John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού.
Εδώ Κύπρο βλέπω φιλαράκια (εγώ είμαι καπαρωμενος) που χτυπάνε τελευταία Ουκρανεζες/Ρωσιδες που έρχονται μέσω Πολωνίας ή άλλων χωρών.
Στο μεγαλύτερο παραλιακό club της περιοχής, το τελευταίο Σάββατο που πέρασε είχαμε τραπέζι με μερικούς φίλους και δίπλα έπαιζαν μόνες 2 κορίτσια από Ουκρανία. Με τον χορό ήρθαν στο τραπέζι και πιάσαμε κουβέντα. Αδερφές ήταν και έκαναν διακοπές Κύπρο.
Μέχρι το τέλος της βραδιάς, έφυγαν παρέα με τα παιδιά.
Εδώ το Pink Palace στην Κέρκυρα,ένα από τα πιο διάσημα πάρτυ χόστελ που έρχονται οι ξένοι να γαμήσουνε.
χωρίς Ρωσίδες και με τα μαγαζιά να κλείνουν στις 12, μόνο καλοκαίρι δεν το λες
Ανέφερα κάπου ότι ήταν επαγγελματίες;Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού.
Εδώ Κύπρο βλέπω φιλαράκια (εγώ είμαι καπαρωμενος) που χτυπάνε τελευταία Ουκρανεζες/Ρωσιδες που έρχονται μέσω Πολωνίας ή άλλων χωρών.
Στο μεγαλύτερο παραλιακό club της περιοχής, το τελευταίο Σάββατο που πέρασε είχαμε τραπέζι με μερικούς φίλους και δίπλα έπαιζαν μόνες 2 κορίτσια από Ουκρανία. Με τον χορό ήρθαν στο τραπέζι και πιάσαμε κουβέντα. Αδερφές ήταν και έκαναν διακοπές Κύπρο.
Μέχρι το τέλος της βραδιάς, έφυγαν παρέα με τα παιδιά.
Πόσα λεφτά τους ζήτησαν;
Φετος λογω του πορνοιου δεν πηγαν καλα τα πραγματα. 0μως στις 27 οκτωβρη εκλεισε εισιτηρια να κατεβει αθηνα για πενθημερο
μια γερμανιδα απο το Ντισελντορφ- απο περυσινο καμακι σε νησι του β/α αιγαιου. Ελληνικη φιλοξενια και παλι.
Φετος λογω του πορνοιου δεν πηγαν καλα τα πραγματα. 0μως στις 27 οκτωβρη εκλεισε εισιτηρια να κατεβει αθηνα για πενθημερο
μια γερμανιδα απο το Ντισελντορφ- απο περυσινο καμακι σε νησι του β/α αιγαιου. Ελληνικη φιλοξενια και παλι.
Αφου τοτε το εκλεισε.. τι να της πω.. Ας ειναι και ετσι.. Μεχρι τοτε ελπιζω να μην γινει της καραντινας παλι27 Οκτώβρη ? Σε βλέπω να σε πιάνει κανα lock down ... Το γοργόν και χάρη έχει !
εννοειται...ΑΞΙΟΣ!!!!!!! κρατα μας ενημερους