Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
απο οσο μπορω να ξερω στριπτιτζουδες στο λος αντζελες μπορεις να παρεις για γαμησι αρκει να κανουν βιζιτες ,τωρα για να παρεις απο το στριπτιτζαδικο πορνοσταρ που εχει παει για λιγες ωρες και για προμοσιον του μαγαζιου δεν νομιζω να γινεται,αυτες θελουν ραντεβου απο πριν (μπορω να σου πω και αρκετες μερες πριν).

πάντως, Ολ, θα προτιμούσα να καθόμουν στο σαλέ μου με την ξεκωλιάρα καθηγήτρια ξε-σκι παρά να τρέχω με την κάθε πορνοστάρ που δεν ξέρω τι αρρώστιες κουβαλάει..αλλά πολύ απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του..οπότε καλά να περάσεις με την τύπισσα...

ερώτηση: το παζάρι ακόμη συνεχίζεται?

masdfgh

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ντακσει.. πολλα τα λεφτα αλλα αφου τα χεις και γουσταρεις οκ...μαλλον μας δουλευεις ομως...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν είμαι ο freddy mercury λέμε

είσαι ο Υ..καλά να το διορθώσω τότε..

να σε δω με δερμάτινο κολλητό προφανώς παντελόνι στο ένα πατζάκι swarovski και στο άλλο χρυσές λεπτομέρεις faca d'oro 18αρης χρυσός πάντοτε..αλλά ξέχασα δεν σ'αρέσει το κίτρινο...λευκόχρυσος λοιπόν! και γυαλάκι μαυρο να μπαίνεις μέσα στο διαμοnds  kai tι στον κόσμο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• LEATHERMAN.jpg
    LEATHERMAN.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 12
OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
πάντως, Ολ, θα προτιμούσα να καθόμουν στο σαλέ μου με την ξεκωλιάρα καθηγήτρια ξε-σκι παρά να τρέχω με την κάθε πορνοστάρ που δεν ξέρω τι αρρώστιες κουβαλάει..αλλά πολύ απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του..οπότε καλά να περάσεις με την τύπισσα...

ερώτηση: το παζάρι ακόμη συνεχίζεται?
οχι εκλεισε στα 8500 αν θελω μονο την ντεβον για ολη την μερα.περιμενουν να τους πω αν θα παρω και αλλες με λιγοτερες ωρες.
Οσο για το σαλε και εγω ιανουαριο θα ειμαι ελβετια για σκι αλλα εκει θα πηδηξουμε κανονικα μουνια (ξερεις στα αφτερσκι παρτυς).Που ξερεις για την αμερικανα καθηγητρια ξεσκι ρε αρχηγε?

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ντακσει.. πολλα τα λεφτα αλλα αφου τα χεις και γουσταρεις οκ...μαλλον μας δουλευεις ομως...
:huh:

ρε παιδες σασ ειπα δεν θα δωσω 11000 ευρω,τα μισα θα δωσω αλλα θα παρω 3 πορνοσταρ για 2-3 ωρες την καθε μια και οχι για ολοκληρη την μερα,αλλωστε και απο αυτα τα μισα 5-6000 εχω θα βαλω απο την τσεπη μου 2-3000 τα αλλα θα μου τα δωσουν οι γονεις μου σαν δωρο για την διαμονη μου εκει (οι γονεις μου δεν ξερουν οτι διαμονες φαγητα κτλ ειναι πληρωμενα απο το συνεδριο).
δεν εχω λογο να δουλεψω κανενα,αλλωστε αν παω και παρω τα αρχιδια μου παλι θα το πω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι εκλεισε στα 8500 αν θελω μονο την ντεβον για ολη την μερα.περιμενουν να τους πω αν θα παρω και αλλες με λιγοτερες ωρες.
Οσο για το σαλε και εγω ιανουαριο θα ειμαι ελβετια για σκι αλλα εκει θα πηδηξουμε κανονικα μουνια (ξερεις στα αφτερσκι παρτυς).Που ξερεις για την αμερικανα καθηγητρια ξεσκι ρε αρχηγε?

mάλιστα..πολύ καλό σε βρίσκω..

ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο αδερφέ.. :grin:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
mάλιστα..πολύ καλό σε βρίσκω..

ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο αδερφέ.. :grin:

λοιπον η ο αλεξ εισαι η ο φιλιπος (αλλα αυτοι ειναι βαζελοι δεν θα βαζαν το 7) η ειχες δει τις φοτος που ειχα ανεβασει απο την αμερικανα και το γαλακι  :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
λοιπον η ο αλεξ εισαι η ο φιλιπος (αλλα αυτοι ειναι βαζελοι δεν θα βαζαν το 7) η ειχες δει τις φοτος που ειχα ανεβασει απο την αμερικανα και το γαλακι  :rockon:

κοίτα πμ ρε..

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..είμαι συνδιασμός και των 3ων..χαχα

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Παληκαρε γουσταρουμε Devon Lee,.....μεχρι να χυθει το κωλαντερο!!!!! Εγω την τυπισσα την λατρευω κι εφοσον ειχα την οικονομικη ανεση θα εδινα σιγουρα αρκετα ευρω αλλα οχι υπερβολες, του τυπου 15κ/μερα. Κατι σαν 3-4 χιλιαρικα για 6ωρο all included,αντε να ελεγα 10 χιλιαρικα για 6ωρο Devon Lee-Sarah Jay = Ο Παραδεισος των βυζιων! Αλλα ρε συ,μην λες ψεμματα σε αυτους που σε εφεραν στον κοσμο, εκτος κι αν εισαι σε φατρια μαφιας/πολιτικων/μεγαλογιατρων-δικηγορων-τραπεζιτων-εργολαβων. Ο Alex μενει Πολιτεια?

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Παληκαρε γουσταρουμε Devon Lee,.....μεχρι να χυθει το κωλαντερο!!!!! Εγω την τυπισσα την λατρευω κι εφοσον ειχα την οικονομικη ανεση θα εδινα σιγουρα αρκετα ευρω αλλα οχι υπερβολες, του τυπου 15κ/μερα. Κατι σαν 3-4 χιλιαρικα για 6ωρο all included,αντε να ελεγα 10 χιλιαρικα για 6ωρο Devon Lee-Sarah Jay = Ο Παραδεισος των βυζιων! Αλλα ρε συ,μην λες ψεμματα σε αυτους που σε εφεραν στον κοσμο, εκτος κι αν εισαι σε φατρια μαφιας/πολιτικων/μεγαλογιατρων-δικηγορων-τραπεζιτων-εργολαβων. Ο Alex μενει Πολιτεια?

εισαι αρχοντας  :rockon: :rockon: :rockon:

δεν λεω ψεματα,απλα δεν χρειαζεται να ξερουν τα παντα ;)

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φτιαχνεσε  φιλε  που  μας  μοστραρεις  τα  φραγκα  σου?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιδες δεν ειπα οτι θα δωσω 15.000 δολαρια,απλα σκεφτομαι να παρω καναδυο πορνοσταρ για 2-3 ωρες και να μου παει περιπου 5000-6000
αν καταλαβα φιλαρακι, δεν υπαρχει θεμα χρηματων απο μερος σου
για μενα καλο θα ήταν να περασεις καλα με οτι παρεις....
αλλα να προσεχεις μη το μετανιωσεις μετα...και δεν εννοω τα λεφτα αλλα τις στιγμες που θα "ζήσεις"

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
εγω παντως θα διαλεγα kristine madison ή vanessa videl

ΠΟΛΥ milf καταστασεις  :rockon: :rockon: :rockon: