Νέα

Διακοπές camping

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapadopoulos2006
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα, οπως ολος ο κοσμος κανονιζω ή τουλαχιστον προσπαθώ, τις διακοπές μου. Απλά ειμαι πιτσιρικάς και όχι τόσο κοσμογυρισμένος και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες γιατί θα πάμε camping. έχω ξαναπάει 2 φορές αλλα δεν είναι αυτό το θέμα. Θα ήθελα να μου πείτε σε ποια ήσυχα νησιά , τονίζω το ήσυχα ή σχετικα ήσυχα μεινατε ευχαριστημενη απο το camping και ιδιαίτερα την καθαριότητα των τουαλετών και των μπάνιων.Επίσης να υπάρχει σχετικά καλη συγκοινωνία η να είναι κοντινές οι αποσταάσεις γιατί αμάξι δε θα πάρουμε.

Ας πουμε για να καταλάβετε τι ψάχνω ,Αμοργό που πήγα στο καμπινγκ των Καταπόλων (οχι το αλλο το γνωστο) ηταν πολυ καλα σε ολα , ειδικα οι τουαλετες αψογες. Ιο ας πουμε καλυτερα να μην αναφερω.Ηταν ελεινα.

Ακουω προτασεις και εμπειριες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Μεγαλε σε οποιδηποτε νησι και να πας σε καμπινγκ
θα περασης θεικα αρκι να εχεις ακονισμενο εργαλειο  :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κεφαλλονια το καμπινγκ ειναι ωραιο κ καθαρο (ή τουλαχιστον ηταν οταν πηγα εγω) στη σαμη
κ ειναι κ ησυχια... δεν εχει κ καμια ιδιαιτερη νυχτερινη ζωη το νησι (ή τουλαχιστον ετσι ηταν οταν πηγα εγω *P )

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
η καλύτερη φαση ειναι το ελευθερο camping,ψάξου για καμιά σαμοθράκη ή για καμιά γαύδο

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αντιπαρο!!
και παρος κανει...
α και στην αγ.αννα στην ευβοια αν θεωρειται η ευβοια νησι!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οπου και να πας καμπινγκ θα βρεις, και στα περισσοτερα ειναι ησυχα και καθαρα σχετικα..
ψαξε για νησια καλυτερα, οχι για συγκεκριμενα καμπινγκ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω πως περνάτε καλά στο κάμπινγκ.
Αν είσαι μέχρι 17, άντε πάει και έρχεται, αν είσαι μεγαλύτερος είναι σκέτη ταλαιπωρία. Είσαι μες τη ζέστη και τη βρώμα, οι τουαλέτες είναι χάλια. Ανέσεις μηδέν. Καλύτερα μία εβδομάδα διακοπές ευπρεπώς σε κάποιο ξενοδοχείο παρά ένα μήνα διακοπές σε κάμπινγκ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε καλα οχι κ ενα μηνα καμπινγκ..
παντως ναι αν εισαι μεγαλος δεν λεει.. αν κ πανε κ πολλοι μεγαλυτεροι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κεφαλλονια το καμπινγκ ειναι ωραιο κ καθαρο (ή τουλαχιστον ηταν οταν πηγα εγω) στη σαμη
κ ειναι κ ησυχια... δεν εχει κ καμια ιδιαιτερη νυχτερινη ζωη το νησι (ή τουλαχιστον ετσι ηταν οταν πηγα εγω *P )
Εγώ έχω μείνει στο κάμπινγκ του Αργοστολίου , μικρό αλλά καθαρό!Το κακό είναι ότι η κοντινή παραλία δεν είναι και ότι καλύτερο για μπάνιο οπότε χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο!Βέβαια ούτως ή άλλως στην Κεφαλλονιά χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο γιατί αξίζει να την γυρίσεις όλη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
νεραχος ειναι τι μπατζετ εχει ο καθενας φιλε!
ενταξει σε καμπινκ εχει τυχει να παω 2 φορες....την 1η που ειμουνα με γκομενα και οχι ψωλαρρια και μεναμε σε σκηνη ειτανε σκετη ταλαιπωρια....αλλα την 2η φορα που πηγαμε 3 ψωλες ειχε πολυ γελιο....πεντακαθαρα μεναμε σε τροχοσπιτο το οποιο ειχε και προεκταση μπορουσανε να κοιμηθουνε και 7 ατομα ανετα τουαλετα δικη μας και τα ντουζ πεντακαθαρα.....απο ησυχια νεκρικη....επισης πρεπει να σεβεσαι τις ωρες κοινης ησηχιας...!!!
καλα ειναι μωρε εχει και αυτο την καβλα του.....πιο πολυ εβλεπες ηλικιωμενους και οικογενεις.....αν δεν τα κανεις και πιτσιρικας ποτε θα τα κανεις?? εχει και την ταλαιπωρια του βεβεα...αλλα το να παω μια βδομαδα σε ξενοδοχειο και να τρωω εξω να μαι μονο μπαρακια και πισινες (οχι οτι ειναι ασχημα αλλα αυτο ειναι πιο πολθ φαση με γυναικα )

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Αμα θες ησυχο camping ελαφονησος με κλειστα τα ματια

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Πάντως οι διακοπές σε κάμπινγκ, οργανωμένο ή όχι, δεν είναι πάντα επιλογή λόγωχαμηλού budget. Για πολλούς είναι επιλογή λόγω ωραίας εμπειρίας. Έχει τύχει να μαι σε camping στην Ελαφόνησο και δίπλα από τις σκηνές, oi Mercedes παρκαρισμένες. Είναι πολλή ωραία εμπειρία αλλά θέλει καλή παρέα.Και φυσικά μην ξεκινήσει κανείς για camping αν δεν μπορεί να αποχωριστεί όλες τις ανέσεις του.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Για να κανεις διακοπες σε καμπινγκ   πρεπει να σ αρεσει, οχι λογο αναγκης..

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
far out(camping) στην Ιο...τουαλετες και γενικα θεματα υγιεινης αστα να πανε στο διαολο.βεβαια ειναι δυσκολο να ειναι και διαφορετικα.παρα πολυ κοσμο...για να ειναι καθαρα θα επρεπε ο καθενας μας να εχουμε μια καθαριστρια απο πισω... :cheesy:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αντιπαρο-ελαφονησο- :rockon: γαυδο

OP
OP
G
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Απ οτι καταλαβα ολα καθαρα ειναι εκτος απο της Ιου που χα και προσωπικη εμπειρια.Ευχαριστω και συνεχιστε αν εχετε και αλλες πληροφοριες. Της Σεριφου ειναι καλο ? Ξερει κανεις? Ειναι και διπλα σε παραλια σχετικα καλη

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και η θασος ειναι καλη επιλογη , για πιο ηρεμα, ωραια  θαλλασα..... πρασινο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom