memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αστικος μυθος ;)με τα πμ γκαμαι ο αλεξ
αστικος μυθος ;)με τα πμ γκαμαι ο αλεξ
σιγα ρε μαν.....νομικη περασες.....δεν περασες και οδοντιατρικη σαν τον λακι με 19 και 2.....Ότι δεν εγινα ΔΕΗτζης? Μεγαλη μου μαλακια. Οντως. Αντι να γαμιέμαι να βγαζω τα ματια μου στο διάβασμα να μπω νομικη και να την βγαλω, επρεπε απλα να βγαλω το δημοτικο, να με βαλει ο βουλευτης στη ΔΕΗ, να βαλω μεσο στη διοικηση να με βαλουν στα ορυχεια, να κανω πλασματικες υπερωριες για να βγαζω 3.500 το μηνα και να το παιζω και δυστυχης ότι ζω στα ορυχεια (σιγα τα ανθρακωρυχεια του Βελγιου).
Οντως πολύ μεγαλη μαλακια. Σε καλυψα?
δεν ηξερες, δε ρωταγες πως η μαλακια τυφλωνει?Μεγαλη μου μαλακια. Οντως. Αντι να γαμιέμαι να βγαζω τα ματια μου
εχει και μουντιαλ τυπε :S
σιγα ρε μαν.....νομικη περασες.....δεν περασες και οδοντιατρικη σαν τον λακι με 19 και 2.....
μονο σε κατι παρακμιακα μπαρ στο μεχικο τυπε :SΩ ρε μεγάλε.
Και έχω γεμίσει το ψυγείο μπύρες για το Μουντιάλ.
Πίνεται η μπύρα ζεστή;
πεταμένες σχολές τύπε
μπαίνεις ξυράφι απόφοιτος Γ Λυκείου
και βγαίνεις φυτό-μαλάκας-γκαγκάς-νεφελίμ-στούρνος :S :S :S
Aπο αυτους βεβαια περιμενεις να σωσεις τον κωλο σου, όταν σου κατσει η στραβη. Και τους παιρνεις μεχρι και πιπες για να την σκαπουλάρεις.
πεταμένες σχολές τύπε
μπαίνεις ξυράφι απόφοιτος Γ Λυκείου
και βγαίνεις φυτό-μαλάκας-γκαγκάς-νεφελίμ-στούρνος :S :S :S
θαναι και τιποτα ψαγμενες μπυρες απο την ακτη ελεφαντοστου που παραγονται μια δωδεκαδα το χρονο με υγρασια απο ηδονη γυναικων και οι οποιες κοστιζουν 12.000 ευρω το κουτακι , σιγα μην πινει ολοκληρος σαβρας αμστελ που πινουνε οι μερεμετατζηδεςΩ ρε μεγάλε.
Και έχω γεμίσει το ψυγείο μπύρες για το Μουντιάλ.
Πίνεται η μπύρα ζεστή;
ναι ειδαμε και τον νιπλη, τοσες πιπες και τοσα λεφτα και καθε μερα κανει το σταυρο του μη τον χωσουνε στη μπουζου, απο οτι λεει ο παπαζοληςAπο αυτους βεβαια περιμενεις να σωσεις τον κωλο σου, όταν σου κατσει η στραβη. Και τους παιρνεις μεχρι και πιπες για να την σκαπουλάρεις.
Σιγα μην κανω διαλογο με διαταραγμένους.Σκάσε ρε φερέφωνο της Συγγρού. Άντε κρύψου στο λαγούμι σου που θες και διάλογο.
Aπο αυτους βεβαια περιμενεις να σωσεις τον κωλο σου, όταν σου κατσει η στραβη. Και τους παιρνεις μεχρι και πιπες για να την σκαπουλάρεις.
henninger ειναι που περισσεψαν απο το ανταμωμα των σαρακατσανων ;)θαναι και τιποτα ψαγμενες μπυρες απο την ακτη ελεφαντοστου που παραγονται μια δωδεκαδα το χρονο με υγρασια απο ηδονη γυναικων και οι οποιες κοστιζουν 12.000 ευρω το κουτακι , σιγα μην πινει ολοκληρος σαβρας αμστελ που πινουνε οι μερεμετατζηδες
Ναι, ναι...νταξ...Σιγα ρε Λυσία που "αγορεύεις" και μονος...ποτέ δεν παίρνω δικηγόρο σε δίκη,
πάντοτε αγορεύω μόνος...
ίσως για να μου βγάζει φωτοτυπίες, αν είναι μεγάλη η δικογραφία...
ποτέ δεν παίρνω δικηγόρο σε δίκη,
πάντοτε αγορεύω μόνος...
Ναι, ναι...νταξ...Σιγα ρε Λυσία που "αγορεύεις" και μονος...
θαναι και τιποτα ψαγμενες μπυρες απο την ακτη ελεφαντοστου που παραγονται μια δωδεκαδα το χρονο με υγρασια απο ηδονη γυναικων και οι οποιες κοστιζουν 12.000 ευρω το κουτακι , σιγα μην πινει ολοκληρος σαβρας αμστελ που πινουνε οι μερεμετατζηδες
ωραιος τυπεποτέ δεν παίρνω δικηγόρο σε δίκη,
πάντοτε αγορεύω μόνος...
Συζητηση τέλος.Με ξέρεις εδώ και 5.500 ποστ περίπου
Πιστεύεις ότι θα τα λέγε κάποιος δικηγόρος καλύτερα από μένα, με τη συνήθη προυπηρεσία των 2-3 ημερών σε θέματα που εγώ τα ξέρω μήνες ή χρόνια;