omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
θα λενε τουλαχιστον ποτε θα το κοβουν ή θα μας μένει το φαι στη μέση?
θα λενε τουλαχιστον ποτε θα το κοβουν ή θα μας μένει το φαι στη μέση?
εχει και μουντιαλ τυπε :Sθα λενε τουλαχιστον ποτε θα το κοβουν ή θα μας μένει το φαι στη μέση?
Oσοι έχουν UPS σε περίπτωση διακοπής θα πρέπει να μην αφήνουν τις μπαταρίες να ξελιγωθούν τελείως αλλά στο 15 με 20% να το κλείνουν τελείως από το κουμπί on-off γιατί μετά οι μπαταρίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επαναφόρτισης και θέλουν αντικατάσταση. 'Οσοι επίσης έχουν γραμμή VDSL από καμπίνα να ξέρουν ότι δεν θα έχουν και ιντερνετ κατά την διάρκεια των διακοπών γιατί τα ΚΑΦΑΟ δεν έχουν μπαταρίες ενώ έχει προβλεφθεί ο χώρος αλλά δεν υπάρχουν χρήματα σε αυτήν την φάση για να τις αγοράσουν και να τις τοποθετήσουν.
εχει και μουντιαλ τυπε :S
Και βεβαια η γνωστη επωδος του κλασικου αριστερου, ότι οι δεξιοι είναι μειωμένης νοημοσύνης. Σας σιχαθηκαμε, το ξερεις?Εδώ μιας και είναι επίκαιρο.
Το βίντεο αποκρυσταλλώνει με ακρίβεια το IQ του εκάστοτε δεξού πολιτικού και ψηφοφόρου.
Και βεβαια η γνωστη επωδος του κλασικου αριστερου, ότι οι δεξιοι είναι μειωμένης νοημοσύνης. Σας σιχαθηκαμε, το ξερεις?
Βάλε μέσον να πας εσύ!Ξερεις πόσα παιρνουν αυτοι που "τρωνε το καρβουνο" και αν βαζουν μεσον για να πανε στα ορυχεια? Ασε μας ρε φιλε. Κι επειδή καποιοι είναι στα ορυχεια, τους νομιμοποιεί να με αφηνουν χωρις ρεύμα για τον οποιονδηποτε λογο?
Και πολλοί σου πέφτουνε.Εμείς να δεις πόσο σας σιχαθήκαμε.
Εσάς, τα βλήματα που τους ψηφίζετε, και αυτούς, τους καριόληδες που μας κυβερνάνε.
Απο σήμερα η απεργία της ΔΕΗ ,έρχονται κυλιόμενες διακοπές ρεύματος Σε κίνδυνο τίθεται η ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας από σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς τα συνδικάτα της ΔΕΗ θα ξεκινήσουν τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχουν εξαγγείλει, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της Μικρής ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καταρτίζει σχέδιο για κυλιόμενες διακοπές ρεύματος
Αγοράστε κεριά !
http://[URL unfurl="true"]www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/candle.jpg[/img[/URL]]
Απεργία στη ΔΕΗ για να μην έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα ! :headbang3:
Μονο στις ΔΕΚΟ ,ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ κτλ ΔΕΝ έγιναν μειώσεις μισθών
και παίρνουν 120 χιλιάδες εφάπαξ !
Δίκαια απεργούν ! :2funny: :2funny:
[/quote]Μην ανησυχεις τυπε....θα πεσει επιστρατευση αμεσα
Εγω διαβαζα εκατο χρονια, ακριβως για να μην παω εκει. Δεν σε καταλαβα ρε φίλε. Τι μαλακια ειπες τωρα?Βάλε μέσον να πας εσύ!
Πες μας ότι εισαι και υπερ της απεργιας της ΔΕΗ και των διακοπων ρεύματος. Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο από σενα.Γιατί νομίζεις ξημεροβραδιάζεται εδώ πέρα κάνοντας προπαγάνδα; Μπας και του πετάξουν κάνα ξεροκόματο και λιγδώσει το άντερο του.
ποιός δεν έχει χρήματα να τις τοποθετήσει?
Αν θεωρείς ότι ειναι σε καλυτερη μοίρα αυτή η κατηγορία εργαζομένων γίνε κι εσύ, γιατί το γυρνάς αντί να παραδέχεσαι ότι εσύ έκανες τη μαλακία που ταλαιπορήθηκες για να ζεις χειρότερα.Εγω διαβαζα εκατο χρονια, ακριβως για να μην παω εκει. Δεν σε καταλαβα ρε φίλε. Τι μαλακια ειπες τωρα?
Εγω διαβαζα εκατο χρονια, ακριβως για να μην παω εκει. Δεν σε καταλαβα ρε φίλε. Τι μαλακια ειπες τωρα?
Εγω διαβαζα εκατο χρονια, ακριβως για να μην παω εκει. Δεν σε καταλαβα ρε φίλε. Τι μαλακια ειπες τωρα?
Σα το Χριστούδουλο ένα πράμα!Τί διάβαζες ρε κακομοίρη; bourdela.com;
Απορώ τί κάνεις όλη μέρα στη ζωή σου με τα 50 χιλιάδες post εδώ μέσα.
TA post ειναι για το θεαθηναι.....με τα πμ γκαμαι ο αλεξΤί διάβαζες ρε κακομοίρη; bourdela.com;
Απορώ τί κάνεις όλη μέρα στη ζωή σου με τα 50 χιλιάδες post εδώ μέσα.
Ότι δεν εγινα ΔΕΗτζης? Μεγαλη μου μαλακια. Οντως. Αντι να γαμιέμαι να βγαζω τα ματια μου στο διάβασμα να μπω νομικη και να την βγαλω, επρεπε απλα να βγαλω το δημοτικο, να με βαλει ο βουλευτης στη ΔΕΗ, να βαλω μεσο στη διοικηση να με βαλουν στα ορυχεια, να κανω πλασματικες υπερωριες για να βγαζω 3.500 το μηνα και να το παιζω και δυστυχης ότι ζω στα ορυχεια (σιγα τα ανθρακωρυχεια του Βελγιου).Αν θεωρείς ότι ειναι σε καλυτερη μοίρα αυτή η γατηγορία εργαζομένων γίνε κι εσύ, γιατί το γυρνάς αντί να παραδέχεσαι ότι εσύ έκανες τη μαλακία που ταλαιπορήθηκες για να ζεις χειρότερα.
Ο OTE που έχει τα ΚΑΦΑΟ δεν έχει χρήματα ή δεν διαθέτει ακόμα. Το ADSL internet ο παίρνεις από το DSLAM της περιοχής σου. Εκεί υπάρχουν γενήτριες οπότε δεν υπάρχει θέμα. Το VDSL έρχεται με οπτική ίνα από το αστικό κέντρο στο ΚΑΦΑΟ και μετά στον χώρο του συνδρομιτή. Επειδή δεν υπάρχουν απώλειες για αυτό πιάνεις και τα μέγιστα αλλά σε διακοπή ρεύματος τέλος.
Τώρα τα λες ομορφα, τα λες ωραία!Ότι δεν εγινα ΔΕΗτζης? Μεγαλη μου μαλακια. Οντως. Αντι να γαμιέμαι να βγαζω τα ματια μου στο διάβασμα να μπω νομικη και να την βγαλω, επρεπε απλα να βγαλω το δημοτικο, να με βαλει ο βουλευτης στη ΔΕΗ, να βαλω μεσο στη διοικηση να με βαλουν στα ορυχεια, να κανω πλασματικες υπερωριες για να βγαζω 3.500 το μηνα και να το παιζω και δυστυχης ότι ζω στα ορυχεια (σιγα τα ανθρακωρυχεια του Βελγιου).
Οντως πολύ μεγαλη μαλακια. Σε καλυψα?