Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σχετικα τωρα με τις πορνοσταρ ο αδερφος μου που ειναι US εχει παει με καποιες πορνοσταρ κατα καιρους και δινει κοντα στα 19 με 20 χιλιαδες USD αλλα του αρεσε πολυ απ'οτι μου εχει πει η Tiffany Hopkins και ηταν και φθηνοτερη.Εγω προσωπικα αν επαιρνα πορνοσταρ θα ηταν για λιγοτερο οχι για ολη μερα και θα επαιρνα 2 η και 3 διαφορετικες για δοκιμη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παιδες να πω και γω τη μαλακια μου
με γνωμονα οτι ο μαγκας λεει αληθεια (οχι εχω κατι με το παιδι αλλα το σημερων ημερα ποσοι θα συζηταν να δωσουν αυτα τα λεφτα να γαμησουν )δε παιρνει χαμπαρι οτι και να του πειτε
οποτε αδικως και ασκοπως ανοιξε το θρεντ αφου απο τη μια το παληκαρι ρωταει ποσο θα δινατε για αυτη τη γκομενα και εκτος απο εκεινον ολοι λετε ουτε για ενα κομματι ψωμι
φιλε μου να φανταστω οτι αφου μπορεις να δωσεις αυτα λεφτα μια
μπορεις να τα δωσεις και δυο οποτε προχωρα και αν φας φολα απο τη μια καλα να παθεις γιατι ολη μερα εδω σου σκοτιζουν το παπαρι να μη το κανεις
απο την αλλη θα κανεις τη φαντασιωση πραγματικοτητα

υγ συνηθως οι φαντασιωσεις οδηγουν σε φωλα στατιστικα και χαλαει και η μαγεια τους
εγω απο μικρος γουσταρα τις σχιστοματες μεχρι που εφαγα ενα σκασμο λεφτα για να πω οτι ποτε δε το ευχαριτηθηκα
οπως και να χει λες η δες λες αληθεια καλα να περνας
γιατι αμα καταφερες να απασχολησεις ενα φορουμ ολοκληρο μαλλον αξιος εισαι

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα σε ολους σχετικα τωρα με τις πορνοσταρ ο αδερφος μου που ειναι US εχει παει με καποιες πορνοσταρ κατα καιρους και δινει κοντα στα 19 με 20 χιλιαδες USD αλλα του αρεσε πολυ απ'οτι μου εχει πει η Tiffany Hopkins και ηταν και φθηνοτερη.Εγω προσωπικα αν επαιρνα πορνοσταρ θα ηταν για λιγοτερο οχι για ολη μερα και θα επαιρνα 2 η και 3 διαφορετικες για δοκιμη.

γαλλιδακι,σωστος ο αδερφος,αλλα εγω εχω κολημα με τις αμερικανες :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες να πω και γω τη μαλακια μου
με γνωμονα οτι ο μαγκας λεει αληθεια (οχι εχω κατι με το παιδι αλλα το σημερων ημερα ποσοι θα συζηταν να δωσουν αυτα τα λεφτα να γαμησουν )δε παιρνει χαμπαρι οτι και να του πειτε
οποτε αδικως και ασκοπως ανοιξε το θρεντ αφου απο τη μια το παληκαρι ρωταει ποσο θα δινατε για αυτη τη γκομενα και εκτος απο εκεινον ολοι λετε ουτε για ενα κομματι ψωμι
φιλε μου να φανταστω οτι αφου μπορεις να δωσεις αυτα λεφτα μια
μπορεις να τα δωσεις και δυο οποτε προχωρα και αν φας φολα απο τη μια καλα να παθεις γιατι ολη μερα εδω σου σκοτιζουν το παπαρι να μη το κανεις
απο την αλλη θα κανεις τη φαντασιωση πραγματικοτητα

υγ συνηθως οι φαντασιωσεις οδηγουν σε φωλα στατιστικα και χαλαει και η μαγεια τους
εγω απο μικρος γουσταρα τις σχιστοματες μεχρι που εφαγα ενα σκασμο λεφτα για να πω οτι ποτε δε το ευχαριτηθηκα
οπως και να χει λες η δες λες αληθεια καλα να περνας
γιατι αμα καταφερες να απασχολησεις ενα φορουμ ολοκληρο μαλλον αξιος εισαι
ελπιζω αν μη φαω φολα :rockon:
αλλα και αν φαω τουλαχιστων θα πω οτι το δοκιμασα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ελπιζω αν μη φαω φολα :rockon:
αλλα και αν φαω τουλαχιστων θα πω οτι το δοκιμασα
Αφου εχεις τα φραγκα και μπορεις να τα δωσεις ετσι ψυχρα....
Eμπαινε ΓΙΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Καλα να περασεις με οποια παρεις.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Μαγκες εχω την εντυπωση οτι o oliver7 μας πουλαει πολυ παπα!
Την μια κανει καθε χρονο σκι στις αλπεις κ γαμαει αμερικανιδες καθηγητριες την παει επαγγελματικο ταξιδι στο ΛΑ.
Αν δεν ειναι κανενας γονος μεγαλης ελληνικης οικογενειας τοτε τρωμε μεγαλη παπατζα.
Μακαρι το παιδι να μας λεει αληθεια κ να χαρουμε να ριξει κανενα πηδουλο καμια πορνοσταρ κ για μας που δεν εχουμε ουτε το 1/3 απο το ποσο που θα δωσει!

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκες εχω την εντυπωση οτι o oliver7 μας πουλαει πολυ παπα!
Την μια κανει καθε χρονο σκι στις αλπεις κ γαμαει αμερικανιδες καθηγητριες την παει επαγγελματικο ταξιδι στο ΛΑ.
Αν δεν ειναι κανενας γονος μεγαλης ελληνικης οικογενειας τοτε τρωμε μεγαλη παπατζα.
Μακαρι το παιδι να μας λεει αληθεια κ να χαρουμε να ριξει κανενα πηδουλο καμια πορνοσταρ κ για μας που δεν εχουμε ουτε το 1/3 απο το ποσο που θα δωσει!

παπατζα  :2funny: :2funny: γαματη λεξη ειχα καιρο να την ακουσω.

λες να ειμαι παπατζας?

το 1/3 του ποσου που θα δωσω εγω θα ειναι 2000 με 3000,ειμαι σιγουρος οτι το εχεις και θα το ξοδευες ανετα προκειμενου να κανεις την καυλα σου,οποιαδηποτε και αν ειναι.
Δεν ειναι τοσο τραγικα οσο σου φαινονται (σκι για πχ μπορεις να κανεις με 1200 ολα πληρωμενα,μια φορα το χρονο),δεν σου λεω οτι μου λειπουν αλλα δεν χρειαζεται να ειμαι και γονος μεγαλης οικογενειας,απλα προσεχω και  :rockon:τα ξοδευω σε δυο πραγματα στο μουνι και στο σκι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλα δεν χρειαζεται να ειμαι και γονος μεγαλης οικογενειας,απλα προσεχω και  :rockon:τα ξοδευω σε δυο πραγματα στο μουνι και στο σκι

στο σκί και στο ξεσκί...... :cheesy: :cheesy: :cheesy: Εύγε και για τις δύο σου επιλογές!

Επισκέπτης
εσυ κοπελια δεν κανεις καμια βολτα πουθενα αλλου,ετσι για να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ γυναικας και πιθηκου?

Καλημεραααααααα. Η διαφορα μεταξυ γυναικας και πηθικου ειναι νομιζω η ουρα. Πιστευω ακραδαντα πως αν ειχαμε ουρα θα ειμασταν πολυ πιο απογειωμενες ως προσωπικοτητες :rockon:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Καλημεραααααααα. Η διαφορα μεταξυ γυναικας και πηθικου ειναι νομιζω η ουρα. Πιστευω ακραδαντα πως αν ειχαμε ουρα θα ειμασταν πολυ πιο απογειωμενες ως προσωπικοτητες :rockon:
το βρηκες τελικα,λοιπον ακου και αυτο,σου εχω ακριβως αυτο που χρεαζεσαι,στην φωτο παρακατω,οταν το βρεις ,μαθεις να το χειριζεσαι και τελικα το κατακτησεις και αυτο νομιζω θα εισαι ετοιμη για τον εξω κοσμο :rockon:

Συνημμένα

• d18  c.jpg
    d18 c.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 20

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Και θα μεταφερόσαστε και πιό εύκολα από πούτσο σε πούτσο......

Επισκέπτης
το βρηκες τελικα,λοιπον ακου και αυτο,σου εχω ακριβως αυτο που χρεαζεσαι,στην φωτο παρακατω,οταν το βρεις ,μαθεις να το χειριζεσαι και τελικα το κατακτησεις και αυτο νομιζω θα εισαι ετοιμη για τον εξω κοσμο :rockon:

Βαλε  μεσα θειο το εργαλειο.  Σαν κακοποιημενη γρια ειναι. Δεν εχεις δει την ατσαλοπουτσα να κλαις με μαυρο δακρυ γι αυτο και μου ποστερνεις το καημενο με τοση ευκολια :2funny: :2funny:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Βαρτο μεσα θειο το εργαλειο.  Σαν κακοποιημενη γρια ειναι. Δεν εχεις δει την ατσαλοπουτσα να κλαις με μαυρο δακρυ γι αυτο και μου ποστερνεις το καημενο με τοση ευκολια :2funny: :2funny:

εγω δεν θελω να την δω θειτσα την ατσλοπουτσα,εσυ μαλλον ψηνεσαι αλλα ποιος ερμος να στην δειξει,παντως μην αποριπτεις ετσι απλα την παραπανω φωτο,νομιζω οτι ειναι το φαρμακο σου δες την βαλε δαχτυλο και ξεκινα να νιωθεις οπως οι γυναικες και οχι οπως οι πυθικοι(με τις υγειες σου)

Επισκέπτης
εγω δεν θελω να την δω θειτσα την ατσλοπουτσα,εσυ μαλλον ψηνεσαι αλλα ποιος ερμος να στην δειξει,παντως μην αποριπτεις ετσι απλα την παραπανω φωτο,νομιζω οτι ειναι το φαρμακο σου δες την βαλε δαχτυλο και ξεκινα να νιωθεις οπως οι γυναικες και οχι οπως οι πυθικοι(με τις υγειες σου)

τσκ τσκ τσκ Made in Greece.

Βιασου να γαμησεις γιατι σε βλεπω με λεξοτανιλ συντομα :grin:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
τσκ τσκ τσκ Made in Greece.

Βιασου να γαμησεις γιατι σε βλεπω με λεξοτανιλ συντομα :grin:

τι θα γινει θα μας πρηξεις τα αρχιδια τωρα?παρε το πατσα σου και κανε ακρη,κλεινεις τον δρομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom