Νέα

Διακανονισμος δανείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα παιδια επανερχομαι για ενημέρωση μήπως μπορώ να βοηθήσω και κάποιον άλλον.  Πήγα σε γραφείο οικονομοτεχνικων συμβούλων και με την καθοδήγηση τους μαζέψα τα απαραίτητα έγγραφα και τώρα έχουμε κάνει αίτηση για υπαγωγη στο νομό Κατσέλη με ολική αποπληρωμή με 2 %επιτόκιο. Θα γίνουν 2 δικαστήρια και θα πάρουμε απόφαση κατά πάσα πιθανότητα θετική. Η άλλη λύση ήταν να ζητήσουμε κούρεμα δανείου αλλά σε αυτή τη περίπτωση ο δικαστής μπορεί να ζητήσει εκποιηση περιουσιας

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Καλησπέρα παιδια επανερχομαι για ενημέρωση μήπως μπορώ να βοηθήσω και κάποιον άλλον.  Πήγα σε γραφείο οικονομοτεχνικων συμβούλων και με την καθοδήγηση τους μαζέψα τα απαραίτητα έγγραφα και τώρα έχουμε κάνει αίτηση για υπαγωγη στο νομό Κατσέλη με ολική αποπληρωμή με 2 %επιτόκιο. Θα γίνουν 2 δικαστήρια και θα πάρουμε απόφαση κατά πάσα πιθανότητα θετική. Η άλλη λύση ήταν να ζητήσουμε κούρεμα δανείου αλλά σε αυτή τη περίπτωση ο δικαστής μπορεί να ζητήσει εκποιηση περιουσιας
πρόσεξε μην σου φάνε λεφτά οι δικηγόροι,οι 7 στους 10 που καταφεύγουν στον νόμο κατσέλη απορίπτονται....
οι δικηγόροι λένε πολλές πιθανότητες έχεις.... ενω ουσιαστικά μπορει και να μην εχεις

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955

Στενό  μου πρόσωπο θα χάσει το σπίτι του επειδή έχασε το δεύτερο δικαστήριο, άκουγε τον μαλάκα τον δικηγόρο και δεν πλήρωνε σε συνέπεια να αυγατίσει το χρέος. Φίλε, είμαι τραπεζικός υπάλληλος και μιλάω και με συναδέλφους απο το τμήμα εγκρίσεων/ αναδιαρθρώσεων. Αυτοί βλέπουν περιπτώσεις πελατών και λένε οτι ελάχιστοι είναι εκεινοι που δικαιώνονται στο δεύτερο δικαστήριο του Ν3869 οπότε πρόσεξε τι θα κάνεις. Ενδεικτικά σου λέω οτι εμένα που είμαι εργένης ο νομοθέτης με θεωρεί ικανό να ζήσω με 600 € τον μήνα και τα υπόλοιπα να πληρώνω δάνεια.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ο νομοθέτης με θεωρεί ικανό να ζήσω με 600 € τον μήνα

Ο νομοθέτης δεν έχει λάβει υπ'όψη του CG, CT, studio, και όλες αυτές τις δραστηριότητες.
Προφανώς σε θεωρεί "ασεξουαλικό" άτομο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εντολές δεν έχουν εκδοθεί απλά παίρνουν τηλ κάθε τόσο το θέμα είναι ότι με τα επιτόκια που έχουν δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ αν μπω εγγύησης με τη δουλειά μου θα τα πάρουν σίγουρα αλλά όχι με τόκο πιστωτικής ώστε στο τέλος να πληρώσω τα διπλά.. Επίσης έχουμε ζήτηση αναλυτική κατάσταση και η eurobank αρνείται να μας τη δώσει μήπως έχουν χεσμενη τη φωλιά τους? Σκέφτομαι να ζητήσω τη γνώμη από εταιρία οικονομικών συμβουλων
Eurobank δεν υφισταται νομικα σαν τραπεζα
Να μιλησεις με το γιατρο τον Αντωνιου απο τη Χαλκιδα, θα τον βρεις στο facebook. Εχει βοηθησει πολυ κοσμο

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
πρόσεξε μην σου φάνε λεφτά οι δικηγόροι,οι 7 στους 10 που καταφεύγουν στον νόμο κατσέλη απορίπτονται....
οι δικηγόροι λένε πολλές πιθανότητες έχεις.... ενω ουσιαστικά μπορει και να μην εχεις
φίλε περίπου 1000 μου έχει κοστίσει όλη η δουλειά μελέτη χαρτοσημα κτλ δεν πάμε για κούρεμα χρέους αλλά για αποπληρωμή σε βάθος χρόνου με μικρό επιτοκιο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εχω ενα στεγαστικο
Πληρωνω με διακανονισμο με συνεπεια.

Διαβασα ενα αρθρο, πως οποιος δεν πληρωνει ,πιθανως θα δικαιωθει σε περιπτωση "κουρεματος" οποτε εγω που ειμαι συνεπης ΔΕΝ θα εχω αυτο το δικαιωμα.

Σε αλλο αρθρο διαβασα πως αρχιζουν κ οι ηλεκτρονικοι πληστειριασμοι. Οποτε αν σταματησω να πληρωνω μπας κ δικαιωθω "κουρεμα" τοτε ρισκαρω πληστειριασμο....η οχι....δεν ξερω....

Τι να πιστεψω?????

Ρωτησα δυο δικηγορους
Ο ενας προτεινε να συνεχισω να πληρωνω με συνεπεια
Ο αλλος προτεινε να μην ξαναπληρωσω.

Ελλαδα....φαυλος κυκλος, χωρις αρχη μεση και τελος

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εχω ενα στεγαστικο
Πληρωνω με διακανονισμο με συνεπεια.

Διαβασα ενα αρθρο, πως οποιος δεν πληρωνει ,πιθανως θα δικαιωθει σε περιπτωση "κουρεματος" οποτε εγω που ειμαι συνεπης ΔΕΝ θα εχω αυτο το δικαιωμα.

Σε αλλο αρθρο διαβασα πως αρχιζουν κ οι ηλεκτρονικοι πληστειριασμοι. Οποτε αν σταματησω να πληρωνω μπας κ δικαιωθω "κουρεμα" τοτε ρισκαρω πληστειριασμο....η οχι....δεν ξερω....

Τι να πιστεψω?????

Ρωτησα δυο δικηγορους
Ο ενας προτεινε να συνεχισω να πληρωνω με συνεπεια
Ο αλλος προτεινε να μην ξαναπληρωσω.

Ελλαδα....φαυλος κυκλος, χωρις αρχη μεση και τελος
φίλε αυτό θελω να κάνω δεν πάω για κούρεμα αλλά για διακανονισμο.  Τα μουνια οι τράπεζες όταν είχε ανάγκη ο πατέρας μ του έδωσαν πιστωτικές και δάνεια χωρίς αντικρυσμα.λαθος και του πατέρα μου αλλά ήταν άλλες εποχές. Τώρα με 17 επιτόκιο πιστωτική δεν ξεχρεωνει ποτέ αν μπορείς φυσικά να πληρώσεις. Δεν θα χαρίστουν λεφτά σε κανέναν.μονο όσοι πήραν δάνεια και δεν έχουν στο όνομα τους τίποτα αυτοί είναι σε καλύτερη μοίρα γιατί δεν έχουν να τους πάρουν τιποτα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Eρωτηση για νομομαθείς και ειδικα για τον ALEX71..
Ξαδερφος μου πηρε απο Τραπεζα Κρητης- σαν υπαλληλος-πιστωτικη καρτα με μεταβαλλόμενο πιστωτικό οριο,το οποίο εφτασε και 20.000!!!
Φανταστείτε, τραπεζικός υπάλληλος με χρυση πιστωτική  με όριο -ξαναλέω- 20.000!!!
Με αιτηση του,το μειώνει στα 10 χιλιάρικα...Κλεινει η Κρητης,την παιρνει η Eurobank,φυσικά μεταβιβάζεται η απάιτηση, εκδιδεται καινουργια καρτα, με οριο επίσης 10.000..
Ο ξαδερφος τα "σπαει" με την Τραπεζα,απολύεται,ειναι ανεργος 6 χρονια,51 χρονων σαν κι εμενα τωρα,το ποσο που χρωσταει ανεβαινει,πιανει ταβανι στα 10 χιλιαρικα και αρχίζουν τα τηλεφωνηματα..
Τον συμβουλευει δικηγόρος να ζητησει την αρχικη συμβαση χορηγησης πιστωτικής καρτας, γιατι αν δεν υπαρχει δεν θεμελιώνεται και απαίτηση..Κανει αιτηση στη Eurobank,η οποία απανταει μετα απο 2 μηνες με την αιτηση του ξαδερφου για χορηγηση πιστωτικής που ειχε κανει τότε,οχι με τη συμβαση..
Ο ξαδερφος επιμενει και ζητα τη συμβαση για να θεμελιωθεί το ποσον που ειναι απαιτητό,το συμφωνηθεν επιτοκιο κλπ,η Eurobank όμως προφανως δε εχει την αρχική συμβαση...
Τι γινεται σε αυτην την περίπτωση?Μπορει να εκδοθεί διαταγη πληρωμης??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
χωρις την συμβαση δεν βγαινει διαταγή πληρωμης, αλλα μπορουν να του κανουν αγωγη...

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Δε νομίζω να τη γλιτώσει έτσι απλά αν δεν έχει περιουσιακά στοιχεία το καλύτερο είναι να τους πει έχω 3000 τα θελεται να κλείσουμε το δάνειο ? Ίσως δεχτούν αν δεν έχουν πιθανότητες να τα πάρουν

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φίλε περίπου 1000 μου έχει κοστίσει όλη η δουλειά μελέτη χαρτοσημα κτλ δεν πάμε για κούρεμα χρέους αλλά για αποπληρωμή σε βάθος χρόνου με μικρό επιτοκιο
χίλια ευρώ εαν δεν σου βγαλουν και άλλα στην πορεία διότι συνήθως τα σκας τμηματικά δεν ειναι και λίγα.βάλε και τον κόπο να μαζέψεις τα δικαιολογητικά.επαναλαμβάνω προσεχε.
επίσης εαν δεν εγκριθεί απο το δικαστήριο τι επιχείρημα θάχεις προς την τράπεζα για διακανονισμό??ενοώ ότι ο φόβος οτι θα καταφύγεις στο νόμο κατσέλη αναγκάζει τις τράπεζες και προτείνουν ακόμα ποιο ευνοικούς όρους.επαναλαμβάνω πρόσεχε και ρώτα και κανένα δικηγόρό με ραντεβου στο ΕΚΠΟΙΖΩ που ειναι η ποιο σοβαρή οργάνωση με δικηγόρους με τεράστια πείρα.την εχουν πατήσει πολλοι

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
χίλια ευρώ εαν δεν σου βγαλουν και άλλα στην πορεία διότι συνήθως τα σκας τμηματικά δεν ειναι και λίγα.βάλε και τον κόπο να μαζέψεις τα δικαιολογητικά.επαναλαμβάνω προσεχε.
επίσης εαν δεν εγκριθεί απο το δικαστήριο τι επιχείρημα θάχεις προς την τράπεζα για διακανονισμό??ενοώ ότι ο φόβος οτι θα καταφύγεις στο νόμο κατσέλη αναγκάζει τις τράπεζες και προτείνουν ακόμα ποιο ευνοικούς όρους.επαναλαμβάνω πρόσεχε και ρώτα και κανένα δικηγόρό με ραντεβου στο ΕΚΠΟΙΖΩ που ειναι η ποιο σοβαρή οργάνωση με δικηγόρους με τεράστια πείρα.την εχουν πατήσει πολλοι
το εκποιζω είναι δωρεάν?
Πολλά από τα χρήματα είναι σε έξοδα χαρτοσημα κτλ. Οι τράπεζα δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα ξέρει ότι με 17 %επιτόκιο δεν ξεχρεωνεις ποτέ αλλά δεν θέλει να ξεχρεωσεις θέλει να σε έχει δεμένο μια ζωη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eρωτηση για νομομαθείς και ειδικα για τον ALEX71..
Ξαδερφος μου πηρε απο Τραπεζα Κρητης- σαν υπαλληλος-πιστωτικη καρτα με μεταβαλλόμενο πιστωτικό οριο,το οποίο εφτασε και 20.000!!!
Φανταστείτε, τραπεζικός υπάλληλος με χρυση πιστωτική  με όριο -ξαναλέω- 20.000!!!
Με αιτηση του,το μειώνει στα 10 χιλιάρικα...Κλεινει η Κρητης,την παιρνει η Eurobank,φυσικά μεταβιβάζεται η απάιτηση, εκδιδεται καινουργια καρτα, με οριο επίσης 10.000..
Ο ξαδερφος τα "σπαει" με την Τραπεζα,απολύεται,ειναι ανεργος 6 χρονια,51 χρονων σαν κι εμενα τωρα,το ποσο που χρωσταει ανεβαινει,πιανει ταβανι στα 10 χιλιαρικα και αρχίζουν τα τηλεφωνηματα..
Τον συμβουλευει δικηγόρος να ζητησει την αρχικη συμβαση χορηγησης πιστωτικής καρτας, γιατι αν δεν υπαρχει δεν θεμελιώνεται και απαίτηση..Κανει αιτηση στη Eurobank,η οποία απανταει μετα απο 2 μηνες με την αιτηση του ξαδερφου για χορηγηση πιστωτικής που ειχε κανει τότε,οχι με τη συμβαση..
Ο ξαδερφος επιμενει και ζητα τη συμβαση για να θεμελιωθεί το ποσον που ειναι απαιτητό,το συμφωνηθεν επιτοκιο κλπ,η Eurobank όμως προφανως δε εχει την αρχική συμβαση...
Τι γινεται σε αυτην την περίπτωση?Μπορει να εκδοθεί διαταγη πληρωμης??
Kάτσε βρε αρχοντα, κατι δεν μας λες καλα. Πώς ειναι δυνατον να υπαρχει οποιαδηποτε χορηγηση χωρις συμβαση? Ειπες οτι υπηρχε αρχικη συμβαση με την Κρητης και μετα με την συγχωνευση με την Eurobank εβγαλαν άλλη ως διάδοχοι της προηγουμενης τραπεζας. Προφανως η Eurobank εχει υποκατασταθει στα δικαιωματα της τραπεζας Κρήτης. Τι εννοεις "δεν βρισκουν την συμβαση"?
Παρεμπιπτοντως ομως, ακομη κι αν δεν υπαρχει συμβαση, υπαρχει αξιωση απο αδικαιολογητο πλουτισμό. Διαταγή πληρωμης δηλαδη οχι, αλλά αγωγή ναι. Άλλα χρέη εχει ο ξαδερφος ή μονο τις 10.000 ευρω?Του εχει γινει καποια προταση αποπληρωμης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πάλι το πονεμενο θεμα με τα δανεια. Εχω πει οποιος θελει να μου στελνει πμ να τον συμβουλεψω, εχω πληρη εικονα για τα θεματα των δανειων, για τον νομο κατσελη και για τους διακανονισμους. Εννοειται οτι δεν θα ζητησω ουτε ενα ευρω απο κανενα.
Να ξερετε οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Και οντως τα δικαστηρια πλεον εχουν δυσκολεψει πολυ την αποδοχη αιτησεων με το νομο κατσελη, ο Αρειος Πάγος εβγαλε πολλες αποφασεις το 2017 που περιόρισε πολυ προς το αυστηρότερο την ερμηνεία των προυποθεσεων.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Kάτσε βρε αρχοντα, κατι δεν μας λες καλα. Πώς ειναι δυνατον να υπαρχει οποιαδηποτε χορηγηση χωρις συμβαση? Ειπες οτι υπηρχε αρχικη συμβαση με την Κρητης και μετα με την συγχωνευση με την Eurobank εβγαλαν άλλη ως διάδοχοι της προηγουμενης τραπεζας. Προφανως η Eurobank εχει υποκατασταθει στα δικαιωματα της τραπεζας Κρήτης. Τι εννοεις "δεν βρισκουν την συμβαση"?
Παρεμπιπτοντως ομως, ακομη κι αν δεν υπαρχει συμβαση, υπαρχει αξιωση απο αδικαιολογητο πλουτισμό. Διαταγή πληρωμης δηλαδη οχι, αλλά αγωγή ναι. Άλλα χρέη εχει ο ξαδερφος ή μονο τις 10.000 ευρω?Του εχει γινει καποια προταση αποπληρωμης?

Αλεξ απαντάω ως τραπεζικός εν ενεργεία υπάλληλος για το οτι δεν βρίσκεται η σύμβαση. Στην εποχή της τράπεζας κρήτης οι συμβάσεις διατηρούνταν σε φυσικό αρχείο και δεν ψηφιοποιούνταν αμέσως μετά την υπογραφή τους ως γίνεται σήμερα. Ενδέχεται να έφαγαν τα χαρτιά της κούτας ποντίκια ή να μην ξέρουν σε πια κούτα είναι αρχειοθετημένη η αρχική σύμβαση ΠΚ. Έχει τύχει να ααναζητούμε σύμβαση επαγγεματικού δανείου πρώην κρατικής τράπεζας και δεν την βρίσκουμε πουθενα....αποτέλεσμα δεν προχωράει η καταγγελία του δανείου. Ειδικά σε απλές δανειακές συμβάσεις ΠΚ και καταναλωτικών δανείων που έχουν συναφθεί πριν πολλά χρόνια είναι πρακτικά δύσκολη η εύρεση του φυσικού αρχείου.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

προφανως με την εξαγορα της Κρητης απο την Eurobank τα τεφτερια της Κρητης (την συμβαση εν προκειμενω) εχουν χαθει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το εκποιζω είναι δωρεάν?
Πολλά από τα χρήματα είναι σε έξοδα χαρτοσημα κτλ. Οι τράπεζα δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα ξέρει ότι με 17 %επιτόκιο δεν ξεχρεωνεις ποτέ αλλά δεν θέλει να ξεχρεωσεις θέλει να σε έχει δεμένο μια ζωη
πληρώνεις μια συνδρομη 30 μ  50 ευρω το χρόνο δεν θυμαμε πόσο κλίνεις ραντεβου με δικηγόρο όσες φορες θέλεις.μπες στην ιστοσελίδα τους.εγω έμεινα πολύ ευχαριστημένος .σοβαροι ανθρωποι

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Άσχετο αλλά για να δείτε τι μαλακίες γίνονται.
Εγώ μάγκες δεν χρώσταγα πουθενά, ούτε δάνεια έχω πάρει και μου στείλανε χαρτί για κάτι τάχα οφειλές του πατέρα μου στο ΙΚΑ επειδή είμαι κληρονόμος αν και έχω αποποιηθεί τη κληρονομιά. Έπαιρνε ένα επίδομα σαν παντρεμένος που δεν έπρεπε να παίρνει λένε. Περίπου στα 20 ευρώ το μήνα ήταν. 20 χρόνια πίσω πήγαν. Τους έχω πάει χαρτί κιόλα.
Αυτοί το βιολί τους. Τους έκανα υπόμνημα και ένσταση δεν ήξεραν μάλιστα το ποσό να μου πούνε και ότι θα το εξέταζαν και θα απαντούσαν.
Και ξαφνικά στέλνουν άλλο χαρτί και ζητάνε 10000 ευρώ περίπου από το ΚΕΑΟ αυτή τη φορά. Αναγκαστική δήμευση λέει. Όταν πήγα μετά στο διευθυντή του ΙΚΑ. Μου λέει είμαι αναρμόδιος τώρα. Πλήρωσέ τα, κάνε διακανονισμό ή σου παίρνουμε ότι έχεις αυτοκίνητο ή σπίτι, καταθέσεις και αν έχει δίκιο θα σου τα δώσουμε πίσω.
Έκανα αναστολή με δικηγόρο αλλά αυτά θέλουν λεφτά παράβολα αμοιβή κτλ.
Τους γαμάς ή δεν τους γαμάς.
Αυτό το ΚΕΑΟ που τώρα τελευταία έμαθα τι είναι έχει γαμήσει πολύ κόσμο.

:shit: :shit: :shit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλεξ απαντάω ως τραπεζικός εν ενεργεία υπάλληλος για το οτι δεν βρίσκεται η σύμβαση. Στην εποχή της τράπεζας κρήτης οι συμβάσεις διατηρούνταν σε φυσικό αρχείο και δεν ψηφιοποιούνταν αμέσως μετά την υπογραφή τους ως γίνεται σήμερα. Ενδέχεται να έφαγαν τα χαρτιά της κούτας ποντίκια ή να μην ξέρουν σε πια κούτα είναι αρχειοθετημένη η αρχική σύμβαση ΠΚ. Έχει τύχει να ααναζητούμε σύμβαση επαγγεματικού δανείου πρώην κρατικής τράπεζας και δεν την βρίσκουμε πουθενα....αποτέλεσμα δεν προχωράει η καταγγελία του δανείου. Ειδικά σε απλές δανειακές συμβάσεις ΠΚ και καταναλωτικών δανείων που έχουν συναφθεί πριν πολλά χρόνια είναι πρακτικά δύσκολη η εύρεση του φυσικού αρχείου.
Μια και πιασαμε αυτη τη συζητηση, να σου πω ενα θεμα πελατη μου. Ενας πελατης μου, υποστηριζει οτι ειχε δυο δανεια στην εμπορικη τραπεζα. Γινεται η συγχωνευση με την Αλφα και παει και ρωταει στην αλφα να τα διακανονισει. Ε το δευτερο δανειο δεν βρισκεται πουθενα. Του βρισκουν ενα δανειο μονο, του προτειναν και μια ρυθμιση, το άλλο τιποτα. Δεν υπαρχει καν για την τραπεζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom