Νέα

Διακοπές στην Θάσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φέτος λέω να χτυπήσω μερικές μέρες στην Θάσο κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Έχει πάει κανείς; Υπάρχει κανένας οδηγός επιβίωσης στο νησί;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Όμορφο νησι βυθισμενο μεσα στο πευκο.Το μερος συναντησης ολον τον βαλκανιων λαων

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ειναι πολυ ωραιο νησι απο το 95 εχω παει 5-6 φορες μιας και ειμαι Σερραιος.
Να πας στη παραλια χρυση αμουδια για ησυχια και αν θες κοσμο να πας στο Ποτος

ανεβαζω και φοτος

Συνημμένα

• DSC02358.JPG
    DSC02358.JPG
    277,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC02410.JPG
    DSC02410.JPG
    390,2 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σκέφτομαι να νοικιάσω στο Πότος.

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
ego vriskomai idi sto nisi gia douleia opote ean theleis kapoia pliroforia pes mou

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φέτος λέω να χτυπήσω μερικές μέρες στην Θάσο κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Έχει πάει κανείς; Υπάρχει κανένας οδηγός επιβίωσης στο νησί;
τυπε μην πας,καλυτερα χτυπα μια μυκονο....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
καλησπερα :) Μαν :) Εκατσα 4 μηνες στην θασο για δουλεια :) λοιπον θα στα πω τα πραγματα οπως ειναι :) Αν σε αρεσει ο τζερτζελες ο πολυς κοσμος  :) δηλαδη τα πολλα μουνια :grin: :grin: η διασκεδαση  τα πολλα μαγαζι= κλαμπακια κτλ κτλ δεν ειναι για σενα :)  Αν σου αρεσει να πας για κανα ψαρεμα :) για κανα ταβερνακι :) να μυρίσεις κανα λουλουδι στην φυση ειναι για σενα :)  Το θεμα ειναι θεμα γουστου :) εμενα προσωπικα μαρεσει να γινεται χαμος απο μουνια και απο κοσμο στην θασο αυτο δεν υπαρχει :) ειναι χαμηλου προφιλ νησί εως πολυ χαμηλου θα ελεγα αν κρινω απο τα νησια που εχω παει :) Δηλαδη μετα απο αυτο το νησι θα εβαζα την σαμοθρακη σαν το νησι πατος τις διακσεδασης :) :) :) :) Να ξερεις ενα πραγμα οτι η δικια σου γνωμη μετραει αν εσυ θες να πας μην σε απονθαρυνω εγω η καποιος αλλος τα γουστα τα δικα μας ειναι υποκειμενικά κατα καποιον τροπο :) :)  ΥΓ.. ΟΙ ανθρωποι τις θασου δεν ειναι τοσο εξω καρδια οσο οι ανθρωποι πχ των κυκλαδων προσωπικα δεν μαρεσε η συμπεριφορα τους δεν ειναι του στιλ μου :) Στις κυκλαδες πας και απο την φιλοξενια ανοιγει η καρδια σου :) :) η θασος ειναι το αντιθετο αυτα απο εμενα :) :) :) 

Επισκέπτης
Στις κυκλαδες πας και απο την φιλοξενια ανοιγει η καρδια σου

Τη φιλοξενία ;;;
Που είχαν 10€ τη χωριάτικη άνευ φέτας ;;;

ή που έβαζαν μακαρόνια συνολικού μήκους 50cm στη μερίδα ;;;;

Οι χειρότεροι καριόληδες της Ελλάδας είναι στις κυκλάδες.
Και το χειρότερο value for money για διακοπές.

Και οι ντόπιοι κάτι γιδογαμιάδες, που θέλουν να φάνε όλες τις επισκέπτριες μόνοι τους,
γιατί το χειμώνα τους τρώει η μαλακία και ξεμουνιάζουν τις κατσίκες.

Η Θάσος, έχει κάτι ζόρικες σέρβες που γουστάρουν ελληνικό πούτσο.
Απλά δεν είναι τόσο κοσμική.

Δεν έχει όμως τόσες πολλές μπουρούχες αγάμητες ελληνίδες φοιτήτριες,
σαν αυτές που πάνε στις Κυκλάδες, οι οποίες δεν βγάζουν τη vapona
από το μαλλί , ποτέ , όσο κάθονται π.χ. πάρο , αφού δεν το αερίζουν ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
Τη φιλοξενία ;;;

Και οι ντόπιοι κάτι γιδογαμιάδες, που θέλουν να φάνε όλες τις επισκέπτριες μόνοι τους,

Μαν στην παρο συγκεκριμενα πηγα 5 χρονια συνεχωμενα και εχω εκει εναν απο το καλυτερο μου φιλο ασχετος που εχω να τον δω πολυ καιρο :) Τι σχεση εχει που οι ντοπιοι θελουν να γαμησουν στις κυκλαδες :) Εχει τοσο πολυ μουνι που εχει για ολους δηλαδη μιλας καπως εγωιστικα γιαυτο δηλαδη εσυ να πας να γαμησεις και οι ντοπιοι παριανοι τι να κανουν να βαλουν δαχτυλο και αυτοι ανθρωποι ειναι.. Μαν παντου γαμας η παντου δεν γαμας αυτο ειναι στο μυαλο και στην γοητεία του καθενος και στην θεληση :) Και μεσα σε ενα μπουρδελο να μας ρηξουν αν δεν μπορουμε να γαμησουμε δεν θα γαμησουμε :) Στην θασο απο την αγαμια οι ντοπιοι μπορει να το κανουν μεταξυ τους τουλαχιστον στην παρο κτλ οι ντοπιοι γαμανε και μαγκια τους  ο ηλιος ειναι στις κυκλαδες μεχρι τον οκτομβριο τσιτα στην θασο μετα τον 15αυγουστο πρεπει να γινεις δελφινι για να κανεις μπανιο :) Τεσπα ο καθενας εχει την γνωμη του εχεις την αποψη σου σεβαστη απο εμενα εγω προσωπικα θασο δεν ξαναπηγαινα ουτε για πλακα  ενταξει ειχα παει για δουλεια αλλα καθε βραδυ εβγαινα εξω και το εξω στην θασο για μενα δεν υπαρχει :) :) Τεσπα υγεια τον ιουλιο θα ρίξω μια βουτια στην ΙΟ πρωτα ο θεος και για σενα :) :) :) :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η Θάσος είναι νησί για διακοπές ξεκούρασης με πολλές και πολύ καλές παραλίες και μάλιστα 2-3 πάρα πολύ οργανωμένες με υψηλές υπηρεσίες και άριστα διακοσμημένες με σουαρέ από άσπρα σεντόνια με καναπέδες και κρεβάτια, όλα από δέρμα και μάλιστα πεντακάθαρα κάθε μέρα!!!!!
Φαγητό φθηνό και πολύ καλό αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις!!!!
Διασκέδαση στον Ποτό κατά κύριο λόγο, αλλά γενικά λίγα πράγματα, αφού στο νησί πηγαίνουν Βαλκάνιοι και Ούγγροι με τις οικογένειές τους ή τις γκόμενές τους....
Δύσκολα θα βρεις γκομενοπαρέες και όσες υπάρχουν μάλλον θα είναι ελλεεινίδες από κοντινά μέρη, π.χ. Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, κλπ.
Γενικά θα πας για μπάνιο και καλό φαγητό για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς....αν πας με φίλο, 4-7 μέρες είναι αρκετές, αρκεί να έχετε όρεξη να "τρέξετε" τα βράδια, γιατί στο πιάτο δεν θα βρείτε μουνί!!!!
Αν πας με γκόμενα, ακόμα καλύτερα!!!!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Γενικά αξίζει έστω και μια φορά να στη ζωή σου να το επισκεφτείς αυτό το νησί...
Έχει φοβερή φυσική ομορφιά και παραλίες μοναδικές, από τις καλύτερες στην Ελλάδα.
Ότι ήξερες από Κυκλάδες ξέχασέ το. Το νησί είναι καταπράσινο, ειδικά το βόρειο μέρος γιατί το νότιο είχε καεί τη δεκαετία του 80'

Αυτό για τις οικογένειες ισχύει. Γενικά ήσυχη φάση, αλλά όχι και Σαμοθράκη που διάβασα.
Για Ιούλιο μήνα που θες να πας δεν θα σου πρότεινα τον Ποτό. Δυστυχώς ο Ποτός είναι φοβερό μέρος
και με καλή νυχτερινή ζωή, αλλά από εποχής ευρώ και μετά γεμίζει μόνο τον Αύγουστο.
Κοντά στο ποτό πάντως βρίσκεται και η Bolero το μοναδικό summer club το νησιού.

Γενικά αν πας μόνο για να γαμήσεις δεν θα στο πρότεινα...
Το πιο πιθανόν είναι να βρεις όμως αν το κυνηγήσεις.
Από τουρίστες παλιότερα ήταν φουλ σε Γερμανούς και Γιουκοσλάβους
Τελευταία Ρώσοι, Βούλγαροι

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
672
Πόντοι
4.255
Το αγαπημενο μου νησι......Ησυχο,πανερμορφο και οικονομικο....Με γκομενα.γυναικα,αρραβωνιαρα εκει....Θασο Δαγκωτο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τη φιλοξενία ;;;

λακης ακομια μια φορα respect  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι ακριβως αν θελει καποιος να δει real party να παει στην ιμπιζα και να αφησει μυκονο κ αλλα νησια

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Αν εισαι συνταξιουχος η παντρεμενος με παιδια πανε
αν οχι μακρια!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τη φιλοξενία ;;;

Λακη συμφωνω απολυτα.
Ειχα παει στη Θασο πιτσιρικας πριν 20 και χρονια,αμεσως μετα τις μεγαλες φωτιες και παρολα αυτα,το νησι ηταν πολυ ομρφο.Ωραιες παραλιες και γενικα ησυχο...Για τις μελισσες θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω,με ειχε τσιμπησε μια τοτε...πολλες ειχε...

Επισκέπτης
Μαν στην παρο συγκεκριμενα πηγα 5 χρονια συνεχωμενα και εχω εκει εναν απο το καλυτερο μου φιλο ασχετος που εχω να τον δω πολυ καιρο :) Τι σχεση εχει που οι ντοπιοι θελουν να γαμησουν στις κυκλαδες :) Εχει τοσο πολυ μουνι που εχει για ολους δηλαδη μιλας καπως εγωιστικα γιαυτο δηλαδη εσυ να πας να γαμησεις και οι ντοπιοι παριανοι τι να κανουν να βαλουν δαχτυλο και αυτοι ανθρωποι ειναι.. Μαν παντου γαμας η παντου δεν γαμας αυτο ειναι στο μυαλο και στην γοητεία του καθενος και στην θεληση

Διαφωνώ απόλυτα
και τους Παριανούς ντόπιους ,
στους οποίους ο επισκέπτης πάει και τα σκάει
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΣΦΗΝΑΚΙΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ....

και το μουνί της μάνας τους ....
και φυσικά δεν ξαναπατάω και τους δυσφημώ παντού και πάντα ....

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλησπερα :) Μαν :) Εκατσα 4 μηνες στην θασο για δουλεια :) λοιπον θα στα πω τα πραγματα οπως ειναι :) Αν σε αρεσει ο τζερτζελες ο πολυς κοσμος  :) δηλαδη τα πολλα μουνια :grin: :grin: η διασκεδαση  τα πολλα μαγαζι= κλαμπακια κτλ κτλ δεν ειναι για σενα :)  Αν σου αρεσει να πας για κανα ψαρεμα :) για κανα ταβερνακι :) να μυρίσεις κανα λουλουδι στην φυση ειναι για σενα :)  Το θεμα ειναι θεμα γουστου :) εμενα προσωπικα μαρεσει να γινεται χαμος απο μουνια και απο κοσμο στην θασο αυτο δεν υπαρχει :) ειναι χαμηλου προφιλ νησί εως πολυ χαμηλου θα ελεγα αν κρινω απο τα νησια που εχω παει :) Δηλαδη μετα απο αυτο το νησι θα εβαζα την σαμοθρακη σαν το νησι πατος τις διακσεδασης :) :) :) :) Να ξερεις ενα πραγμα οτι η δικια σου γνωμη μετραει αν εσυ θες να πας μην σε απονθαρυνω εγω η καποιος αλλος τα γουστα τα δικα μας ειναι υποκειμενικά κατα καποιον τροπο :) :)  ΥΓ.. ΟΙ ανθρωποι τις θασου δεν ειναι τοσο εξω καρδια οσο οι ανθρωποι πχ των κυκλαδων προσωπικα δεν μαρεσε η συμπεριφορα τους δεν ειναι του στιλ μου :) Στις κυκλαδες πας και απο την φιλοξενια ανοιγει η καρδια σου :) :) η θασος ειναι το αντιθετο αυτα απο εμενα :) :) :) 

κοίτα πιθανότατα να πάω μόνος μου όπως και πέρυσι. Δεν θέλω λαοθάλασσα, απλά ήσυχες, παραλίες με ξαπλώστρα για τα μπάνια μου και ένα ρόκ μπαράκι για να περνάω τα βράδια. Δεν πάω να γαμήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom