Δεν τον βρήκε γιατί αγνοεί το συναγωνιστή argyrotoxo που καίγεται να την αποκαταστήσει....τον πριγκηπα τον βρηκε η ακομα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βλεπάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Με λίγες εξαιρέσεις φαίνεται να είναι ο κανόνας...Δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες δεν είναι για σπίτι....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.179
- Πόντοι
- 3.656
Δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες δεν είναι για σπίτι....
Τύπε , ξέρω ναυάγια, που τους βούλιαξαν κάτι ταγάρια με μασχάλη μούσι , φρύδι Φρύδια , αρβύλες, υφαντό ταγάρι , αμπέχονο και παλαιστινιακή μαντήλα, που ήταν .... απόφοιτες κλασικής φιλολογίας .... ή τει λογιστικής ....
Άστα να πάει στο διάολο .
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Καλά να πάθουν ,δεν λυπάμαι τέτοιους τύπους....Τύπε , ξέρω ναυάγια, που τους βούλιαξαν κάτι ταγάρια με μασχάλη μούσι , φρύδι Φρύδια , αρβύλες, υφαντό ταγάρι , αμπέχονο και παλαιστινιακή μαντήλα, που ήταν .... απόφοιτες κλασικής φιλολογίας .... ή τει λογιστικής ....
Άστα να πάει στο διάολο .
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.179
- Πόντοι
- 3.656
Καλά να πάθουν ,δεν λυπάμαι τέτοιους τύπους....
Οπότε καλύτερα δημοσιογράφος, μπορεί να φοράει και καμιά γόβα να έχει και κανά άϊ λάϊνερ ... χάϊλάϊτερ , λιπ γκλος κτλ κτλ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι κοκκινιστό από τα χεράκια της δεν πρόκειται να φας...παρά μόνο αν το πάρεις από μαγειρείο .Οπότε καλύτερα δημοσιογράφος, μπορεί να φοράει και καμιά γόβα να έχει και κανά άϊ λάϊνερ ... χάϊλάϊτερ , λιπ γκλος κτλ κτλ
Υπάρχουν και γυναίκες δημοσιογράφοι που προλαβαίνουν και οικογένεια και δουλειά...Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι κοκκινιστό από τα χεράκια της δεν πρόκειται να φας...παρά μόνο αν το πάρεις από μαγειρείο .
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Με γόβες κάνει ρεπορτάζ εκείνο το μελανουρια από Σαλόνικα που βγαίνει με τους ασχημανδρες αθλητικογράφους του Μέγα την Κυριακή αργά το βράδυ.Οπότε καλύτερα δημοσιογράφος, μπορεί να φοράει και καμιά γόβα να έχει και κανά άϊ λάϊνερ ... χάϊλάϊτερ , λιπ γκλος κτλ κτλ
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.179
- Πόντοι
- 3.656
Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι κοκκινιστό από τα χεράκια της δεν πρόκειται να φας...παρά μόνο αν το πάρεις από μαγειρείο .
Ενώ της κλασικής φιλολογίας θα σου κάνουν κοκκινιστό και λαχανοντολμάδες .... ή της ιατρικής ...........
Η Σοφία Αλατζά...Με γόβες κάνει ρεπορτάζ εκείνο το μελανουρια από Σαλόνικα που βγαίνει με τους ασχημανδρες αθλητικογράφους του Μέγα την Κυριακή αργά το βράδυ.
Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά κάτω από τα 40 είναι ζήτημα αν 3 στις 10 γυναίκες να ξέρουν να μαγειρεύουν....Ενώ της κλασικής φιλολογίας θα σου κάνουν κοκκινιστό και λαχανοντολμάδες .... ή της ιατρικής ...........
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.179
- Πόντοι
- 3.656
Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά κάτω από τα 40 είναι ζήτημα αν 3 στις 10 γυναίκες να ξέρουν να μαγειρεύουν....
3 στις 10.000 ; Τόσο πολλές ; Εγώ λέω Αθήνα καμία, Θεσσαλονίκη 2-3 , στην υπόλοιπη ελλάδα καμιά 100στη ;
Ο αγαπητός argyrotoxos για τη Βλεπάκη θα θυσιαζόταν και θα έβαζε όλη του την τέχνη στη μαγειρική,για να τη γοητεύσει.3 στις 10.000 ; Τόσο πολλές ; Εγώ λέω Αθήνα καμία, Θεσσαλονίκη 2-3 , στην υπόλοιπη ελλάδα καμιά 100στη ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Όλα αυτά είναι επαγγέλματα που δεν έχουν ωράριο...η καθηγήτρια ακόμα και του Δημοσίου έχει διόρθωση γραπτών ,διάβασμα στο σπίτι και ετοιμασία μαθήματος.Ενώ της κλασικής φιλολογίας θα σου κάνουν κοκκινιστό και λαχανοντολμάδες .... ή της ιατρικής ...........
Οι γιατροί έχουν εφημερίες...
Δύσκολα να κοιτάξουν σπίτι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε μικρές κοινωνίες όλο και κάποια θα μαγειρεύει....3 στις 10.000 ; Τόσο πολλές ; Εγώ λέω Αθήνα καμία, Θεσσαλονίκη 2-3 , στην υπόλοιπη ελλάδα καμιά 100στη ;
Oι δημοσιογράφοι ζουν μόνο για να δουλεύουν...Όλα αυτά είναι επαγγέλματα που δεν έχουν ωράριο...η καθηγήτρια ακόμα και του Δημοσίου έχει διόρθωση γραπτών ,διάβασμα στο σπίτι και ετοιμασία μαθήματος.
Οι γιατροί έχουν εφημερίες...
Δύσκολα να κοιτάξουν σπίτι....
Σε μικρές κοινωνίες όλο και κάποια θα μαγειρεύει....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Θα ετοιμάσω για χάρη της την υγιεινή σπεσιαλιτέ μου...φακορυζο!Ο αγαπητός argyrotoxos για τη Βλεπάκη θα θυσιαζόταν και θα έβαζε όλη του την τέχνη στη μαγειρική,για να τη γοητεύσει.
Εκτός αν προτιμάει τηγανιά κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο....
Για αυτό πέφτουν σαν τις μύγες...Oι δημοσιογράφοι ζουν μόνο για να δουλεύουν...
Θα το εκτιμήσει η Δέσποινα Βλεπάκη....Θα ετοιμάσω για χάρη της την υγιεινή σπεσιαλιτέ μου...φακορυζο!
Εκτός αν προτιμάει τηγανιά κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο....
Για αυτό πέφτουν σαν τις μύγες...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Θα γλείφει τα δάχτυλα μου....Θα το εκτιμήσει η Δέσποινα Βλεπάκη....
Καλό...Θα γλείφει τα δάχτυλα μου....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Από καπου πρέπει να ξεκινήσει....Καλό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 336
- Εμφανίσεις
- 24K