Νέα

Δερματικά προβλήματα και υποψίες για κάτι άλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Αυτό δεν είναι στρίμωγμα..
Αυτό είναι κομμάτι από σενάριο του Νίκου Φώσκολου...
Χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

Μωρέ και Φώσκολο θα γυρίσω και Rocco Sieffredi και ό,τι θες......έλα εσύ απο 'δώ και μην σκιάζεσαι.......

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μπα..με την Κατερίνα δεν πιάνει τίποτε....αλλά....άμα την στριμώξω στο meeting room και φύγει μετά με σκισμένο στρινγκ θα την μάθω εγώ να μου κάνει την δύσκΩλη....

κατι δεν κανεις καλα.
το δικο μου το γκομενάκι μια χαρά μου εκάθησε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κατερινα μη σε μελει, ο μητσαρας ειναι μελι!

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
κατι δεν κανεις καλα.
το δικο μου το γκομενάκι μια χαρά μου εκάθησε.

Τώρα που το λες...ίσως.........εμ  από το 2003 έχω να γαμήσω....για αυτό ζητώ την αρωγή σου για καινούρια κόλπα.....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μπα..με την Κατερίνα δεν πιάνει τίποτε....αλλά....άμα την στριμώξω στο meeting room και φύγει μετά με σκισμένο στρινγκ θα την μάθω εγώ να μου κάνει την δύσκΩλη....

Αμάααααααν.....
others-234.gif

deneimaiedw.jpg

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
κατερινα μη σε μελει, ο μητσαρας ειναι μελι!

Τώρα που είπες μέλι, πέρασε ένας πλανόδιος πιο πριν από το γραφείο και μου είπε ότι είναι μελέμπορας. Το πουλάει μόνο 15 ευρώ το κιλό. Είναι καλή η τιμή? Ή με είδε αλευρωμένο και με πέρασε για μυλωνά?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα που είπες μέλι, πέρασε ένας πλανόδιος πιο πριν από το γραφείο και μου είπε ότι είναι μελέμπορας. Το πουλάει μόνο 15 ευρώ το κιλό. Είναι καλή η τιμή? Ή με είδε αλευρωμένο και με πέρασε για μυλωνά?

δεν τους εμπιστευομαι
αλλα δεν ξερω και ποσο παει το μελι. Συνηθως μου κανουν δωρο κανα βαζο και την βγαζω για καιρο.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
δεν τους εμπιστευομαι
αλλα δεν ξερω και ποσο παει το μελι. Συνηθως μου κανουν δωρο κανα βαζο και την βγαζω για καιρο.

Νεξτ τάιμ γκετ του. Να μου δώκεις κι εμένα ένα.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Είδα μια κοπέλα εκανε πιάτσα στηισ 3ησ σεπτεμβριου και είχαι έντονα μεγάλα κοκκινα σπιρια πάνω απο το στόμα μπορεί να ειναι σημπτομα παο κάποια αρωστια?
και σκευτόμουν τι πρέπει να μασ προβληματιζει σε σχέση με σημάδια στισ κοπέλεσ.
Ισοσ ακουγετε αστιο αλλά τα ποιο πολλά δερματικα προβλήματα είναι σιμπτοματα άλλων προβλημάτων.

Είδα έναν μαλάκα που άνοιγε ηλίθια posts και ήταν όχι απλά ανορθόγραφος αλλά κάτι παραπάνω. Μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιας ασθένειας και τον κατηγορώ άδικα?

Σκεφτόμουν τι πρέπει να μας προβληματίζει με την ανορθογραφία αυτού του βαθμού σε σχέση με την μαλακία.

Ισως ακούγεται αστείο αλλά τα πιο πολλά προβλήματα ανορθογραφίας, είναι συμπτώματα άλλων προβλημάτων ΠΧ αγαμίας, υπερβολικής μαλακίας, δυσλεξίας, ηλικίας, συρίκνωσης εγκεφάλου, Πάρκισον, Αλτζχάιμερ κ.α.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Stories

Νέο!