Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο για να περάσεις καλά σε τέτοιου είδους δραστηριότητες... και πρόσφατα άνοιξε ένα πολύ ωραίο, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ μαγαζί με είδη camping κλπ στο κέντρο της Αθήνας, (στο Μουσείο, Πατησίων 52 & Μετσόβου).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές camping
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapadopoulos2006
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
το καμπινγκ ειναι ωραια φαση και εχει παντα ευκαιριες για καμακι...δυστιχως τωρα πια μεγαλωσαμε 46...αλλα οπως περναγα στα καμπινγκ πιστεψε με πουθενα αλλου δεν περασα.. ιο μυλοποτας 1980 με 1990,παρο,σαντορινι..τι υπεροχες γκομενες.. .μακαρι να γυρναγαν πισω τα χρονια..γι αυτο να πατε...τι να τα κανεις τα κιριλατα ξενοδοχεια με τους χαζοαμερικανοποιημενους τουριστες..ολη την ημερα σε μια ξαπλοστρα και τις γεροντογκομενες..καμμια φορα πηγενω και πινω κανενα καφε και θυμαμε τα μπιτσ παρτυ με μουσικη με κιθαρα..τον χαβαλε τα καμακια που καναμε..ειμαστε αφραγκοι αλλα περναγαμε καλυτερα απο τωρα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Που μπορω να βρω μια λιστα με τα απαραιτητα σε ενα οργανωμενο camping...Ενημερωτικα προκειται να παω Ποσειδι με παρεα....!!!!
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
έχει ένα camping νομίζω στη καβάλας στο αιγάλεω..
κοντά στη πόλη είσαι, συγκοινωνίες δίπλα, super markets...
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
έχει ένα camping νομίζω στη καβάλας στο αιγάλεω..
Μάγκες το ξέρετε ότι στην Αμερική υπάρχουν τα λεγόμενα trailer parks των μεγαλουπόλεων;
Εκεί, μέσα σε μεγάλα πάρκα, άλση ή εκτάσεις πρασίνου (όχι δάση και τέτοια - μιλάμε για αστικά πεδία), μαζεύονται όλοι οι ημι-άστεγοι με τα τροχόσπιτά τους ή με κάποιου τύπου μικρά λυόμενα.
Και εκεί λοιπόν ζουν κανονικά, με παραχώρηση ας πούμε του χώρου, ενώ - προσέξτε - ο δήμος παρέχει δωρεάν νερό και συνήθως και δωρεάν ρεύμα (ή με μία ελάχιστη χρέωση, αν κάποιος μπορεί να πληρώσει). Επίσης, ο δήμος περνάει κανονικά και μαζεύει τα σκουπίδια. Είναι μία αναγκαιότητα αυτή, για την Αμερική.
Το βλέπω να έρχεται και στην Ελλάδα αυτό το πράγμα, αν και δε θέλω να γίνω μάντης κακών...
Συγνώμη, αν είμαι off topic, αλλά μου έκανε εντύπωση η ύπαρξη camping στην Καβάλας, γι΄αυτό θυμήθηκα τα αμερικάνικα trailer parks.
thanks τυπε...θα το διαβασω!