Νέα

Δεύτερη εκσπερμάτιση στην ίδια επίσκεψη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nanakas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Εσεις εκει στη νεα σμυρνη κατι πινετε.....δεν εξηγουνται αλλιως κατι 3-0 εντος ωρας :cheesy: :cheesy:

Και εγω παντως για δευτερη πολυ δυσκολο σε μπουρδελο-στουντιο των 10 λεπτων.

Προς το θεματοθετη:
Επιχειρησε με cg οπου με 80-100 ευρω θα εχεις οσες προσπαθειες θες με την ανεση χρονου και χωρις να φευγει η κοπελα
εσυ μας ξερεις.....φυσικα κδεν πινουμε τιποτα , αν ηταν θα σουεδινακ εσενα

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Αστο καταλαβα...ο αερας ο νεοσμυρνιωτικος ειναι
Δημιουργειται εις την λεωφορον της αμαρτιας και παρυσφρυει στις γειτονικες περιοχες,οπου δια μεσω της αναπνευστικης οδου,τονωνει το καρδιαγγειακο συστημα του υποψηφιου μπουρδελιαρη  :cheesy:
Ενδεικνυται μια βολτα στην περιοχη πριν την καταθεση  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δημιουργειται εις την λεωφορον της αμαρτιας και παρυσφρυει στις γειτονικες περιοχες,οπου δια μεσω της αναπνευστικης οδου,τονωνει το καρδιαγγειακο συστημα του υποψηφιου μπουρδελιαρη  :cheesy:

εγώ την αποφεύγω την περιοχή. Μου δημιουργεί μιά απέχθεια λόγω μαλακοπιτουρίασης των κατοίκων της περιοχής.Δεν είναι η οσμή,ούτε η λεωφόρος της ακολασίας και της απωλείας.Προτιμώ κέντρο καράκεντρο για να πάρουν τα ρουθούνια σου αγνή ποιότητα και επαρκή ποσοτητα μολύβου και άλλων βαρέων μετάλλων ώστε να βγάλει τα κατάλληλα ανταλλακτικά υγρών το πέος την ώρα της συνουσίας..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
εγώ την αποφεύγω την περιοχή. Μου δημιουργεί μιά απέχθεια λόγω μαλακοπιτουρίασης των κατοίκων της περιοχής.
εσυ ρε φιλαρακο εχεις καποιο προβλημα με τους κατοικους της εν λογο περιοχης?????

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
εγώ την αποφεύγω την περιοχή. Μου δημιουργεί μιά απέχθεια λόγω μαλακοπιτουρίασης των κατοίκων της περιοχής.Δεν είναι η οσμή,ούτε η λεωφόρος της ακολασίας και της απωλείας.Προτιμώ κέντρο καράκεντρο για να πάρουν τα ρουθούνια σου αγνή ποιότητα και επαρκή ποσοτητα μολύβου και άλλων βαρέων μετάλλων ώστε να βγάλει τα κατάλληλα ανταλλακτικά υγρών το πέος την ώρα της συνουσίας..
Αμ γι'αυτο μου βγαινει ενα πραμα σαν ava perle :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom