loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Πέρα από ηλίθιες διαφημίσεις τι άλλο έκανε τύπε;;; Για πεςολα εδω πληρωνονται... ας δωσει τα κερδη στο γιο του
Πέρα από ηλίθιες διαφημίσεις τι άλλο έκανε τύπε;;; Για πεςολα εδω πληρωνονται... ας δωσει τα κερδη στο γιο του
τα ομοφυλόφιλα άτομα που καλώς ή κακώς μπορεί να έχουμε δίπλα μας, να είναι συγγενείς μας, φίλοι μας, γείτονές μας, συνάδελφοί μας. . Ξεκολλήστε λίγο!
όχι για πολύ βανάκια.....φασιστες ομοφοβικοι στου πηγαδιου τον πατο
εχουμε συριζα τωρα τσογλανια
φασιστες ομοφοβικοι στου πηγαδιου τον πατο
Γκει και πουτάνες είναι το μέλλον .
Τότε οι πουτάνες θα μείνουν χωρις δουλειά
άθλια διαφήμιση όντως... :S όπως και οι υπόλοιπες.
συμφωνώ μαζί σας σε όλα. - Ναι σε όλα που θα έλεγα αν ήμουν και βουλευτής
φασιστες ομοφοβικοι στου πηγαδιου τον πατο
Απλως να σου θυμίσω ότι ο θεός σου έδωσε τον κωλο για χεσιμο... μια απλή υπενθύμισηάθλια διαφήμιση όντως... :S όπως και οι υπόλοιπες.
συμφωνώ μαζί σας σε όλα. - Ναι σε όλα που θα έλεγα αν ήμουν και βουλευτής
Πάντως μη ξεχάσετε ότι ήμουν από τους πρώτους γκύει στο bou, ε... εννοώ από τους πρώτους γκέυ με στενό κωλάράκι στο bou... (για τους fun του λίλα αυτό)
πολύ επιθετικό σε βρίσκω αριστερό σκουπίδι. Τι έγινε;; τελείωσε το επίδομα αλληλέγγυης;;;τοτε μη γαμας κωλαρακια μαλακα
καραγκιοζη
και είναι η φύση ρε έξυπνε;; υπάρχει αναπαραγωγή ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια και δεν το ήξερα;; εντάξει για εσένα που σε γαμάνε από τον κωλο είναι φυσιολογικόεπιθεση στις μαλακιες που λες κανω
που απο την ιδια την πραγματικοτητα αυτα που λες καταρριπτονται
οσο και να σκουζεις εσυ η φυση δεν αλλαζει πανεξυπνε
και είναι η φύση ρε έξυπνε;; υπάρχει αναπαραγωγή ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια και δεν το ήξερα;; εντάξει για εσένα που σε γαμάνε από τον κωλο είναι φυσιολογικό
και φυσικά σου βάζουν και λίγο δάκτυλο πάλι για ευχαρίστηση....εγω οταν γαμαω γυναικες απο κωλο το κανω για την καυλα μου και τις καποτες παλι για να μην κανω αναπαραγωγη τις βαζω δεν γαμαω για να κανω παιδι γαμαω για ευχαριστηση