Νέα

Διακοπη λειτουργιας του λαπτοπ και εμφανιζεται μπλε οθονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παιδια τριτη φορα τον τελευταιο μηνα εμφανιζει μπέ οθονη οτο laptop και σταματαει ξαφνικα η λειτουργια του . Την τριτη φορα προλαβα και διαβασα σε καποιο σημειο τησ μπλε οθονης το SYSTEM-SERVICE-EXCEPTION . το λαπτοπ ειναι της dell και ειναι εκτος μηνας που το αγορασα καινουργιο .το κοιταξα απο κατω μηπως ειναι ζεστο αλλα ηταν κανονικα . μην σας πω και κρυο κιολας ...Γενικα δεν ζεσταινεται ευκολα .  Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να προσεξω ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το πιο πιθανο ειναι καρτα μνημης

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Παιδια τριτη φορα τον τελευταιο μηνα εμφανιζει μπέ οθονη οτο laptop και σταματαει ξαφνικα η λειτουργια του . Την τριτη φορα προλαβα και διαβασα σε καποιο σημειο τησ μπλε οθονης το SYSTEM-SERVICE-EXCEPTION . το λαπτοπ ειναι της dell και ειναι εκτος μηνας που το αγορασα καινουργιο .το κοιταξα απο κατω μηπως ειναι ζεστο αλλα ηταν κανονικα . μην σας πω και κρυο κιολας ...Γενικα δεν ζεσταινεται ευκολα .  Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να προσεξω ...

Αν είσαι τυχερός απλά κράσαρε το λειτουργικό. Μου έχει συμβεί και μένα. Με ένα format είσαι κομπλέ.
Αλλιώς πας για καινούριες μνήμες.

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Αν είσαι τυχερός απλά κράσαρε το λειτουργικό. Μου έχει συμβεί και μένα. Με ένα format είσαι κομπλέ.
Αλλιώς πας για καινούριες μνήμες.
Να καλυπτεται απο την εγγυηση της dell που ειναι δυο χρονια ή ειναι εκτος εγγυησης ? Εχω 6 μηνες που το αγορασα ........

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
sστην μπλε οθονη μαστορα σου βγαζει ακαταλαβ ιστικα συμβολα?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
forma ειναι η τελευταια των τελευταιων επιλεγων λεβεντες

δινεται κ συμβουλες

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Προσπάθησε να κάνεις boot με κάποιο live CD και να κάνεις κάποιο memTest και HardDisk Test.
Εαν δεν έχεις κάνει κάποιο update σε drivers τότε πιθανότατα είναι κάποιο πρόβλημα με το hardware.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Είσαι στο εξάμηνο και καλύπτεσαι από την εγγύηση. Κι εγώ έχω δύο Dell και το ένα το έστειλα στο 18μηνο στην εταιρεία για χαλασμένο ανεμιστηράκι και μου άλλαξαν δωρεάν και motherboard, ενώ στο 2ο είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό και μου έστειλαν καινούργιο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το service της Dell!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
blue screen of death

bluescreenofdeath.jpg

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

ναι αυτο βγαζει φιλε ακριβως ..........Δε πιστευω να φταιει που τωρα τελευταια μπαινωβγαινω συναιχεια σε tsontosait ( οχι οτι πριν δεν το εκανα ) και καποια στιγμη μου εβγαλε το κολπο με την αστυνομια και καλα οτι εκανα κατι παρανομο κλπ ...Το εγραψα στα αρχιδια μου εκανα επανεκινηση και ολα καλα μετα . Αλλα μου εβγαλε παλι μετα απο 2 μερες την μπλε οθονη .....Για  τριτη φορα ........

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εχεις κολλησει ιο..

κοψε τις τσοντες και βρες γυναικα

εαν δεν μπορεις να βρεις γυναικα για χψζ λογους βρες αντρα

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
εχεις κολλησει ιο..

κοψε τις τσοντες και βρες γυναικα

εαν δεν μπορεις να βρεις γυναικα για χψζ λογους βρες αντρα
Φιλε foufoute ειμαι παντρεμενος πολλα χρονια εχω γυναικα της οποιας το μουνι το ξεσκιζω συνεχεια  αβερτα κουβερτα ,ειμαι χορτασμενος από μουνι δοξα το θεο μεχρι τωρα ( αν και δεν χορταινεται το ατιμο  με τιποτα ) αλλα μου αρεσει να παιζω που και που καμμια μαλακια για κανα μουνακι βλεποντας κανα βιντεακι στο ιντερνετ αλλα και να κανω καμμια καταδρομικη στη φυλης ή στο μεταξι οποτε μας δινεται η δυνατοτητα και να στρωνω το σεντονακι μου σε κανα πορνοκρεββατο  δοκιμαζοντας το εκαστο ροστερ ………….Στο σημειο αυτό νιωθω την αναγκη για άλλη μια φορα να ευχαριστησω ολους σας   που μας κρατατε ενημερους  καθημερινα μεταφεροντας μας τον πορνο-παλμο  της ενημερωσης  για το αγαπημενο μας …….χομπυ ……..( Η  αρχικη μου αναφορα δεν εχει το σκοπο να το παιξω γαμηκουλας και καλα , αλλα ότι  μου αρεσει η<< ποικιλια >> όπως ειμαι σιγουρος ότι αρεσει σε πολλους εδώ μεσα …………Απο το Αγρινιο με Αγαπη ...... …….

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Παιδια τριτη φορα τον τελευταιο μηνα εμφανιζει μπέ οθονη οτο laptop και σταματαει ξαφνικα η λειτουργια του . Την τριτη φορα προλαβα και διαβασα σε καποιο σημειο τησ μπλε οθονης το SYSTEM-SERVICE-EXCEPTION . το λαπτοπ ειναι της dell και ειναι εκτος μηνας που το αγορασα καινουργιο .το κοιταξα απο κατω μηπως ειναι ζεστο αλλα ηταν κανονικα . μην σας πω και κρυο κιολας ...Γενικα δεν ζεσταινεται ευκολα .  Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να προσεξω ...

Χαιρετα το σκληρό σου δισκο που πεθαίνει και οσο προλαβαινεις σωσε οτι σωζεται.

98% παει για κρασσαρισμα ο σκληρος
2% να το σωσεις με ξαναπερασμα των windows. Δηλαδη πιθανα καπου κατι στην καρτα γραφικων να εχει θεμα αλλα χλωμο

Προσεχως κρας!

Το εχω παθει 2 3 φορες στα 11+ χρονια που εχω λαπτοπσ μονο

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Χαιρετα το σκληρό σου δισκο που πεθαίνει και οσο προλαβαινεις σωσε οτι σωζεται.

98% παει για κρασσαρισμα ο σκληρος
2% να το σωσεις με ξαναπερασμα των windows. Δηλαδη πιθανα καπου κατι στην καρτα γραφικων να εχει θεμα αλλα χλωμο

Προσεχως κρας!

Το εχω παθει 2 3 φορες στα 11+ χρονια που εχω λαπτοπσ μονο

Γιατι αυτο ρε φιλε σε 6 μηνων λαπτοπ και dell malista ..........Και δεν καλυπτεται απο εγγυηση ???????????/

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φιλε foufoute ειμαι παντρεμενος πολλα χρονια εχω γυναικα της οποιας το μουνι το ξεσκιζω συνεχεια  αβερτα κουβερτα ,ειμαι χορτασμενος από μουνι δοξα το θεο μεχρι τωρα ( αν και δεν χορταινεται το ατιμο  με τιποτα ) αλλα μου αρεσει να παιζω που και που καμμια μαλακια για κανα μουνακι βλεποντας κανα βιντεακι στο ιντερνετ αλλα και να κανω καμμια καταδρομικη στη φυλης ή στο μεταξι οποτε μας δινεται η δυνατοτητα και να στρωνω το σεντονακι μου σε κανα πορνοκρεββατο  δοκιμαζοντας το εκαστο ροστερ ………….Στο σημειο αυτό νιωθω την αναγκη για άλλη μια φορα να ευχαριστησω ολους σας   που μας κρατατε ενημερους  καθημερινα μεταφεροντας μας τον πορνο-παλμο  της ενημερωσης  για το αγαπημενο μας …….χομπυ ……..( Η  αρχικη μου αναφορα δεν εχει το σκοπο να το παιξω γαμηκουλας και καλα , αλλα ότι  μου αρεσει η<< ποικιλια >> όπως ειμαι σιγουρος ότι αρεσει σε πολλους εδώ μεσα …………Απο το Αγρινιο με Αγαπη ...... …….
το σεντονάκι το επιτρέπουν τύπε;

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Φυσικα και μαλιστα γουσταρουν και γαμιουνται με ποιο πολυ ορεξη ..........Ειδικα αν μοσχοβολαει και μαλακτικο ........... :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom