Νέα

διακοπές στη χαλκιδική!!που λετε να παω με μια φιλη απο Σιγκαπούρη ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά λεω να παω διακοπες στη χαλκιδική ,με μια φιλη που θα φιλοξενησω απο σιγκαπούρη! :dancing:
που λετε ειναι καλυτερα για μπανακι ,καμμια ταβερνιτσα και γενικα σε ποια περιοχη να μεινουμε χωρις πολυ βαβουρα!? :think: :think:
ετσι για να μπορεσουμε να γνωριστουμε καλυτερα! :rockon: :rockon:

μονο σοβαρες προτασεις χωρις πλακα!ετσι? :helpplea:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ρε παιδιά λεω να παω διακοπες στη χαλκιδική ,με μια φιλη που θα φιλοξενησω απο σιγκαπούρη! :dancing:
που λετε ειναι καλυτερα για μπανακι ,καμμια ταβερνιτσα και γενικα σε ποια περιοχη να μεινουμε χωρις πολυ βαβουρα!? :think: :think:

Ασιάτης είσαι τύπε? :o
Εγώ δε ξέρω τι να σου πω, ανάλογα άμα η τύπισσα είναι Κινέζα, Μαλαισιανή ή Ταμίλ.
Παίζουν πολλά ξέρεις.

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Κοιτα να δεις..Εδω τα φωτα τους θα πρεπει να δωσουν πολυ οι Θεσσαλονικεις της παρεας..Αλλα εχω να πω τα εξης:
1. Οχι Καλλιθέα!πολυ βαβουρα πεσμενο πια μερος σε σχεση με το ενδοξο παρελθον του αν και με ωραια μαγαζια.
2. Κοντα στον Ορμο Λαγονησιου αν βρεις κατι ειναι πολυ καλα λογω παραλιας
3. Ψιλοκαλα ειναι και στην Σιβηρη απο αποψη μαγαζιων.Εχει και πολυ ωραιες παραλίες και εισαι και κοντα απο την Κασσανδρα με το φεστιβαλ της
4. Πευκοχωρι ειναι το νεο must αλλα μαλλον θα εχει αρκετο κοσμο για να μην αντεξεις.
5. Κοντα σε ενα Beachομπαρο το Bluefish που γινεται της...εχει ωαρια και υσηχα καταλυματα αλλα δεν ξερω πο ακριβως για να σου πω.
6. Τα πλαγια δεν λενε πολλα αλλα για αυτο που θες κατι θα εκαναν..Μειον το οτι ακριβως δεν εχουν κατι το πολυ ιδιαιτερο ουτε σαν τοπιο ουτε σαν ζωη..

Αυτα απο το πρωτο ποδι που ξερω αρκετα καλα..Τωρα απο δευτερο μια φορα εχω παει και θα ηταν αδικια να πω κατι..Εχει φοβερα τοπια παντως

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ασιάτης είσαι τύπε? :o
Εγώ δε ξέρω τι να σου πω, ανάλογα άμα η τύπισσα είναι Κινέζα, Μαλαισιανή ή Ταμίλ.
Παίζουν πολλά ξέρεις.
τι ασιατης και παπαρια? ελληνας ειμαι original!
η φιλη ειναι απο σιγκαπουρη ειπαμε!τι δολεια εχει η κινεζα και αλλες που λες!
μου φαινεται λες μαλακιες!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τι ασιατης και παπαρια? ελληνας ειμαι original!
η φιλη ειναι απο σιγκαπουρη ειπαμε!τι δολεια εχει η κινεζα και αλλες που λες!
μου φαινεται λες μαλακιες!

Απλά ρωτάω για να μπορέσω να καταλάβω.
Φίλε το Κινέζοι το είπα γιατί έχω ακούσει ότι παίζουν αρκετοί στη Σιγκαπούρη μιας και είναι προσιτή στις επιχειρήσεις και οι Κινέζοι μυρίζονται τέτοιες δουλειές. Άμα τη ρωτήσεις θα σου επιβεβαιώσει ότι η Σιγκαπούρη συγκαταλέγεται μέσα στις 4 ασιατικές τίγρεις όσον αφορά το εμπόριο και λοιπές οικονομικές δραστηριότητες.
Δεν είναι τυχαίο ότι εξαπλώθηκαν και μέχρι τη Χαλκιδική.
www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=39621&theme=Printer]Chinatown στη Χαλκιδική![/url]
Θέλει προσοχή το θέμα γιατί οι Κινέζοι είναι πολλοί.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Ασε το μωρο Ουρανουπολη και εσυ τράβα Αγιο Ορος ΑΜΑΡΤΩΛΕ

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
στειλτην να πουλησει κανα κουκλακι στο πευκοχωρι κ απο τα κερδη νοικιασε κανα bagalow να βγαλεις κ τζαμπα τις διακοπες!

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Απλά ρωτάω για να μπορέσω να καταλάβω.
Φίλε το Κινέζοι το είπα γιατί έχω ακούσει ότι παίζουν αρκετοί στη Σιγκαπούρη μιας και είναι προσιτή στις επιχειρήσεις και οι Κινέζοι μυρίζονται τέτοιες δουλειές. Άμα τη ρωτήσεις θα σου επιβεβαιώσει ότι η Σιγκαπούρη συγκαταλέγεται μέσα στις 4 ασιατικές τίγρεις όσον αφορά το εμπόριο και λοιπές οικονομικές δραστηριότητες.
Δεν είναι τυχαίο ότι εξαπλώθηκαν και μέχρι τη Χαλκιδική.
www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=39621&theme=Printer]Chinatown στη Χαλκιδική![/url]
Θάλει προσοχή το θέμα γιατί οι Κινέζοι είναι πολλοί.
οκ φιλε σορρυ νομιζα οτι με δουλευες!
οχι ειναι τσεκαρισμενο ,ειναι απο σιγκαπουρη γνωριζομαστε πολυ καιρο και ειναι καλη κοπελα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
φιλε η χαλκιδικη ειναι απαιχτουά και σχεδον ατελειωτη. μεχρι να την χορτασω λιγο περασαν 8 χρονια σερί που εκανα μονο εκει διακοπες.

τσιμπα το car-ο, και ανεβα χωρις ιδιαιτερο προγραμμα. κανε βολτες, ψαξτην (αυτο ειναι και ενα πολυ ωραιο κομματι της ομορφιας της και θα γουσταρει και το τεμαχιο).

αν θελεις ησυχια απεφυγε το 1ο ποδι ψηλά και παιξε κυριως στο 2ο και κανε καμια βολτα και απ το 3ο.

tips:

- οπωσδηποτε πηγαινε για ψαρακι στη ''μαρινα'' στην ποτιδαια και στον ''καπετανιο'' στην αγια παρασκευη.
- οπωσδηποτε κανε μια βολτα τη διαδρομη αρναια-πολυγυρος.
- οπωσδηποτε (πιθανον να ταλαιπωρηθεις ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!) ψαξε να βρεις τον ''ορμο της παναγιάς'' (δεν τον ξερει πολυς κοσμος), για να πας για μπανακι. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΙΔΙΟΠΛΑΚΑ !!!!

δεν εχει νοημα να σου γραψω περισοτερα, πιστεψε με, καθως αν ξεκινησω τωρα, παιζει και να τελειωσω σε κανενα μηνα..

ανεβα (οπωσδηποτε με car-ο) και θα με θυμηθεις. καλα να περασεις !!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν θελεις να παθει πλακα η ασιατισα φίλη σου και θέλεις να την μαμησεις και να φας λωκο-τρυπα, πάνε την στις Καβουροτρυπες.
Αν δεν έχει πολύ κόσμο ;) κλείστεις καμια τρύπα :fuck2:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πήγαινε την στο Σανι ρισορτ άμα αντέχει η τσέπη σου  :sunglasses:
Από τα καλύτερα συγκροτήματα που έχω δει ever....
Αν θες να τη βγάλεις οικονομικά, ακριβώς δίπλα έχει και κάμπινγκ!!!
Αλλά γενικά έχει για όλα τα βαλάντια η χαλκιδικη...και είναι και ατελείωτη.
Το πρώτο πόδι πολυκοσμία, βαβούρα, μαγαζιά
Το δευτερο, απίστευτη φυσική ομορφιά, αρκετά πιο ύσηχο
Αλλά οπωσδήποτε αμάξι!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
φιλε αμα θες υσηχια απεφυγε πευκοχωρι, χανιωτη και καλλιθεα. εγω θα σου προτεινα φουρκα η καλλικρατεια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αφυτο στο πρωτο με κλειστα τα ματια.Ενα απιστευτο μέρος 3 χιλιομετρα πριν την καλλιθεα στο πρωτο ποδι.Έχει απίστευτη ομορφιά το μέρος,πολύ ωραία θάλασσα απο κάτω(αν και υπαρχουν πολλες καλυτερες θαλασσες στη χαλκιδικη),φανταστικο φαγητο,πολυ ωραια περατζαδα και αμα θες και νυχτερινη ζωη η καλλιθεα ειναι διπλα ακριβως.Για δευτερο ποδι εχει πολλα ωραια μερη για μοναξιες.....

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
αφυτο στο πρωτο με κλειστα τα ματια.Ενα απιστευτο μέρος 3 χιλιομετρα πριν την καλλιθεα στο πρωτο ποδι.Έχει απίστευτη ομορφιά το μέρος,πολύ ωραία θάλασσα απο κάτω(αν και υπαρχουν πολλες καλυτερες θαλασσες στη χαλκιδικη),φανταστικο φαγητο,πολυ ωραια περατζαδα και αμα θες και νυχτερινη ζωη η καλλιθεα ειναι διπλα ακριβως.Για δευτερο ποδι εχει πολλα ωραια μερη για μοναξιες.....
ναι ρε συ...Πως το ειχα ξεχασει αυτο το μερος....Πραγματικα πολυ καλο...

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε αραξε χανιωτη η πευκοχωρι που για μενα ειναι τα καλυτερα για πρωτο ποδι μιλαμε παντα να βγαινεις πιο πολυ πευκοχωρι που εχει πιο πολυ ζωη!!!Καλλιθεα μην πας ολοι οι Brouklydes εκει μαζευτηκαν!!Πηγαινε κουρσαρο για μπανιο μια χαρα θα την βγαλεις ησυχα ormal πραγματα

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά σασ φχαριστω ολους σασ για τις συμβουλεσ !!ρε γαμωτη ειστε πολυ νταξει να ουμθ! :rockon: :rockon:

για το δευτερο ποδι τι λετε ?καμμια καβαντζα καλη ,κανα ενοικιαζομενο τς προκοπης?αντε να δωσουμε καλη εντυπωση στο συναισθημα!μλαμε για πολυ προσωπο την ειχα γνωρισει στ ο yahoo chat εδω και δυο χρονια και ειναι στη πολυ καψουρα με greek lover!ερχεται για την γνωριμια να ουμθ! :zfuck: :pipa2: :knockinb:
μετα θα με φιλοξενησει εκεινη ειπαμε το χειμωνα στη σιγκαπορη ολα πληρωμενα ! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom