Νέα

Διαφήμιση Goody's "έμπαινες"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα be water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα γκουντις νομιζω ειχαν αλλαξει τα τελευαταια χρονια σε σχσεη με αυτον που τα ειχε? :think:

παντως εχω καιρο να φαω πανω απο 2 χρονια
τελευταια φορα σε αυτο στη βικτωρια που ειναι ενας παπαρας μανατζερ

θυμαμαι παλια ειχε ενα μπεργκερ το τεξας μπαρμπεκιου και μετα το σταματησανε  αλλα αυτο σε μια περιοδο που δεν υπηρχαν μπεργκεραδικα παντου

ανοιγουνε σαν τις μυγες

εγω ειμαι φαν σε σουβλακι πατροπαραδοτα πραματα

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Goody's???? WHY?

Σουβλάκι, σουβλάκι καί ΠΑΛΙ σουβλάκι...

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ο εμπνευστής και δημιουργός της διαφήμισης πούστης 100%

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Πρόσφατα πήγα στα Goody's στο Village του Ρέντη μετά από χρόνια. Κόντεψα να ξεράσω, αηδία ήταν και το χάμπουργκερ και οι πατάτες.
Χίλιες φορές καλύτερα McDonalds και KFC.
Καλά, είχες δίπλα σου KFC κι εσύ πήγες Goody's;  Ban.  :tickedoff:  :grin:

Αυτός ο τύπος γράφει πάρα πολύ καλά.

Η αθλιότερη διαφήμιση όλων των εποχώνε είναι η "έμπαινες".

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786

petroscost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
517
Πόντοι
81
Είναι διαφήμιση προπαγάνδα του λιμπεραλ ασεξουαλ ή γκέι μονο τρόπου ζωής. Οι άντρες είναι κουνιστοι και οι γυναίκες λεσμπομπουτς.

Δείτε το ξανα και παρατηρήστε το.
Ακριβώς,ας τρώνε αυτοί στα Goody's, ζήτω τα σουβλάκια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλά φαντάσου αντι-σενάριο τώρα του στυλ ότι οι τύποι που το φτιάξανε εξέτασαν και δημιουργικότερες εκδοχές αλλά κατέληξαν πιο σίγουροι για την αποτελεσματικότητα της εκδοχής αχταρμά καμμένων λέξεων και κλισέ προκλητικών παραστάσεων πάνω στην ομάδα κοινού που στοχεύουν ώστε να σηκώσουν ηχηρότερα τα ξεχασμένα Goody's. :S
Τύπε οι τύποι μπορει να πήγαινανε για αυτο που λές αλλά κατέληξαν σε tommy wiseau της διαφημισης

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786
Τύπε οι τύποι μπορει να πήγαινανε για αυτο που λές αλλά κατέληξαν σε tommy wiseau της διαφημισης

Worst add ever ίσως αλλά να συζητηθούν πολύ τα ξεχασμένα Goody's τους βγήκε. Κατα λάθος άραγε;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Προσωπικά η διαφήμιση δεν μου άρεσε καθόλου.

MrTesto

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Κάποιες φορές όταν κάτι είναι τόσο χάλια και ξεχωριστό κάνει θόρυβο και εκεί ποντάρουν οι διαφημιστές. Δεν υπάρχει καλή και κακή διαφήμιση.
Εφόσον το συζητάμε εδώ εξυπακούεται πως όχι μόνο δίνεις αξία αλλά προσφέρεις και στην συνέχεια της διαφήμισης αθελα σου! Κανονικά πρέπει να μην ασχολείσαι καν.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Δεν έχω μπει ποτέ σε φαστ φουντ δεν ξέρω τι είναι αυτά τα μπέργκερ χάμπουργκερ όπως στο διάολο τα λένε σουβλάκι και πάλι σουβλάκι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.408
Πόντοι
6.056
Κάποιες φορές όταν κάτι είναι τόσο χάλια και ξεχωριστό κάνει θόρυβο και εκεί ποντάρουν οι διαφημιστές. Δεν υπάρχει καλή και κακή διαφήμιση.
Εφόσον το συζητάμε εδώ εξυπακούεται πως όχι μόνο δίνεις αξία αλλά προσφέρεις και στην συνέχεια της διαφήμισης αθελα σου! Κανονικά πρέπει να μην ασχολείσαι καν.
σωστο...
εφοσον συζητιεται η διαφημιση ψιλοπετυχε

βαρετη και μαλακια η διαφήμιση
αλλα τα μπεργκερχαουζ γαμανε..
:cum:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.901
Πόντοι
7.195
......απελπισμενη κραυγη απόγνωσης από μια επιχειρηση-φαντασμα, σε μια χωρα ξεβρακωμενη...
Εντελως στο πλαισιο του 'κανε αυτό-μπας και' μηπως και τραβηξει λιγο την προσοχή των νεοτερων, οι οποιοι προφανως πλεον ουτε καν πατανε σε goody's με τοσα μπεργκεραδικα που αχουν προκυψει τριγυρω!
Εχει μια κακομοιρια, κρινοντας απο τις ατακες και τις φατσες που παιζουν, προσπαθει να σου πουλησει οτι τα goody's παραμενουν 'κουλ' και 'μεσα στα πραγματα' με ανοητο τροπο....

Δεν ξερω, προσωπικα εμενα μου προξενησε περισσοτερο λυπη, παρα εντυπωσιασμο!

φίλε τα γραψες όλα, ακριβώς ετσι το είδα κι εγώ

OP
OP
be water

be water

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
242
Πόντοι
280

Υπάρχει κακή διαφημιση
Επαψα να ψωνίζω απο τα jumbo λογο της διαφήμισης που αργότερα ο mr jumbo δήλωσε οτι αποσύρει γιατι "οι Έλληνες πιστεύουν σε πτωχευμένα ιδανικά"
Ο mr jumbo εχασε εμενα απο πελατη
Αυτο δε νομίζω να έκανε καλο στην επιχείρηση του

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τώρα τα λένε Goody's Burger House. Φυσικά οι τιμές είναι πιο τσιμπημένες από παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom