Αγαπητοί ομοϊδεάτες θα ήθελα να γράψω δυο τρία λόγια σχετικά με το ότι κολλάει το θρέντ.
Ναι κολλάει είτε επειδή είναι μεγάλα τα βίντεο μερικές φορές (γι'αυτό και το όριο των 4 λεπτών αν το έχετε απορία)είτε μπαίνουν πολλές οι εικόνες σε ένα ποστ.
Το ότι υπάρχει άλλο θρέντ για διαφήμιση βιζιτας δεν το πολύ γνώριζα αλλά προσωπικά είμαι οκ με το να μπαίνει καλό υλικό (δεν γίνεται να θέλουμε ελληνικά από τη μία και να μην υπάρχει βίντεο με βίζιτα από την άλλη τη στιγμή που δεν βρίσκεται βιντεάκι με παντρεμένη να τη ξεσκίζει ο γαμιάς της με τον άντρα - κερατά να τραβάει βίντεο,και ναι το έχουμε φαντασίωση να μας τυχαίνει ασταμάτητα πολλοί εδώ),ώμος αυτό το υλικό να μην είναι μόνο διαφήμιση με τη τύπισσα να δείχνει το προϊόν προς κατανάλωση,να βλέπουμε και τον καταναλωτή να την απολαμβάνει (με εννοείτε σε αυτό;) ).
My point is,δεν υπάρχει λόγος για να χαλάμε τις καρδιές μας και να μπινελικωνομεθα γενικά , επίσης ,αδελφέ Πάνο ο μύστης έχει δίκιο,δε γίνεται ρε μπαγάσα να βάζεις στον άλλο χέρι τη στιγμή που δεν έχεις συνεισφέρει στο θρέντ, χωρίς παρεξήγηση.
Αυτά χωρίς να θέλω να πάω γυρεύοντας και χωρίς να θέλω να φάω κράξιμο γενικά.
Μας σηκώνεται;
Για αυτό να ανησυχούμε.
Αγάπη μόνο και πάντα.