Νέα

Δεν ξαναβαζω χοντρη απο πανω.....μου εσπασε την μεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εσεις τις χοντρες τις πηδατε

• στα τεσσερα αυστηρα

Ψήφοι: 35 19,6%
  • με σακουλα στο κεφαλι

Ψήφοι: 2 1,1%
  • τις βαζω και απο πανω δεν εχω θεμα

Ψήφοι: 29 16,2%
  • ειμαι ο bbw lover

Ψήφοι: 12 6,7%
  • ιεραποστολικο γιατι ειμαι της θρησκειας

Ψήφοι: 8 4,5%
  • ειμαι αρσιβαριστας/μποντιμπιλντερας και τις παιρνω στα ορθια

Ψήφοι: 11 6,1%
  • δεν γαμαω χοντρες ειμαι ελιτιστας

Ψήφοι: 48 26,8%
  • μονο πιπα δινω στις χοντρες

Ψήφοι: 34 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    179

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε γκαβλιάρη, από παν' το έβαλες το ζωντανό;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
εγω ετυχε να γαμησω μια πολυ χοντρη αλλα ειχε χιουμορ, μολις την ειχα πει να ερθει απο πανω μου απαντησε...
-Χαχα δεν θα θελες ....
την πηδηξα μονο απο το πλαι, και το ποδι το σηκωνε αυτη εννοειται :)

Επισκέπτης
Ρε gl και χοντρη και από πανω;;; Μα καλα ποσο διαολο ειχες πιει;;;

prionokordelas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :2funny:

Συνημμένα

• 697.jpg
    697.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 26

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μαπροβληματιζομαι σε ποια σταση να την γαμησω,στα τεσσερα αυτη και γω απο πανω με πιανει κραμπα στον δεξιο δικεφαλο μηριαιο.....

6a600a23c3634b3c973fae4e5d10fe2d.jpg

κανε επενδυση σε ενισχυμενη βερσιον, θα τα βγαλεις τα λεφτα σου γλυτωνοντας τα κερατιατικα των γιατρων

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
6a600a23c3634b3c973fae4e5d10fe2d.jpg

κανε επενδυση σε ενισχυμενη βερσιον, θα τα βγαλεις τα λεφτα σου γλυτωνοντας τα κερατιατικα των γιατρων
ωραιος φιλε,θα ρωτησω και τον βολτερο που μπορω να βρω ενα στην λαρισα να μην τρεχω αθηνες

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα εκει που ημουν λιγο καλυτερα χτες γαμησα δυο χοντρες μαζι με διαφορα μιας ωρας,αναμεσα ηπια δυο μπιρες fisher και εφαγα κατι λουκανικα με κατι φιλαρακια και ολο το βραδυ με πεθανε η μεση και το δεξι αρχιδι στον πονο......τι το θελα να τις πω να ανεβουν απο πανω;

με τα μεσουλιντ και τα λοναριντ ποσταρω τωρα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εχω γαμησει χοντρες και χοντρες, το θεμα ειναι οταν ανεβαινουν απο πανω να ξερουν που να στηριχτουν και πως να σπρωχνουν για να μην ζουλανε αρχιδια και ποναει.
εχω παει με χοντρη 120 κιλα 1.80 εγω την ξεπαρθενιασα και εκανε καλο καθισμα δεν με ζορισε καθολου ισα ισα η πιεση απο το βαρος της ηταν που εκανε το γαμησι βαθυ και ηδονικο, ηταν ταλεντο.
αντιθετα μια αλλη χοντρη στα 70 κιλα ΜΟΝΟΝ , ντεμεκ εμπειρη με 5 προηγουμενους, γερνει προς τα πισω και τραβιουνται τα αρχιδια και πονανε.
τελος ειχα μια αλλη χοντρη στα 80+ βολευε ενω ηταν μπουταρου απιστευτα το ιεραποστολικο με τα ποδια πανω και κωλο ακομα  :dancing: .
επισης οι χοντρες εχουν ασφαλεια κρουσης δεν φοβασαι να σπρωξεις με οση δυναμη θες μην τις σπασεις  :fuck2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...γλ,άσε τα παλαβά σου... :grin: :sunglasses: :rolleyes:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
το κυριακατικο θεμα που ελειπε και ερχεται σαν απαντηση στο θεμα του bbw

γαμησα χτες μια χοντρη παιδια που λετε και μετα την πιπα εκανα το λαθος να την βαλω απο πανω

δεν λεω καλα κουνιοταν στο πηδημα αλλα μου σπασε την μεση η καριολα και σημερα ειμαι με φαρμακα ξαπλα....δεν θα παω και να ψηφισω και θα χασει το κομμα μου την ψηφο.....

νταξει η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει πολλες χοντρες απο πανω κατα καιρους και μαλλον το προβλημα μου ειναι χρονιο.....

εσεις εχετε αναλογη εμπειρια με χοντρες;τις βαζετε απο πανω στο γαμησι και αν ναι ποσα κιλα αντεχετε περιπου;απο ποσα κιλα και πανω ειναι απαγορευτικο;αν οχι πως τις πηδατε τις χοντρες;μονο απο γκωλο στα τεσσερα;

οσοι γαμανε μονο μοντελα ας ποσταρουν στο θρεντ της γουαιλντ ροουζ μην χαλασουν εδω το σαλιο τους

θα εκτιμηθει ιδιαιτερα η αποψη ιστορικων και τιμημενων μελων οπως του γιασου και του απολυτου αρσενικου

οι μπαχαλακηδες να ποσταρουν ελευθερα την αποψη τους για μας τους λατρεις και γαμιαδες των υπερβαρων γυναικων

επισης αν υπαρχει στο φορουμ κανενας φυσιοθεραπευτης να μου πει τιποτα ασκησεις ενδυναμωσης για τους ραχιαιους ή τιποτα διατασεις κλπ που πρεπει να κανουμε προληπτικα αλλα και θεραπευτικα εμεις που γαμαμε χοντρες και εχουμε την μεση μας και τις βαζουμε απο πανω στο γαμησι......ευχαριστω

Καλά με SBBW πήγες κατηγορίας 120 κιλών;;;;Η πιο χοντρή που έχω πάει ήταν στα 80 κιλά περίπου και όσο κι αν είναι παράδοξο έκανε το καλύτερο γαμήσι.Από τα λίγα one night stand από νυχτερινή έξοδο που θυμάμαι ακόμα κι ας πέρασαν 4 χρόνια

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλά με SBBW πήγες κατηγορίας 120 κιλών;;;;Η πιο χοντρή που έχω πάει ήταν στα 80 κιλά περίπου και όσο κι αν είναι παράδοξο έκανε το καλύτερο γαμήσι.Από τα λίγα one night stand από νυχτερινή έξοδο που θυμάμαι ακόμα κι ας πέρασαν 4 χρόνια
η μια πρεπει να ειναι 100 κιλα περιπου ναι,η αλλη 75

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
με τα 120 κιλα εγω ημουν. αυτοι ειμαστε τι να κανουμε: