Νέα

Διαφήμιση "Daily" (ή "Diet"... δεν θυμάμαι!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν, μόλις πριν απο λίγο είδα μια διαφήμιση που διαφημίζει ένα ρόφημα για ενδυνάμωση (αν κατάλαβα καλά). Daily λέγεται... Diet λέγεται... δεν θυμάμαι... όπως δεν θυμάμαι τι ακριβώς κάνει αυτό το ρόφημα. Το ότι δεν θυμάμαι, δεν οφείλεται στα γεράματά μου (33 είμαι) ή στο πάρκινσον (δεν έχω!) ή στο Αλτσχάιμερ (επίσης δεν έχω!). Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο παρά τον ΜΟΥΝΑΡΟ που παίζει σε αυτή την διαφήμιση. Α! Να διευκρινήσω ότι δεν θυμάμαι ούτε την φάτσα της! Θυμάμαι μόνο το κορμί της το οποίο είναι ό,τι τελειότερο έχω δει ποτέ μου!  :o

Τι σώμα είναι αυτό ρε παίδες... τι κοιλιακοί... τι ΚΩΛΑΡΑ... τι πόδι... έμεινα μαλάκας παίδες... τι να πω! Όσοι την έχουν δει θα καταλάβουν τι εννοώ. Να με συγχωρείτε τώρα γιατί πάω να...  :jerking:

Τα λέμε σε λίγο!!!  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
την είδα και εγώ την διαφήμιση χθές βράδυ...λές το μωρό που βγαίνει απο μιά πισίνα....Η ΚΑΥΛΑ!
κάποια αλλοδαπή θα είναι που εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα...ελπίζουμε να κάνει και άλλα μεροκάματα :2funny:

Επισκέπτης
την είδα και εγώ την διαφήμιση χθές βράδυ...λές το μωρό που βγαίνει απο μιά πισίνα....Η ΚΑΥΛΑ!
κάποια αλλοδαπή θα είναι που εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα...ελπίζουμε να κάνει και άλλα μεροκάματα :2funny:

Δεν ξέρω αν βγαίνει από την πισίνα γιατί δεν την είδα από την αρχή. Εννοώ αυτή που φοράει άσπρο κολάν και κάνει aerobics μέσα σε ένα γυμναστήριο. Αλλοδαπή δεν νομίζω να είναι γιατί μιλάει η ίδια (ντουμπλαρισμένη μάλλον) αλλά τα χείλια της δείχνουν ότι μιλάει ελληνικά. Λέμε για την ίδια διαφήμιση?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Oxi δεν λετε η μια με το ασπρο κολαν ειναι για το Δελτα daily και οντως ειναι θεα η γκομενα!

Η αλλη με το μωρο που βγαινει απο την πισινα ( αν λετε αυτη με το κιτρινο μπικινι) ειναι Γλυκοκουταλιες ΦΑΓΕ

Και οι δυο σκιζουν παντως

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτη στο Δελτα daily λεγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ και ηταν σε κατι Φειμ στορυ κ τετοια σαν γυμνάστρια..Τα πίνει άραγε?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Δεν ξέρω αν βγαίνει από την πισίνα γιατί δεν την είδα από την αρχή. Εννοώ αυτή που φοράει άσπρο κολάν και κάνει aerobics μέσα σε ένα γυμναστήριο. Αλλοδαπή δεν νομίζω να είναι γιατί μιλάει η ίδια (ντουμπλαρισμένη μάλλον) αλλά τα χείλια της δείχνουν ότι μιλάει ελληνικά. Λέμε για την ίδια διαφήμιση?
...φιλε λιομας  η γκομενα που λες λεγεται χριστιανα και ηταν γυμναστρια σε προηγουμενο φειμ στορυ....δουλευι ως γυμναστρια τωρα σε γνωστη αλυσιδα γυμναστηριων...αυτα.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μια κοκαλιάρα λες ?
εμένα μου έκανε κακή εντύπωση. Σας ξυλάγγουρο ήταν.
έχει παραγίνει στην τηλεόρασή με το να διαφημίζουν τις κοκαλιάρες.
Δεν είναι έτσι οι πραγματικές γυναίκες!!!

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
...φιλε λιομας  η γκομενα που λες λεγεται χριστιανα και ηταν γυμναστρια σε προηγουμενο φειμ στορυ....δουλευι ως γυμναστρια τωρα σε γνωστη αλυσιδα γυμναστηριων...αυτα.

Και πρόσφατα απέκτησε και γιο!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Oxi δεν λετε η μια με το ασπρο κολαν ειναι για το Δελτα daily και οντως ειναι θεα η γκομενα!

Η αλλη με το μωρο που βγαινει απο την πισινα ( αν λετε αυτη με το κιτρινο μπικινι) ειναι Γλυκοκουταλιες ΦΑΓΕ

Και οι δυο σκιζουν παντως

Ε ρε καύλες με τα γιαούρτια....

:2funny: :2funny: :2funny:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κι όμως κι όμως!

Σας διαβεβαιώ βέρα Ελληνίδα 100% εκ βορείων προαστίων.

Μόνο που ρε γμτ στο σχολείο την ήξερα ως Χρυσούλα! Μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει;

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Nαι ναι !!!
Βορεια Προαστεια και μαλιστα την πετυχαινω αρκετα συχνα στα Floca στα Βριλησσια!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σιγα ρε παιδια τι γκομεναρα / αν τη δεις στο δρομο ενταξει θα γυρισεις να τη δεις και δευτερη φορα αλλα δουλεια για το σπιτι δεν θα παρεις / υπαρχουν πολυ καλυτερες / ειδικα ο κωλος της δεν μου αρεσε / αν ο κωλος της γυναικας δεν κανει καμπυλες με χαλαει ....

Μπραβο στο συναδελφο που βρηκε τη διαφημιση και ειδαμε επιτελους ποια ειναι .....

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον Υπουργό...Αν η γυναίκα δεν έχει καμπύλες (ειδικότερα κώλο-βυζιά)δεν λέει.....παρόλα αυτά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φωραει στριγκάκι?μου δειχνει σαν αν μην φοραει τπτ..

TANTE

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη με το λευκο κολαν ειναι Ελληνιδα και λεγεται Χριστιαννα Μαλεσιανου 100%,χορευτρια /γυμναστρια.Αν δεν κανω λαθος εκτος και αν ειναι καποια που της μοιαζει στις αρχες της καριερας της εμφανιζοταν στα χορευτικα των εκπομπων που εκανε η Κορομηλα,ως βασικη χορευτρια .Μετα την ειδαμε σε πρωινη εκπομπη ,στο τεμπο ,με καθε επιφυλαξη για τα δυο τελευταια.Παντως οπως προαναφερθηκε ηταν οντως στο Fame Story.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε φίλε! Και σε διαβεβαιώ δεν είναι τέτοια. Το λέω από προσωπική γνώση.

Το θέμα μου είναι άλλο. Ξέρει κανένας να μας πει γιατί έκανε το όνομα Χριστιάνα/Χριστίνα;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δε μου λετε ρε μαγκες τα πινει η κυρια?
Κουλουρακι δινει?