Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
σε ποια γραμμη ηταν??? απο παραλια ερχονταν??
Θεσσαλονίκη ήταν.Και δεν μου φάνηκαν βίζιτες.Είναι από αυτές που βλέπεις συνήθως παραλία Κατερίνης,Λεπτοκαρυά κλπ
σε ποια γραμμη ηταν??? απο παραλια ερχονταν??
Θεσσαλονίκη ήταν.Και δεν μου φάνηκαν βίζιτες.Είναι από αυτές που βλέπεις συνήθως παραλία Κατερίνης,Λεπτοκαρυά κλπ
τύπε,γιατί στο τέλος και όχι κατά τη διάρκεια του ραντεβού;Χτεσινοβραδυνη καταδρομική σε χωριό Χαλκιδικής για ραντεβού με Ρωσίδακι πανέμορφο γαλανοματικο μόλις 36 ιουνιων.
Συνενόηση μπουζούκι. Δεν ήξερε γρι αγγλικά εγώ δεν ήξερα γρι ρωσικά, μιλούσαμε μεσω translator,με νοήματα κλπ.Στο τέλος του ραντεβού βέβαια βγήκε η απόλυτη συνεννόηση και διαπιστώσαμε ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα σώματος.
Στον αποχαιρετισμό έξω από το αυτοκίνητο μου,(το είχα παρκάρει και σε διακριτικό μέρος) πέφτει φιλάκι αποχαιρετισμού κλασικά και η κοπελιά μου πετάει κατευθείαν γλώσσα στο λαρύγγι. Εισερχόμαστε στο αμάξι και ακολουθεί φασωμα μέχρις εσχάτων. Περίπου 1 ώρα διήρκεσε.
Φορτωτικη δεν έπαιξε επειδή στο δωμάτιο της έμενε με τη μάνα της. :S
Θα επανέλθει Αύγουστο μόνο για μένα είπαμε. Ιδωμεν
Χτεσινοβραδυνη καταδρομική σε χωριό Χαλκιδικής για ραντεβού με Ρωσίδακι πανέμορφο γαλανοματικο μόλις 36 ιουνιων.
Συνενόηση μπουζούκι. Δεν ήξερε γρι αγγλικά εγώ δεν ήξερα γρι ρωσικά, μιλούσαμε μεσω translator,με νοήματα κλπ.Στο τέλος του ραντεβού βέβαια βγήκε η απόλυτη συνεννόηση και διαπιστώσαμε ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα σώματος.
Στον αποχαιρετισμό έξω από το αυτοκίνητο μου,(το είχα παρκάρει και σε διακριτικό μέρος) πέφτει φιλάκι αποχαιρετισμού κλασικά και η κοπελιά μου πετάει κατευθείαν γλώσσα στο λαρύγγι. Εισερχόμαστε στο αμάξι και ακολουθεί φασωμα μέχρις εσχάτων. Περίπου 1 ώρα διήρκεσε.
Φορτωτικη δεν έπαιξε επειδή στο δωμάτιο της έμενε με τη μάνα της. :S
Θα επανέλθει Αύγουστο μόνο για μένα είπαμε. Ιδωμεν
τύπε,γιατί στο τέλος και όχι κατά τη διάρκεια του ραντεβού;
[/quoteτύπε,γιατί στο τέλος και όχι κατά τη διάρκεια του ραντεβού;
Τυπε δε ξέρω έτσι βγήκε η φάση. Μου είχε πει εξ'αρχης ότι μένει με τη μάνα της στο δωμάτιο κ ήξερα ότι δε θα φορτώσω, οπότε δεν πολυανοιχτηκα. Και βγήκε η φάση στο τέλος. Είχα σχεδιάσει όμως το παρκάρισμα σε διακριτικό μέρος μήπως κ κάτσει η φάση κ τελικά βγήκε το πλάνο.
Μόλις 36 λέει ο άλλος...τι μόλις ρε τύπε; Τα έχει φάει τα ψωμιά της. Καλύτερα να πας με 16αρα παρά με 36αρα.
Εσύ τι ηλικίας γκόμενα γάμησες τελευταία φορά;Μόλις 36 λέει ο άλλος...τι μόλις ρε τύπε; Τα έχει φάει τα ψωμιά της. Καλύτερα να πας με 16αρα παρά με 36αρα.
Γύρω στα 20-21 θα ήταν.
Δηλαδή για εσάς τους μιλφοτζιλφάκηδες το target group είναι 50-55, αφού η 36αρα είναι μπέμπα;
τι λετε ρε παιδια τα καλυτερα γαμησια η γυναικα τα κανει μετα τα 40 ειναι πληρως απενοχοποιημενη και ξερει να γαμιεται
τι λετε ρε παιδια τα καλυτερα γαμησια η γυναικα τα κανει μετα τα 40 ειναι πληρως απενοχοποιημενη και ξερει να γαμιεται
Χαχαχα ! Κλαίω !!!!!ολα τα λεφτα το μολις 36 ιουνιων ε δεν την λες και μπεμπεκα ρε φιλε. οπως και να εχει ωραιος
Αν δεις τον κωλο μιας 50αρας στην δουλειά μου τύπε θα αναθεωρησεις. Είναι κάποιες εκ κατασκευής που δεν χαλάνε ούτε στα 60.μετα τα 40 η μεση γυναικα εχει μπαχαλεψει... τα σφιχτα τσιτωτα απειρα πιπινια ειναι καλυτερα
Αν δεις τον κωλο μιας 50αρας στην δουλειά μου τύπε θα αναθεωρησεις. Είναι κάποιες εκ κατασκευής που δεν χαλάνε ούτε στα 60.
Χεσε μας ρε φιλε..
ΜΟΥΝΤΙΑΛ εχει..γαμα τες εσυ..