Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε με τους βρωμοτουρκους μωρε,περασα απεναντι απο τη χιο,σιγα το μερος.
βγάζεις ανόητα συμπεράσματα αφού δέν έχεις δοκιμάσει τουρκικο ρακί,κρασί και φυσικά μπίρα εφες πίλσεν.Κάτσε να βάλουν καμία μπόμπα οι κούρδοι (το συνηθήζουν τα καλοκαίρια) και τα λέμε
υγ. τα ποτά εισαγωγής (δλδης αυτά που πίνονται) ειναι σχεδών με την ίδια τιμη.
τι εγινε ,εχουμε κανα στρατευμενο αισθημα;και στον εβρο ηρθε ενα μηνυμα στο κωλοβονταφον ημουν στους κηπους,οτι ειμαι στο τουρκικο δικτυο και μου εφαγε ολη την καρτα...ουστ βρωμοτουρκοι.παλιοβρωμιαρηδες.
σιγα μην δοκιμασω τα βρωμιαρικα :S :S :Sβγάζεις ανόητα συμπεράσματα αφού δέν έχεις δοκιμάσει τουρκικο ρακί,κρασί και φυσικά μπίρα εφες πίλσεν.
κατώτερα ελαφρά από τά αντίστοιχα ελληνικά αλλά ανταγωνιστικά...
βγάζεις ανόητα συμπεράσματα αφού δέν έχεις δοκιμάσει τουρκικο ρακί,κρασί και φυσικά μπίρα εφες πίλσεν.
κατώτερα ελαφρά από τά αντίστοιχα ελληνικά αλλά ανταγωνιστικά...
μεσίτης είμαι πού λόγω αναδουλειάς θα ξαναεπισκεφθώ μάλλον όπως καί πέρισυ την τουρκία...για λίγες μέρες...Βρε Κοπρόνι όλα τα εχω δοκιμάσει από αυτά που λες, αφού σου ειπα πριν λίγες βδομάδες πηγα στην Πόλη. Η μπύρα Εφες με ενθουσίασε αλλά χωρίς καλή βότκα δεν βγένει το βράδυ
υγ. Μήπος εργάζεσαι σε τουριστικό γραφείο φίλε μου, γιατί πέρσι εισουνα μεσίτης αν δεν με απατα η μνήμη μου
δεν εχω παει αλλα ειναι στα επομενα σχεδια μου!! απο εικονες και βιντεο που εχω δει εχω εκστασιαστει
Οντως ειναι απιστευτο μερος!υπογειες πολεις,baloon trip που κανεις εκει εμπειρια ζωης,
τα cave hotels και αυτα φοβερη αισθηση,και ολα αυτα τα φυσικα διαμορφωμενα τοπια που
δεν υπαρχουνπουθενα αλλου!......
Αμα το αποφασησεις οποιαδηποτε πληροφορια χρειαστεις πες μου!........
θα σε εχω υποψην μου ευχαριστω!!!! πηγες οδικως μεχρι εκει απο κωνσταντινουπολη ή αεροπορικως? δεν θελω να παω με γκρουπ και τετοια...συνηθως μαζευω πληροφοριες απο το travelstories.gr που ειναι εξαιρετικο ταξιδιωτικο φορουμ!αφου δεν μπορω προς το παρον να παω στην Πετρα τουλαχιστον να παω Καππαδοκια
το Τσεσμε εχει εξελιχθει εκπληκτικα μεσα στα τελευταια 10 χρονια...απο κει που ηταν ενα απολυτο τιποτα με μερικα τελωνεια εχει εξελιχθει σε πολυ τουριστικο μερος με ξενοδοχεια και ακομα και τα τελωνεια του τα εχει αναπλασει μεχρι και duty free βαλανε περνωντας απεναντι στη Χιο!!! (κατι το οποιο φυσικα δεν εχει γινει απο την αντιστοιχη ελληνικη πλευρα)
και εσυ που το ξερεις,πηγες στον καρφα;μεχρι εκει εφτασε η χαρη σου;Γενικα η Χιος ποτέ δεν ενδιαφεροταν να αναπτυξει τουρισμο.
Το θεωρουσαν λιγο υποτιμητικο, επειδη δεν τον ειχαν αναγκη, λογω της ναυτιλιας.
Την τελευταια εικοσαετια ομως που αναπτυχθηκε ο Τσεσμες απεναντι, κατι αρχισαν να κανουν, ειδικά στον Καρφα.
Οταν πρωτοπηγαινα στον Καρφα την δεκαετια του 1970, ησουν αγεννητη.και εσυ που το ξερεις,πηγες στον καρφα;μεχρι εκει εφτασε η χαρη σου;