Νέα

Διακανονισμος δανείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aν θελεις να κλεψεις καντο αντρικα
Παρε ενα πιστολι και χωστο στην μουρη του ταμια
Πληρωνουμε ανακεφαλαιοποιησεις των κλεψιμεικων σου
Απο τετοιες λαμογες δεν δανειζουν πια οι τραπεζες
ακομα και τους εντιμους ανθρωπους :uglystupid:
Εγω ξερω τι εχω πληρωσει μεχρι τωρα μεχρι να τα μπουμπουνησω..Και ειναι διπλασια τουλάχιστον και πάλι εχουν ξεπεράσει το αρχικό κεφάλαιο,12 στην Πειραιώς και 8 στη Eurobank...Oπότε, μη μιλάς αμα δεν ξερεις και προπαντός μην κρινεις αγνώστους..
Να ενοποιηθει το ΜΤΝ με τα αλλα ταμεια και
να παρεις τα τρια σου  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα,ετσι?Γι αυτό λεω καλά μας κάνουνε....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγω ξερω τι εχω πληρωσει μεχρι τωρα μεχρι να τα μπουμπουνησω..Και ειναι διπλασια τουλάχιστον και πάλι εχουν ξεπεράσει το αρχικό κεφάλαιο,12 στην Πειραιώς και 8 στη Eurobank...Oπότε, μη μιλάς αμα δεν ξερεις και προπαντός μην κρινεις αγνώστους..Να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα,ετσι?Γι αυτό λεω καλά μας κάνουνε....
Και εγω εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ δανεια
10.000 απο Πειραιως και για 5 χρονια μου βγαινει 15.000
Πληρωνω στην ωρα του και μου εχουν μεινει λιγοτερο απο 2.000
Οταν η κατσικα του γειτονα τρωει απο τον κηπο μου, δεν ευχομαι
απλα να ψοφησει αλλα της ριχνω με το δικανο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Α, admiral απο το ΤΤ γιατι δεν πηρες?
Εδινε 20.000 για πλακα
Αλλα τα τραβουσε απο την μισθοδοσια :rolleyes:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

χαχαχααχχ σκληρος !

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναι μωρε,ενταξει..Εσυ εισαι ο σωστός κι εμείς οι μαλακες.Εσυ πηρες τα σωστα δανεια κι εμας μας πιασανε κωτσους...
Για βαλε κατω κυριε επι των οικονομικών και πες μου,για δανειο 12.000,δοση 110 ευρω,ξερεις πόσα πανε στο κεφαλαιο και πόσα στους τοκους?Να σου πω εγω ξερόλα? 10 στο κεφαλαιο και 100 στους τόκους..Πειραιως "Χριστούγεννα 2004" το δανειο..αντε τραβα να ξεχρεωσεις εσυ...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι μωρε,ενταξει..Εσυ εισαι ο σωστός κι εμείς οι μαλακες.Εσυ πηρες τα σωστα δανεια κι εμας μας πιασανε κωτσους...
Για βαλε κατω κυριε επι των οικονομικών και πες μου,για δανειο 12.000,δοση 110 ευρω,ξερεις πόσα πανε στο κεφαλαιο και πόσα στους τοκους?Να σου πω εγω ξερόλα? 10 στο κεφαλαιο και 100 στους τόκους..Πειραιως "Χριστούγεννα 2004" το δανειο..αντε τραβα να ξεχρεωσεις εσυ...
Οι τοκοι και το κεφαλαιο στην δοση μεταβαλλονται με την παροδο
του χρονου σε ενα δανειο
Αλλα δεν εχει καμμια σημασια
ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ μια υπηρεσια βαζοντας υπογραφες σε καθε σελιδα του συμβολαιου
Και γνωριζεις απο την ΑΡΧΗ ποσο πληρωνεις την υπηρεσια αυτη

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αλλ'αντ' αλλων....Αστο.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

βρε κοπρίτη αφού το έφαγες στην ρουλέτα ...  :birdman:

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Είναι νόμιμη η πιστωτική ρε παιδιά? Με 17 % επιτόκιο? Καταβαλλοντας την δόση μόνο δεν ξεχρεωνεις ποτε

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εγω στη ρουλετα κι εσυ στα ΜΠΑΖΑ!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ρε ξεκολατε για μένα φταίει η τράπεζα που έδινε δάνεια χωρίς αντικρυσμα έτσι πήγε κάποιος με αμφίβολο εισόδημα και πήρε μεγάλο δάνειο έτσι τώρα έμεινε χωρίς δουλειά και η τράπεζα κυνηγάει τα σπασμένα αν έδιναν δάνεια με εξασφάλιση τότε ο κόσμος δεν θα είχε δανειστεί τόσο πολύ και θα ήταν όλα εντάξει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε ξεκολατε για μένα φταίει η τράπεζα που έδινε δάνεια χωρίς αντικρυσμα έτσι πήγε κάποιος με αμφίβολο εισόδημα και πήρε μεγάλο δάνειο έτσι τώρα έμεινε χωρίς δουλειά και η τράπεζα κυνηγάει τα σπασμένα αν έδιναν δάνεια με εξασφάλιση τότε ο κόσμος δεν θα είχε δανειστεί τόσο πολύ και θα ήταν όλα εντάξει

κοτζάμ ναύαρχος έχει αμφίβολο εισόδημα ?????

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Είναι νόμιμη η πιστωτική ρε παιδιά? Με 17 % επιτόκιο? Καταβαλλοντας την δόση μόνο δεν ξεχρεωνεις ποτε
Ναι. ΝΟΜΙΜΗ ειναι
Δεν εχουν δοση, εχουν ελαχιστη καταβολη
για να μην κοκκινιζουν
10 ευρω συνηθως
Και υπαρχουν ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ που ουτε αυτα
τα 10 ευρω δεν δινουν και υπαρχουν τοσες
καρτες που εχουν κοκκινισει

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κοτζάμ ναύαρχος έχει αμφίβολο εισόδημα ?????
Καλα στα λεει βρε αχρηστε το παλικαρι...Εχω ξαναπεί,πηρα 12 χιλιαρικα και μεσα σε ενα χρόνο,πηρα τρεις προσφορές για αυξηση του δανείου σε 22,31 και ...50 χιλιαρικα!!!Με μισθοδοσία τότε στα 1200 ευρω και μόνο δικαιολογητικό την ταυτότητα μου!!Κι ελαχιστη μηνιαία δόση τοτε, 230,350 κι 750 αντιστοιχα....Και δεν τα πηρα φυσικα,αλλα πόσοι τσίμπησαν νομίζεις?ΑΠΕΙΡΟΙ ..Και τωρα τρεχουν και δε φτανουν...
Ποια τραπεζα που σεβεται τον εαυτό της δινει 50 χιλιαρικα σε καποιον που βγαζει 1200 το μηνα ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ και με δοση το μηνα 750 ευρω???Γι αυτο βαρεσαν τα κανονια και πληρωσαμε διπλες ανακεφαλαιοποιήσεις..αλλα εσυ στην κοσμαρα σου στο Λουξεμβούργο,πεφτουν 500 τη μερα και στα παπαρια σου που εχουν μαζεψει σαν στραγαλια!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα στα λεει βρε αχρηστε το παλικαρι...Εχω ξαναπεί,πηρα 12 χιλιαρικα και μεσα σε ενα χρόνο,πηρα τρεις προσφορές για αυξηση του δανείου σε 22,31 και ...50 χιλιαρικα!!!Με μισθοδοσία τότε στα 1200 ευρω και μόνο δικαιολογητικό την ταυτότητα μου!!Κι ελαχιστη μηνιαία δόση τοτε, 230,350 κι 750 αντιστοιχα....Και δεν τα πηρα φυσικα,αλλα πόσοι τσίμπησαν νομίζεις?ΑΠΕΙΡΟΙ ..Και τωρα τρεχουν και δε φτανουν...
Ποια τραπεζα που σεβεται τον εαυτό της δινει 50 χιλιαρικα σε καποιον που βγαζει 1200 το μηνα ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ και με δοση το μηνα 750 ευρω???Γι αυτο βαρεσαν τα κανονια και πληρωσαμε διπλες ανακεφαλαιοποιήσεις..αλλα εσυ στην κοσμαρα σου στο Λουξεμβούργο,πεφτουν 500 τη μερα και στα παπαρια σου που εχουν μαζεψει σαν στραγαλια!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα παπάρια μου...

εγώ στην κοσμάρα μου , τίγκα στο ευρώπουλο και τα παπάρια μου τα έχω κοντά σε ένα ζεστό μουνάκι και μου τα ζεσταίνει...  :birdman:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν εβαζες 230 ευρω ΚΑΘΕ μηνα θα την ειχες ξεπληρωσει
εδω και κατι χρονια :S

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
για κάτσε ρε μεγάλε
όταν υπόγραφες μια συμφωνία με την τράπεζα δεν τα ήξερες αυτά ???
ας μην έπερνες δάνειο.
και γω αμαρτωλός ειμαι και χρωστάω
άλλο νάχεις πάρει ένα στεγαστικό με 3 τα εκατό και άλλο καταναλωτικό δάνειο με 17.εκει στο 17 πάτα τους πήγενε δικαστικά,άλλα όχι ρε μάγκα νάχεις ένα ταληράκι χιλιάδες το μήνα κέρδος η έστω ποιο λίγο και να μην πληρώνεις το στεγαστικό  με 3 τα εκατό επειδη έχεις χαμηλό εκκαθαριστικό και είσαι φοροφυγάς .δεν αναφέρομε προσωπικά σε σένα άλλα ας βάλουμε τα πράματα στη θέση τους .δεν έχεις δεν πληρώνεις άλλα όχι και ναχεις βάλει την υπογραφή σου με 3 τα εκατό επιτόκιο και να μην πληρώνεις ενώ έχεις έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν εβαζες 230 ευρω ΚΑΘΕ μηνα θα την ειχες ξεπληρωσει
εδω και κατι χρονια :S
Αμα λέω ότι δεν τα πιανεις τα οικονομικα....230 ηταν η ελάχιστη δοση,υπηρχαν μηνες που εβαζα και 250,280....Το παραπανω ποσό του 230 πηγαινε στο κεφάλαιο και το 20αρικο από την αρχική ελαχιστη...Βαλτα πάλι κατω και πες μου..Τριτη ευκαιρία δεν εχει όμως...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
για κάτσε ρε μεγάλε
όταν υπόγραφες μια συμφωνία με την τράπεζα δεν τα ήξερες αυτά ???
ας μην έπερνες δάνειο.
και γω αμαρτωλός ειμαι και χρωστάω
άλλο νάχεις πάρει ένα στεγαστικό με 3 τα εκατό και άλλο καταναλωτικό δάνειο με 17.εκει στο 17 πάτα τους πήγενε δικαστικά,άλλα όχι ρε μάγκα νάχεις ένα ταληράκι χιλιάδες το μήνα κέρδος η έστω ποιο λίγο και να μην πληρώνεις το στεγαστικό  με 3 τα εκατό επειδη έχεις χαμηλό εκκαθαριστικό και είσαι φοροφυγάς .δεν αναφέρομε προσωπικά σε σένα άλλα ας βάλουμε τα πράματα στη θέση τους .δεν έχεις δεν πληρώνεις άλλα όχι και ναχεις βάλει την υπογραφή σου με 3 τα εκατό επιτόκιο και να μην πληρώνεις ενώ έχεις έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Εγω ξερω τι υπογραφω..Ο αγραμματος όμως ή ο απελπισμένος που του προσφερεις 50 χιλιαρικα στο πιατο τι θα κάνει..Θα τα παρει τρεχοντας-ξερω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις.Αυτόν τον ανθρωπο λοιπόν,ποιος θα τον προστατέψει από την ασυδοσία αυτή?οι Τραπεζες τότε διναν αβερτα δανεια για να αυξήσουν το πελατολόγιο και τις θεσεις τους,ο τότε Δοικητης της ΤτΕ τι εκανε??Ο τότε μαλακας Υπ.Οικ. τι εκανε?Τιποτα....
Για τη δευτερη περιπτωση συμφωνώ αλλα πάντα και παντού υπάρχουν λαμόγια..Δεν ειμαστε όμως όλοι λαμόγια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom