Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε δεν πειθομαι...ειναι μπαζο
εννοητε...τη με περασες εμενα κοροιδο νεοελλην που την πατανε απο μπαλοτσες ελλεηνιδες με βυζι που φτανει στο πατωμα και με κωλαρες 5 στρεμματα..
εννοητε...τη με περασες εμενα κοροιδο νεοελλην που την πατανε απο μπαλοτσες ελλεηνιδες με βυζι που φτανει στο πατωμα και με κωλαρες 5 στρεμματα..
ρε αρχηγε...αφου σε πηρα γραμμη....ο καθενας αναζηταει αυτο που του λειπει,εγω εχω χορτασει απο τυπου μοντελα γκομενες,τωρα θελω να σκισω μιλφακι με καμπυλες,αλλα για γκομενα και εγω φιλε προτιμω αυτες που σου λειπουν εσενα.
κουκουτσι το αμυγδαλο...τα γλυκα κουταλιου τα τρωω μονο αμα εχω υπογλυκαιμιες.εγω νομιζω εισαι καλλιτεχνικη φυση. Και το καρυδοβυζο κατι καλλιτεχνικο πρεπει να υποδηλωνει , αλλα εμεις οι τεχνοκραται αδυνατουμε να συλλαβουμε το νοημα.
Παω στοιχημα σ'αρεσει και το γλυκο καρυδακι ε? Αν πεις οχι ψευδεσαι.
η καλυτερη προσφορα που μου εκανε ειναι $15.000 (περιπου 11.000 ευρω)
ρε αρχηγε...αφου σε πηρα γραμμη....
εισαι κλασσικη περιπτωση attention victim με ψυχαναγκαστικη συμπεριφορα για ανουσιες ποστ νουκλιαρ αυνανιστηκες συνδιαλεξεις με αγνωστους σε φορουμ ωστε να αυτοικανοποιηθεις πνευματικα οτι εισαι ΓΑΜΙΑΣ ΛΕΦΤΑΣ και πανω απο ολα μαντης για ζωες αλλων.
με αλλα λογια εξου και το τρολαρισμα απο το καλυτερο και ποιοτικοτερο ψωλαρισμα
εγω θα έπαιρνα ενα smart με τα χρηματα αυτα!
η προσφορα κατεβηκε στα 8500 ευρω για 24 ωρες
την εκλεισες????η προσφορα κατεβηκε στα 8500 ευρω για 24 ωρες
ωραιος! θα επαιρνα μεταχειρισμένο
την εκλεισες????
οχι ρε,τους ειπα να μου δωσουν λιγες μερες γιατι θελω να φιξαρω τις ακριβεις ημερομηνιες του συνεδριου,θα τις κλεισω κανενα 10ημερο πριν φυγω.την εκλεισες????
και ουτε προκειται . Ετσι κι αλλιως αυτο που του λειπει του το προσφερεις εσυ απλοχερα
εμένα η απόλυτη φαντασίωση είναι η Madelyne Marie
πήδα τη φίλε όλιβερ και για μένα και στείλε μου μία φωτό.
Φιλε Oliver για μενα αφου εχεις τα λεφτα κανε την καυλα σου και μην ακους κανεναν.. παντως αφου θα πας στην αλλη μερια του ατλαντικου να ξερεις οτι με τοσα φραγκα γαμας για κανα μηνα και οχι μερα, καμια 30ρια μουνια και οχι ενα, κατα Brazil μερια που θα σου πεσουν τα σαγωνια..
Κατα τα αλλα keep fucking...
στείλε με πμ μωρέ εκεί κολλάςαν με αφησει θα βγαλω φοτος,αλλα με τοσα Ελληνακια (στο μυαλο εννοω) δεν ξερω αν πρεπει να τις ανεβασω διοτι θα μου πριξουν τα αρχιδια,αλλα στον πουτσο στην τελικη,ναι φιλε θα σου στειλω
ουτε αυτη βρηκα στο LA,εχω βρει:1)Angelina Valentine 2)Brooke Heaven 3)Daphne Rosen 4)Friday 5)Isis Taylor 6)Kely Divine 7)Nicole Moore 8)Shay Sights 9)Sheila Marie 10)Ana Nova αλλα εκεινη την εποχη θα ειναι Γερμανια 11)Ava Divine αλλα στο vegas.
και αλλες πολλες απλα αναφερω μιλφακια με καμπυλες