Γύρισα από σφυροκόπημα και θέλω να δικασω αλλά φιλικά με το ελάχιστο μυαλό που διαθέτω.
Αρχικά, επαγγελματίας με 3-4 χρόνια δε γίνεσαι και δη στο πρωκτικό. Ένα αυτό.
Δεύτερον, ο κωλος δε κλείνει ούτε αμέσως ούτε σχεδόν αμέσως απλά στα κλιπάκια σου οι τύποι τον έχουν μολύβι. Πλην ενός, που είχε πάρει το μάτι μου τότε που ρίχναμε κομπλιμέντα.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σιγά σιγά η γυναίκα μαθαίνει να χρησιμοποιει σωστά τους μύες όταν κάνει πρωκτικό. Στην αρχή σφίγγεται γιατί είναι αγχωμένη μη βγει σκατο συν ότι μπαίνει ένα παπαρι σε τρύπα που δεν είναι προγραμματισμένο να μπει. Το μόνο που έχει να κάνει η γυναίκα είναι τα λεγόμενα reverse kegels που κάνουμε εμείς για να χαλαρώσουμε την περιοχή (όπως όταν χεζεις δλδ). Έτσι χαλαρώνει και τσουπ, μπαίνει, συν ότι μερικές γουστάρουν και υπάρχει λίπανση φυσική. Αυτό που κάνουν οι εκδιδόμενες, είτε είναι γυναίκες είτε τρανς (ειδικά οι τρανς) που έχουν γίνει οι σφιγκτήρες μελατο αυγό από το πολύ πρωκτικό είναι ότι μαθαίνουν πότε να σφίγγουν ανάλογα με το μέγεθος. Δηλαδή μια που τον έχει πηγάδι και πάει ο άλλος με το μολύβι να μπει, τον «σφίγγει», για να υπάρχει η αναλογη τριβή / αίσθηση και να χύσει γρήγορα. Άλλοτε όταν είναι ο τύπος σαν πουρί, χαλαρώνει, και βάζει χεράκι στο μηρό του λέγοντας του «σιγά σιγά», γιατί η είσοδος και ειδικά η έξοδος στο πρωκτικό και δη όταν δεν υπάρχει λαδακι αλλά σάλιο μπορεί να γίνει εξαιρετικά επίπονη.
Το αν η Μπέμπα έχει δουλεμένο κωλι φαίνεται αρχικά από την καφετιλα που είναι αποτέλεσμα τριβής, και δεύτερον από τις ζάρες γύρω γύρω που σου λένε «κάποτε εδώ μπήκαν τρένα». Επίσης το «του κωλου τα εννιάμερα» δε βγήκε τυχαια, σε εννέα μέρες κλείνει (γενικά).
Σε ότι αφορά την απόλαυση, πολλές κοπέλες γουστάρουν το «σπρώξιμο», δηλαδή την επαφή της λεκάνης μου με τα κωλομερια τους, το πάτς-πατς να στο πω έτσι. Μετά είναι θέμα του πού βρισκει ο καθένας. Αυτά στα λέω από προσωπικές εμπειρίες, ούτε ιατρικά συγγράματα ούτε τίποτα. Η γυναίκα έχει μέσα ένα σημείο που είναι σαν ένα κομμάτι λάστιχο, μαλακό, προς τον κολπο. Το μόνο που έχει να κάνει ο τύπος είναι να γαμαει ή να δαχτυλιαζει και να «βρισκει» σε εκείνο το σημείο για βα τελειώσει η άλλη.
Αυτά.