Νέα

Δερματικά προβλήματα και υποψίες για κάτι άλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είδα έναν μαλάκα που άνοιγε ηλίθια posts και ήταν όχι απλά ανορθόγραφος αλλά κάτι παραπάνω. Μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιας ασθένειας και τον κατηγορώ άδικα?

Σκεφτόμουν τι πρέπει να μας προβληματίζει με την ανορθογραφία αυτού του βαθμού σε σχέση με την μαλακία.

Ισως ακούγεται αστείο αλλά τα πιο πολλά προβλήματα ανορθογραφίας, είναι συμπτώματα άλλων προβλημάτων ΠΧ αγαμίας, υπερβολικής μαλακίας, δυσλεξίας, ηλικίας, συρίκνωσης εγκεφάλου, Πάρκισον, Αλτζχάιμερ κ.α.
Ναι...κοίτα και το ειρωνικό όμως..
Εγώ δεν είμαι ανορθόγραφη αλλά επειδή κάνω το "επάγγελμα" ξέρεις τι βρισίδια τρώω από μερικούς?
 "Ανωτάτου Πανεπιστημιακού Επιπέδου"
Μην βρίζεις..κρίμα είναι..!!!

arcans75

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είδα έναν μαλάκα που άνοιγε ηλίθια posts και ήταν όχι απλά ανορθόγραφος αλλά κάτι παραπάνω. Μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιας ασθένειας και τον κατηγορώ άδικα?

Σκεφτόμουν τι πρέπει να μας προβληματίζει με την ανορθογραφία αυτού του βαθμού σε σχέση με την μαλακία.

Ισως ακούγεται αστείο αλλά τα πιο πολλά προβλήματα ανορθογραφίας, είναι συμπτώματα άλλων προβλημάτων ΠΧ αγαμίας, υπερβολικής μαλακίας, δυσλεξίας, ηλικίας, συρίκνωσης εγκεφάλου, Πάρκισον, Αλτζχάιμερ κ.α.
αν εννοείς εμένα εγώ είμαι ανορθόγραφος και γκει μαζι. :zfuck:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κι εδω σβησμενα ποστς?

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Ναι...κοίτα και το ειρωνικό όμως..
Εγώ δεν είμαι ανορθόγραφη αλλά επειδή κάνω το "επάγγελμα" ξέρεις τι βρισίδια τρώω από μερικούς?
 "Ανωτάτου Πανεπιστημιακού Επιπέδου"
Μην βρίζεις..κρίμα είναι..!!!

Είμαι ειρωνικός. Το παραδέχομαι. Και θυμάσαι τι σου είπα πρώτη φορά ... και γιατί σε εκτιμώ....Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή...μαλακία είναι. Γενικώς. Επιπροσθέτως ποτέ δεν θα ειρωνευόμουν κάποιον ο οποιός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να μορφωθεί.

ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕ. Και πίστεψέ με.....δεν αποτελεί μόρφωση το να γράφεις το ΚΑΙ με ΑΙ. Ξέρω άνθρωπο που δεν μπορεί να γράψει σωστά το Σπύρος (το όνομά του) αλλά σε καθηλώνει.

Πιστεύω ότι με κατανοείς και δεν πλατυάζω περισσότερο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είμαι ειρωνικός. Το παραδέχομαι. Και θυμάσαι τι σου είπα πρώτη φορά ... και γιατί σε εκτιμώ....Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή...μαλακία είναι. Γενικώς. Επιπροσθέτως ποτέ δεν θα ειρωνευόμουν κάποιον ο οποιός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να μορφωθεί.

ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕ. Και πίστεψέ με.....δεν αποτελεί μόρφωση το να γράφεις το ΚΑΙ με ΑΙ. Ξέρω άνθρωπο που δεν μπορεί να γράψει σωστά το Σπύρος (το όνομά του) αλλά σε καθηλώνει.

Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ..
Όμως κι εκεί μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι και πολλά "ίσως" που κάποιος δεν "προσπαθεί"ή δεν θέλει να προσπαθήσει να διορθωθεί..να "μάθει"..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

πλατειαζω.

OP
OP
R

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Εχεισ δικιο δεν σε παρεξιγω μάλον η ετία είναι το χαρμάνι των παραπάνω.
Ζητώ συγνώμη απο τουσ αναγνώστεσ αλλά και ευχαριστώ όσουσ μου απαντισαν.

lefterosleftas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σαφώς και η πίπα χωρίς σκουφί είναι επικίνδυνη..
Αλλά το πρωκτικό με σκουφί..γιατί απαγορεύεται?
Περιλαμβάνεται κι αυτό στα νέα μέτρα της κυβέρνησης?
διάτριση του προφυλαχτικού

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και περίπου δύο χρόνια μου βγαίνει μια κοκκινίλα στα πλευρά κάτω από τη μασχάλη και πλάγια του στήθους,κάθε φορά που ιδρώνω(κυρίως μετά το γυμναστήριο).Ακόμα δεν έχω πάει σε δερματολόγο να δώ τι είναι,γιατί πάντα φεύγει μέσα σε λίγες ώρες και υπέθετα ότι δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό,ούτε με τρώει,ούτε τίποτα.Έχω αρχίσει πάντως να ανησυχώ γιατί έχει περάσει πολύς καιρός και δε λέει να φύγει και θα πάω οπωσδήποτε σε δερματολόγο αύριο,μιας και έγινε και κάτι άλλο αρκετά σοβαρό,το οποίο με υποχρεώνει να κάνω οπωσδήποτε εξετάσεις για ΣΜΝ.Υπάρχει κάποιος που να έχει καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτή η μαλακία? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom