Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (6 μέλη και 102 επισκέπτες)

johnjx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
125
Πόντοι
0
Screenshot_2023-11-07-13-06-00-378_com.android.chrome-edit.jpg

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να βρούμε αυτό το βίντεο?
Έλα αδερφέ, το βίντεο λέει ότι είναι η Sia από το Bachelor αλλά αμφιβάλω.

Link:

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Δεν ειναι ολες σαν την δικια σου την μανα που κωνους βλεπει στο δρομο και καθεται πανω.Μην παραδειγματιζεσαι απο την μανα σου.Δεν ειναι ολες ετσι.Σου εχει μεινει κομπλεξ και εχεις γεμισει και μιζερια.Και παρε πουλο απο εδω μεσα,ματάκια αχρηστο σκουπιδι,τεμπέλη,αποτυχημενε.Δεν εχεις βαλει ουτε μια φορα και πουλας και ειρωνια
Δεν ήξερα ότι είναι κ υποχρεωτικό να ανεβάσει κάτι κάποιος να μου στείλεις τους κανόνες να ενημερωθώ..δικό σου είναι το νήμα για να μου πεις εσύ να φύγω γελοίο υποκείμενο;λες εμένα ματάκια που έχεις γαμηθει να το παίζεις με βρωμομουνα από ίντερνετ;μαλακακο τις περισσότερες που έχεις ανεβάσει εγώ τις έχω συναντήσει εσύ μόνο από μακρυά!αλλά μέχρι φτάνει η νοημοσύνη σου και η τσέπη σου!όσο περί τεμπελιάς άλλος είναι όλη μέρα εδώ μέσα να ποσταρει σε 3-4 διαφορετικά νήματα τα ίδια κ τα ίδια κ τα ίδια!μαλακά σιγά τα ποσοστά που σου βγάζουν!
Έχεις γαμηθει να σπαμαρεις τις σελίδες κ τα νήματα κ όταν επιτέλους στη λένε βγάζεις κ γλώσσα γαμημενε;τι μουνι που σ'εφτυνε φτωχομπηνε πουστοκαργιολο αλλά από εδώ όλοι μάγκες είστε μισή σφαλιάρα άνθρωπος..αλλά πάλι εγώ βγάζω κόμπλεξ!
Ηλίθιοι πανιβλακες γαμιαδες κ μάγκες του πληκτρολογιου

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Αγαπητοί ομοϊδεάτες θα ήθελα να γράψω δυο τρία λόγια σχετικά με το ότι κολλάει το θρέντ.

Ναι κολλάει είτε επειδή είναι μεγάλα τα βίντεο μερικές φορές (γι'αυτό και το όριο των 4 λεπτών αν το έχετε απορία)είτε μπαίνουν πολλές οι εικόνες σε ένα ποστ.

Το ότι υπάρχει άλλο θρέντ για διαφήμιση βιζιτας δεν το πολύ γνώριζα αλλά προσωπικά είμαι οκ με το να μπαίνει καλό υλικό (δεν γίνεται να θέλουμε ελληνικά από τη μία και να μην υπάρχει βίντεο με βίζιτα από την άλλη τη στιγμή που δεν βρίσκεται βιντεάκι με παντρεμένη να τη ξεσκίζει ο γαμιάς της με τον άντρα - κερατά να τραβάει βίντεο,και ναι το έχουμε φαντασίωση να μας τυχαίνει ασταμάτητα πολλοί εδώ),ώμος αυτό το υλικό να μην είναι μόνο διαφήμιση με τη τύπισσα να δείχνει το προϊόν προς κατανάλωση,να βλέπουμε και τον καταναλωτή να την απολαμβάνει (με εννοείτε σε αυτό;) ).

My point is,δεν υπάρχει λόγος για να χαλάμε τις καρδιές μας και να μπινελικωνομεθα γενικά , επίσης ,αδελφέ Πάνο ο μύστης έχει δίκιο,δε γίνεται ρε μπαγάσα να βάζεις στον άλλο χέρι τη στιγμή που δεν έχεις συνεισφέρει στο θρέντ, χωρίς παρεξήγηση.

Αυτά χωρίς να θέλω να πάω γυρεύοντας και χωρίς να θέλω να φάω κράξιμο γενικά.

Μας σηκώνεται;
Για αυτό να ανησυχούμε.
Αγάπη μόνο και πάντα.
Δεν ήξερα ότι έπρεπε και ότι είναι υποχρεωτικό όπως είπα να διακόψω τη παρακολούθηση λοιπόν και να μην ξαναμπω στο εν λόγο νήμα,το δικαίωμα να κρίνουν το έχουμε πλέον όλοι όμως,επίσης απαντάω όπως μου απαντούν αν είχε τρόπους ο τύπος δε θα απαντούσα κ ανάλογα..περαιτέρω μπαίνω εδώ στη σελίδα γενικότερα για να χαζεύω όχι για κάτι σοβαρό για να ασχολειθω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom