Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δικιο εχεις λαλακια μου ειχε πει η φοιτητρια νομικης
Απο λινκ που το εχω βαλει πιο πανω
Αναφέρει το άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:
1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.
2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ' της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.
και
Αντίθετα, το άρθρο 351Α (στο οποίο παραπέμπει και παραπάνω), για την ασέλγεια με ανήλίκο επί χρήμασι, αντίστοιχα στοιχεία του εγκλήματος έχουν διατυπωθεί με πιο ξεκάθαρες έννοιες. Άλλωστε το άρθρο αυτό είναι του 2002:
1. Η ασελγής πράξη με ανήλικο που τελείται από ενήλικο με αμοιβή ή με άλλα υλικά ανταλλάγματα ή η ασελγής πράξη μεταξύ ανηλίκων που προκαλείται από ενήλικο με τον ίδιο τρόπο και τελείται ενώπιον αυτού ή άλλου ενηλίκου τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων έως πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων έως εκατό χιλιάδων ευρώ και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων ευρώ. Κατά την επιμέτρηση της ποινής δεν εφαρμόζεται το άρθρο 83 στοιχείο ε'.
2. Η κατά συνήθεια τέλεση της πράξης από τον ενήλικο σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο συνιστά επιβαρυντική περίσταση.
3. Αν η πράξη της πρώτης παραγράφου είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του παθόντος επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω παλι θεωρω τα ορια πολυ υψηλα , εκανα σεξ πρωτη φορα στα 15 μου με ενηλικη 21 και θεωρουσα και θεωρω οτι αργησα. η φυση δεν μας εκανε γονιμους απο τα 12-13 για να ξεκινησουμε την διαδικασια γονιμοποιησης 2-3 χρονια μετα.
γνωμη μου επισης οτι δεν μπορει να υπαρξει "σωστο" οριο ηλικιας γιατι αλλος ωριμαζει σωματικα και πνευματικα νωριτερα και αλλος αργοτερα. πχ ξυριζομαστε οταν αρχιζουμε να βγαζουμε γενια οχι οταν γινουμε τυπικα 18 και ο νομος απο ανωριμους ανηλικους σε μια μερα μας θεωρει ωριμους ενηλικες.
Δεν ειναι αυτη η συζητηση αλλα οτι ειναι ανηθικο και ανωμαλο να πηγαινει καποιος μεσηλικας με 15χρονα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγω παλι θεωρω τα ορια πολυ υψηλα , εκανα σεξ πρωτη φορα στα 15 μου με ενηλικη 21 και θεωρουσα και θεωρω οτι αργησα. η φυση δεν μας εκανε γονιμους απο τα 12-13 για να ξεκινησουμε την διαδικασια γονιμοποιησης 2-3 χρονια μετα.
γνωμη μου επισης οτι δεν μπορει να υπαρξει "σωστο" οριο ηλικιας γιατι αλλος ωριμαζει σωματικα και πνευματικα νωριτερα και αλλος αργοτερα. πχ ξυριζομαστε οταν αρχιζουμε να βγαζουμε γενια οχι οταν γινουμε τυπικα 18 και ο νομος απο ανωριμους ανηλικους σε μια μερα μας θεωρει ωριμους ενηλικες.
καλα τα λες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τυποι η ηλικια κλειδι στην ελλαδα ειναι τα 15 που λεει και ο τυπος απο πανω. ο νομος ειναι ξεκαθαρος. για μενα προσωπικα ειναι πολυ λαθος γιατι θα επρεπε να υπαρχει αλλο οριο για 15χρονα μεταξυ τους για παραδειγμα και αλλο οριο για εναν 25αρη που παει με 15χρονο κοριτσι που στην ουσια στο μυαλο ειναι παιδι ακομα.

γενικα ανα το κοσμο γυρω στα 15 με 16 ειναι δυστυχως - το θεωρω πολυ χαμηλο το οριο ειδικα γιατι δεν υπαρχει διαβαθμιση οπως λεω πιο πανω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ονειρο μας μολις παμε 70 να τριγαμε18χρονες παρθενες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σε γενετησια ενστικτα το ανηθικο ειναι πολυ υποκειμενικο, σε ενα ντοκιμαντερ αν δεις 80χρονο ελεφαντα να πηδαει 3 χρονη ελεφαντινα θα σου φαινεται ανηθικο? πολυ πιο ανηθικο ειναι για το ισλαμ και τις βιβλικες θρησκειες πχ η ομοφυλοφυλια παρολα αυτα η δυση εκανε περα την χριστιανικη βιβλο και επιτρεπει γαμους ομοφυλοφυλων κλπ
αστα.ειναι να μην το πιασεις το θεμα τις ομοφυλοφιλιας.κρυβονται πολιτικες σκοπιμοτιτες πισω απο τους (gay)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ειναι αυτη η συζητηση αλλα οτι ειναι ανηθικο και ανωμαλο να πηγαινει καποιος μεσηλικας με 15χρονα.
σε γενετησια ενστικτα το ανηθικο ειναι πολυ υποκειμενικο, σε ενα ντοκιμαντερ αν δεις 80χρονο ελεφαντα να πηδαει 3 χρονη ελεφαντινα θα σου φαινεται ανηθικο? πολυ πιο ανηθικο ειναι για το ισλαμ και τις βιβλικες θρησκειες πχ η ομοφυλοφυλια παρολα αυτα η δυση εκανε περα την χριστιανικη βιβλο και επιτρεπει γαμους ομοφυλοφυλων κλπ

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

τυπε τα ζωα δεν εχουν κοινωνια δηλαδη κανονες που υπαγορευονται και επιβαλλονται για να λειτουργει το συστημα. τα ζωα ειναι γαμαμε-τρωμε αντε γεια. μην κανεις συγκρισεις ακυρες.

για τη θρησκεια που λες παλι εχεις δικιο. το ηθικο για το χριστιανισμο ειναι ανηθικο για τον αλλον και λοιπα αμα τους πιασεις ολους.

εγω απλα λεω: στην δικη μου κοινωνια, την ελληνικη ή δυτικοευρωπαικη ας πουμε χριστιανικη, θεωρω οτι ενα κοριτσακι 15 χρονων μπορει ευκολα να παρασυρθει απο εναν 30αρη και θα ηθελα ο νομος να προβλεπει καποιο εμποδιο.

ακομα και στην αγγλια νομιζω που ειναι τα 16 το αντιστοιχο οριο, για ομοφυλοφιλους ειναι πιο πανω αν δεν κανω λαθος, ακριβως γιατι ξερουνε οτι πολλοι βρωμοπουστες που ψαχνουν αγορακια θα εκμεταλλευοντουσαν το νομο για να κανουν τα κουμαντα τους.

ειναι λεπτο το οριο της 'επιθυμιας' και της 'ανοχης' και της 'αποπλανησης', δεν ειναι ολα ομορφα αγγγελικα πλασμενα ουτε απλα καυλα και ρομαντισμος. μια κοινωνια πρεπει να προστατευει τα πιο ευαλωτα μελη της και αυτα ειναι τα παιδια και οι εφηβοι.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αλλο παραδειγμα 25 χρονη, αβυζη, που μοιαζε 15χρονο παιδακι, δεν σε καυλωνει,
σε καυλωνει ομως 15 με 3αρια βυζια και εμφανιση 25αρας
εισαι ανωμαλος???
αν πας με την 15αρα που προειπα εισαι και ανηθικος?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αλλο παραδειγμα 25 χρονη, αβυζη, που μοιαζε 15χρονο παιδακι, δεν σε καυλωνει,
σε καυλωνει ομως 15 με 3αρια βυζια και εμφανιση 25αρας
εισαι ανωμαλος???
αν πας με την 15αρα που προειπα εισαι και ανηθικος?
Ειναι και θεμα που βαζεις ο ιδιος τα όρια  .

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:birdman:
τι σχεση εχουν οι gay με την παιδεραστια ρε φιλε;
Το μονο κοινο που βρισκω είναι το ψυχολογικο πρόβλημα που υπαρχει και στους δυο, πολιτικη σκοπιμοτητα δεν βλεπω δυο αρρωστοι με παραλλληλους βιους.
ας ληξει εδω το θεμα με τους γκει.μπορει να πω πραγματα που μπορουν να ενοχλησουν καποιους

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ως βιολογος πρεπει να σε διορθωσω πως υπαρχουν και αλλα πολλα ζωα που ζουν σε κοινωνιες με κανονες, δελφινια, χιμπατζιδες, μελισσες.
και πολλα απο αυτα εχουν και γλωσσα με δεκαδες λεκτικα σηματα για να επικοινωνουν...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ως βιολογος πρεπει να σε διορθωσω πως υπαρχουν και αλλα πολλα ζωα που ζουν σε κοινωνιες με κανονες, δελφινια, χιμπατζιδες, μελισσες.
και πολλα απο αυτα εχουν και γλωσσα με δεκαδες λεκτικα σηματα για να επικοινωνουν...

ναι ρε τυπε μου το ξερω, δεν καθομαι να κανω σουπερ αναλυση γενικα μιλαμε.

μιλησες για ελεφαντες ομως  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι gay  κατα κορον προσπαθουν να παρασυρουν ανηλικα, δεν το πολυκρυβουν κιολας σημα τους στην ελλαδα ηταν ο μικρος ψαρας της σαντορινης

Συνημμένα

• 5-1--10-thumb-medium.jpg
    5-1--10-thumb-medium.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 25

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οι gay  κατα κορον προσπαθουν να παρασυρουν ανηλικα, δεν το πολυκρυβουν κιολας σημα τους στην ελλαδα ηταν ο μικρος ψαρας της σαντορινης
εχουν προσπαθησει και εμενα να με παρασυρουν.χρησιμοποιοντας γυναικες μοντελα.οτι και καλα αν τους πηδηξω θα μου γνωρισουν τα μοντελα

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εχουν προσπαθησει και εμενα να με παρασυρουν.χρησιμοποιοντας γυναικες μοντελα.οτι και καλα αν τους πηδηξω θα μου γνωρισουν τα μοντελα

τυπε αυτο ειναι το κλασσικο στην ελλαδα συστηματακι.

οπισθογλεντης που κυκλοφορει με μουναρα και παει για τα κοκκαλακια  :grin:

το χω δει τοσες φορες που το διαβαζω βουλωμενο γραμμα απο μακρια πια  :grin:

Επισκέπτης
Απο λινκ που το εχω βαλει πιο πανω
Αναφέρει το άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:
1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.
2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ' της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.
και
Αντίθετα, το άρθρο 351Α (στο οποίο παραπέμπει και παραπάνω), για την ασέλγεια με ανήλίκο επί χρήμασι, αντίστοιχα στοιχεία του εγκλήματος έχουν διατυπωθεί με πιο ξεκάθαρες έννοιες. Άλλωστε το άρθρο αυτό είναι του 2002:
1. Η ασελγής πράξη με ανήλικο που τελείται από ενήλικο με αμοιβή ή με άλλα υλικά ανταλλάγματα ή η ασελγής πράξη μεταξύ ανηλίκων που προκαλείται από ενήλικο με τον ίδιο τρόπο και τελείται ενώπιον αυτού ή άλλου ενηλίκου τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων έως πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων έως εκατό χιλιάδων ευρώ και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων ευρώ. Κατά την επιμέτρηση της ποινής δεν εφαρμόζεται το άρθρο 83 στοιχείο ε'.
2. Η κατά συνήθεια τέλεση της πράξης από τον ενήλικο σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο συνιστά επιβαρυντική περίσταση.
3. Αν η πράξη της πρώτης παραγράφου είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του παθόντος επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.

Πολύ καλά έκανες που έβαλες το νόμο. Ο νόμος λέει ακριβώς αυτό που είπα: Το όριο πάνω από το οποίο δεν υπάρχει παιδεραστία ή αποπλάνηση είναι τα 15, όμως το όριο πάνω από το οποίο μπορεί κάποια να εκπορνευτεί είναι τα 18. Αυτό σημαίνει και κάτι άλλο: Ότι μία πόρνη στο Μεταξουργείο ή στη Φυλής απαγορεύεται να είναι κάτω των 18, ενώ ένας πελάτης απαγορεύεται να είναι κάτω των 15.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom