιστής από εδώ. Είναι δωρεάν

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Nα προσεχετε που βλεπετε τσοντες ρε..

μην πατε οπου κ οπου..

να εχετε 3-4 σταθερα sites

εξαλλου ανανεωνονται

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
:offtopic:

Sentonakias.Agr  λεω να σε αντιγραψω, οταν ξαναπαω φυλης ή μεταξι θα στρωσω δικο μου σεντονακι που εχω, συγκεκριμενα με το ροζ πανθηρα  :2funny: να κοψω αντιδρασεις...  :grin:
  ή ενα αλλο με καρδουλες ? ποιο λες ?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Sentonakias.Agr  λεω να σε αντιγραψω, οταν ξαναπαω φυλης ή μεταξι θα στρωσω δικο μου σεντονακι που εχω, συγκεκριμενα με το ροζ πανθηρα  :2funny: να κοψω αντιδρασεις...  :grin:
  ή ενα αλλο με καρδουλες ? ποιο λες ?

Σιγά μη βάλεις και σλίπινγκ-μπαγκ για gfe!

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

Μαγκες καθιερωστε το σεντονακι !!!!!!!!!!!!!!!.........Ειναι χλιδη ...το φωναζω καιρο τωρα .........θα εχετε ενα 20 % παραπανω αποδοση απο την πουτανα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ........Εκτος και σας αρεσει να κολανε πανω σας τα ψωλοχια του καθενος  >:( >:( >:( >:( >:(.................

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
λογικα ειναι με windows 8 πανω μιας και καινουργιο λαπτοπ οποτε κανεις το εξης : με το που πατησεις το κουμπι για να αναψει και εξαφανιστουν τα γραμματα της dell πατας επαναλαμβανομενα Shift+F8 αμ το κανεις σωστα θα σε βαλει σε μια λιστα ( αν δεν το πετυχεις με την πρωτη ξαναδοκιμασε μεχρι να το πετυχεις) οπου και θα διαλεξεις για αρχη αν υπαρχει σαν επιλογη (τελευταιες γνωστες ρυθμησεις που λειτουργουσαν) αν δεν υπαρχει σαν επιλογη τοτε πας στο safe mode (ασφαλης λειτουργια) οπου και θα κανεις μια επαναφορα συστηματος σε μια απο τις ημερομηνιες που εχει.
αν δεν φτιαξει αυτο πες να δουμε αλλες επιλογες που εχεις 

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
λογικα ειναι με windows 8 πανω μιας και καινουργιο λαπτοπ οποτε κανεις το εξης : με το που πατησεις το κουμπι για να αναψει και εξαφανιστουν τα γραμματα της dell πατας επαναλαμβανομενα Shift+F8 αμ το κανεις σωστα θα σε βαλει σε μια λιστα ( αν δεν το πετυχεις με την πρωτη ξαναδοκιμασε μεχρι να το πετυχεις) οπου και θα διαλεξεις για αρχη αν υπαρχει σαν επιλογη (τελευταιες γνωστες ρυθμησεις που λειτουργουσαν) αν δεν υπαρχει σαν επιλογη τοτε πας στο safe mode (ασφαλης λειτουργια) οπου και θα κανεις μια επαναφορα συστηματος σε μια απο τις ημερομηνιες που εχει.
αν δεν φτιαξει αυτο πες να δουμε αλλες επιλογες που εχεις   

Φιλε τοειχα παρει freedos ( χωρισ λειτουργικο )και του εβαλα μετα τα windows 7 ..........

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα  παιδια  
Θα  συμπληρωσω σε αυτα που λεει ο φιλος  PSYXOLOGOS οτι  στις επιλογεσ παρακατω εχει και μια επιλογη που αναφερει να μην κανει επανεκινηση σε τετοιο συμβαν ..
Με αυτη την επιλογη στο κρασαρισμα μπορεις να σημειωσεις τις πληροφοριες που εμφανιζει..
Απο εκει και περα με λιγο ψαξιμο βρισκουμε τι φταιει   ...
θα ηταν καλυτερο να μας κανεις μια περιγραφη του μηχανηματος  .Μοντελο,Λειτουργικο,Αντιβιοτικο  .
Καλο βραδυ  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom