You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δερματολόγος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zeton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
τι εχεις στο προσωπο?νομίζω ειναι ακριβές επεμβάσεις τα λειζερΜάγκες δεν έχω κολλήσει κάτι από πουτάνα απλά ήθελα απόψεις για κανέναν δερματολόγο με laser κλπ (για πρόσωπο) π αξίζει κ ασχολείται, γτ με τους γιατρούς παίζει πολυ απάτη κ μάλλον το ξέρετε οι ψαγμενοι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Μάγκες δεν έχω κολλήσει κάτι από πουτάνα απλά ήθελα απόψεις για κανέναν δερματολόγο με laser κλπ (για πρόσωπο) π αξίζει κ ασχολείται, γτ με τους γιατρούς παίζει πολυ απάτη κ μάλλον το ξέρετε οι ψαγμενοι.
Θηλώματα; Αιμαγγείωμα;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Μπορει να ειναι απλα ασχημος, ας μην βαζουμε ταμπελεςΘηλώματα; Αιμαγγείωμα;
Τίποτα Μ έχουν μείνει μερικά τέτοια από προηγούμενη ακμή κ είχα τρομερή πίεση τότε γτ παλιά δν Μ εμέναν, δν είναι δικιά μ φωτότι εχεις στο προσωπο?νομίζω ειναι ακριβές επεμβάσεις τα λειζερ
Συνημμένα
Αδερφέ θες να τα πούμε σε κάνα μπουρδέλο να πάρουμε κ κανενα μουνι παρτουζαΜπορει να ειναι απλα ασχημος, ας μην βαζουμε ταμπελες
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Αδερφέ θες να τα πούμε σε κάνα μπουρδέλο να πάρουμε κ κανενα μουνι παρτουζα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Λιγότερο;Λιγότερο από αυτήν
έλα ρε...αυτό σου αφαιρεί χρόνια...έχω πάθει πλάκα με ένα μιλφακι που έχει κάτι τέτοια στίγματα και μικροδειχνει!
16 είμαιΛιγότερο;
έλα ρε...αυτό σου αφαιρεί χρόνια...έχω πάθει πλάκα με ένα μιλφακι που έχει κάτι τέτοια στίγματα και μικροδειχνει!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Έχεις σφραγίδα αιωνιας νεότητας...μην βιάζεσαι...μετα που θα κάνεις επέμβαση μπορεί να ξαναφουντωσουν .16 είμαι
Μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
πως γινεται μετα απο επεμβαση λειζερ να του ξαναφουντωσουν?Έχεις σφραγίδα αιωνιας νεότητας...μην βιάζεσαι...μετα που θα κάνεις επέμβαση μπορεί να ξαναφουντωσουν .
Μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί είναι ακόμα και στην ανάπτυξη και οι ορμόνες του ειναι τρελαμενες.
Θα βγουν και μετά πάλι θα τα ακουμπάει τα € για καινούριες επεμβάσεις.
Θα βγουν και μετά πάλι θα τα ακουμπάει τα € για καινούριες επεμβάσεις.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Καλά ρε μάγκα κ εσύ εδώ βρήκες να γράψεις; γιαυτό μ αρέσει το μπου αλάνια μου!16 είμαι
Καλά σου λένε οι σοφοί του φόρουμ. Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Επίσης σε δυο χρονια θα περιμένουμε να μας μιλήσεις κ για τις ερωτικές σου περιπέτειες
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Συμφωνώ 100% με @argyrotoxos. Είσαι σε μια ηλικία που οι ορμόνες σου είναι στο peak. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τα ξυνεις, να βάζεις μια ήπια αλοιφή καλεντουλας τυπου balsam και να περιμενεις να πας 20 χρονών περιπου. Όλοι τα περασαμε αυτά. Ναι είναι μαλακια αλλά δε γίνεται διαφορετικά. Υπομονή!
Ασε τα λέιζερ και τις παπαριές. Θα περασει σε καμία διετία με τρία χρόνια.
Μήπως με την κατάλληλη αγωγή για ακμήΛιγότερο από αυτήν
Εξαφανιστούν σε κάποιους μήνες
Αλλά θέλει καλή αγωγή και συνέπεια
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Toν ενημερωσαν οι φίλοι του για εμάς.Καλά ρε μάγκα κ εσύ εδώ βρήκες να γράψεις; γιαυτό μ αρέσει το μπου αλάνια μου!
Καλά σου λένε οι σοφοί του φόρουμ. Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Επίσης σε δυο χρονια θα περιμένουμε να μας μιλήσεις κ για τις ερωτικές σου περιπέτειες
Και τώρα θα τους λέει ότι μίλησε με ονόματα- θρύλους!!!!
Δν έχω ακμή από τον Δεκέμβριο είναι τα πιο πολλά , πήρα ήδη απάντηση έτσι κ αλλιώςΣυμφωνώ 100% με @argyrotoxos. Είσαι σε μια ηλικία που οι ορμόνες σου είναι στο peak. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τα ξυνεις, να βάζεις μια ήπια αλοιφή καλεντουλας τυπου balsam και να περιμενεις να πας 20 χρονών περιπου. Όλοι τα περασαμε αυτά. Ναι είναι μαλακια αλλά δε γίνεται διαφορετικά. Υπομονή!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς το κατάλαβες ?Toν ενημερωσαν οι φίλοι του για εμάς.
Και τώρα θα τους λέει ότι μίλησε με ονόματα- θρύλους!!!!
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Θα κάνεις υπομονή λίγο καιρό και θα ψαχτείς με αλοιφές/λαδάκια και τα σχετικά. Μπορεί να φύγει σε έξι μήνες, μπορεί και να έχεις κοκκινίλες για αρκετό καιρό οπότε και θα πας σε Ινστιτούτο Αισθητικής (μπορεί να βγάλεις και κανενά τυχερό εκεί, άμα έχεις χρήμα)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος...ούτε στην εφημερίδα είμαστε ,ούτε στα σοσιαλ της μάζας...εμείς είμαστε ένας άλλος κόσμος.Δν έχω ακμή από τον Δεκέμβριο είναι τα πιο πολλά , πήρα ήδη απάντηση έτσι κ αλλιώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς το κατάλαβες ?