Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Κανονικά τύπε. Ο μπουρδελιάρης δικαιώνεται μετά τα 60.
Οκ ρε τύπε, αλλά όχι και 15χρονες...
Κανονικά τύπε. Ο μπουρδελιάρης δικαιώνεται μετά τα 60.
Οκ ρε τύπε, αλλά όχι και 15χρονες...
Γιατί όχι? Η καλύτερη ηλικία στη γυναίκα είναι 15-20. Και 100 να φτάσει ο άντρας, πάντα αυτή η ηλικία θα τον καυλώνει. Και αν μπορεί να τη γαμάει κιόλας, θα το κάνει.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να θυμίζει και λίγο γυναίκα. 15 είναι λίγο μαν. :S
Γιατί όχι? Η καλύτερη ηλικία στη γυναίκα είναι 15-20. Και 100 να φτάσει ο άντρας, πάντα αυτή η ηλικία θα τον καυλώνει. Και αν μπορεί να τη γαμάει κιόλας, θα το κάνει.
Για τι ηλικίες αντρών μιλάς όμως?Όσοι εσκεμμένα κυνηγουν τις μικρές ηλικίες 14-18 είναι ανασφαλή άτομα που δεν μπορούν να σταθούν δίπλα με μια τις ηλικιας τους γιατί δεν μπορούν να την ικανοποιήσουν ούτε πνευματικά ούτε σωματικα
Γιατί αν πάει ένας 25αρης και χώνεται σε μια 14-15χρονη κοπέλα είναι φυσιολογικό? Τι χωριό μπορεί να κάνει αυτός με ένα κοριτσάκι αυτής της ηλικίας?
εγω εχω σταθει διπλα σε γυναικες απο 18 εως 58. ε ρε φιλε οταν εχεις την 18ουρα με το απαλο δερμα και την ελαστικοτητα στα βυζια, στον κωλο, παντου, θα προτιμησεις για σεξ και σχεση την 35αρα που μπορει να γκρινιαζει το ιδιο αλλα επιπλεον εχουν κρεμασει τα βυζια και ο κωλος της???Όσοι εσκεμμένα κυνηγουν τις μικρές ηλικίες 14-18 είναι ανασφαλή άτομα που δεν μπορούν να σταθούν δίπλα με μια τις ηλικιας τους γιατί δεν μπορούν να την ικανοποιήσουν ούτε πνευματικά ούτε σωματικα
εγω εχω σταθει διπλα σε γυναικες απο 18 εως 58. ε ρε φιλε οταν εχεις την 18ουρα με το απαλο δερμα και την ελαστικοτητα στα βυζια, στον κωλο, παντου, θα προτιμησεις για σεξ και σχεση την 35αρα που μπορει να γκρινιαζει το ιδιο αλλα επιπλεον εχουν κρεμασει τα βυζια και ο κωλος της???
Σε μια 15 χρονων πως θα αισθανεσαι;εγω εχω σταθει διπλα σε γυναικες απο 18 εως 58. ε ρε φιλε οταν εχεις την 18ουρα με το απαλο δερμα και την ελαστικοτητα στα βυζια, στον κωλο, παντου, θα προτιμησεις για σεξ και σχεση την 35αρα που μπορει να γκρινιαζει το ιδιο αλλα επιπλεον εχουν κρεμασει τα βυζια και ο κωλος της???
Οι 40αρες έχουν το know how ρεεεεε Έχουν όλη την εμπειρία που χρειάζεται για να μην είναι κοριτσάκια στο μυαλό και όλη την όρεξη και την καύλα που έχει ένα φορτηγό με 18χρονες μαζί.Οι 40αρες είναι το μέλλον ;)
εγω εχω σταθει διπλα σε γυναικες απο 18 εως 58. ε ρε φιλε οταν εχεις την 18ουρα με το απαλο δερμα και την ελαστικοτητα στα βυζια, στον κωλο, παντου, θα προτιμησεις για σεξ και σχεση την 35αρα που μπορει να γκρινιαζει το ιδιο αλλα επιπλεον εχουν κρεμασει τα βυζια και ο κωλος της???