Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
καλη αλλα τωρα που γερασε ειναι καλυτερηΔεσποινάρα.
καλη αλλα τωρα που γερασε ειναι καλυτερηΔεσποινάρα.
καλη αλλα τωρα που γερασε ειναι καλυτερη
Θέλω γρατζουνιες από αυτήν την Λέαινα....γκρρραουρρρ!!!!!Η Δέσποινα Βλεπάκη γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1985.37 ετών δηλαδή....
Μιλφάρα η Δεσποινάρα....Δεσποινίς ετών 38....Θέλω γρατζουνιες από αυτήν την Λέαινα....γκρρραουρρρ!!!!!
Μιλφ θα ήταν αν είχε παιδί.Μιλφάρα η Δεσποινάρα....Δεσποινίς ετών 38....
Γραντζουνιές από τα νύχια της στην πλάτη?Δεν την κόβω για τέτοια τη Βλεπάκη.Θέλω γρατζουνιες από αυτήν την Λέαινα....γκρρραουρρρ!!!!!
Συμβιβάζομαι και με πιπιλιες και δαγκωματιες....Γραντζουνιές από τα νύχια της στην πλάτη?Δεν την κόβω για τέτοια τη Βλεπάκη.
Είναι γυναικάρα...Μακάρι να τα κάνει αυτά.Συμβιβάζομαι και με πιπιλιες και δαγκωματιες....
Φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να είναι κομοδίνο λόγω ωραιοπαθειας αλλά και λόγω ωραρίων που έχουν συνήθως οι δημοσιογράφοι.Είναι γυναικάρα...Μακάρι να τα κάνει αυτά.
Κάνει τρομερά αγχωτικό επάγγελμα η Δεσποινάρα.Φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να είναι κομοδίνο λόγω ωραιοπαθειας αλλά και λόγω ωραρίων που έχουν συνήθως οι δημοσιογράφοι.
H έχει κάποιον και δεν τους έχει δει κανείς μαζί η έχει βγάλει νυχτερίδες και αράχνες.Κάνει τρομερά αγχωτικό επάγγελμα η Δεσποινάρα.
Αγνωστα τα προσωπικά της Δέσποινας.H έχει κάποιον και δεν τους έχει δει κανείς μαζί η έχει βγάλει νυχτερίδες και αράχνες.
Λες να κάνει δρομολόγια μόνο από το σπίτι της στο σπίτι του;Δεν νομίζω να κυκλοφορούν και πολύ έξω...Αγνωστα τα προσωπικά της Δέσποινας.
Πιθανόν.Απίθανο να είναι μόνη...Λες να κάνει δρομολόγια μόνο από το σπίτι της στο σπίτι του;Δεν νομίζω να κυκλοφορούν και πολύ έξω...
Mην το λες...οι δημοσιογράφοι είναι ναυάγια.Πιθανόν.Απίθανο να είναι μόνη...
Δυνατός στόχος η Δέσποινα Βλεπάκη.
Γέρασε;;;!;;;
Στο άνθος της ηλικίας της είναι ,με στρωμένη δουλειά και στόχος για κάθε μπηχτη που σέβεται τον εαυτό του.
Έτσι!Δυνατός στόχος η Δέσποινα Βλεπάκη.
Και πρώην εστεμμένη με τίτλους...Ο βαθμός δυσκολίας κατάκτησης του τροπαίου αυξάνεται.
Η πρόκληση αυξάνεται αναλόγως της δυσκολίας....Και πρώην εστεμμένη με τίτλους...Ο βαθμός δυσκολίας κατάκτησης του τροπαίου αυξάνεται.