lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.381
- Πόντοι
- 5.646
Και εγώ και εγώ φίλε μου...Τις περιμένουμε
Και εγώ και εγώ φίλε μου...Τις περιμένουμε
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!Καλοκαιρινός γερμανικός κώλος, μέσα στο κουζινάκι του airbnb, ετοιμος για ταπωμα..
Άμα βρισκετε γερμανικό κωλο να τον ξεπατωνετε.Καλοκαιρινός γερμανικός κώλος, μέσα στο κουζινάκι του airbnb, ετοιμος για ταπωμα..
μαζι με την κ@ργιολα την μερκελ, και την π@υστρου με το μιζαμπλι νταισεμπλουμΆμα βρισκετε γερμανικό κωλο να τον ξεπατωνετε.
Και όταν τον γαματε να σκέφτεστε τι μας έκανε ο Σοιμπλε.
Μύστη μας, στον έδωσε; Ή μόνο για να σε ανάψει τον έβγαλε;Καλοκαιρινός γερμανικός κώλος, μέσα στο κουζινάκι του airbnb, ετοιμος για ταπωμα..
Η τελευταία κωλο-γρια που ασελγησε πάνω στο γέρικο κορμί μου, προ κορονοιου, ήταν Γερμανίδα. Από τότε δεν ξαναείδαμε χαρά στα σκέλια μας.Άμα βρισκετε γερμανικό κωλο να τον ξεπατωνετε.
Και όταν τον γαματε να σκέφτεστε τι μας έκανε ο Σοιμπλε.
τον δινει αερα.. με κρεμα nivea τον χωνευει καλα.. και δεν βγαζει γρεζι, οπως με τις ελλεινιδες..Μύστη μας, στον έδωσε; Ή μόνο για να σε ανάψει τον έβγαλε;
Ωραίος μύστη, κράτα ψηλά την παράδοση. o7τον δινει αερα.. με κρεμα nivea τον χωνευει καλα.. και δεν βγαζει γρεζι, οπως με τις ελλεινιδες..
φαινεται να ειναι εκπαιδευμενος στα μπασιματα
Καντεμομουνα αγαπητε,Η τελευταία κωλο-γρια που ασελγησε πάνω στο γέρικο κορμί μου, προ κορονοιου, ήταν Γερμανίδα. Από τότε δεν ξαναείδαμε χαρά στα σκέλια μας.
Εδώ το Pink Palace στην Κέρκυρα,ένα από τα πιο διάσημα πάρτυ χόστελ που έρχονται οι ξένοι να γαμήσουνε.