Νέα

Δεν ξαναβαζω χοντρη απο πανω.....μου εσπασε την μεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εσεις τις χοντρες τις πηδατε

• στα τεσσερα αυστηρα

Ψήφοι: 35 19,6%
  • με σακουλα στο κεφαλι

Ψήφοι: 2 1,1%
  • τις βαζω και απο πανω δεν εχω θεμα

Ψήφοι: 29 16,2%
  • ειμαι ο bbw lover

Ψήφοι: 12 6,7%
  • ιεραποστολικο γιατι ειμαι της θρησκειας

Ψήφοι: 8 4,5%
  • ειμαι αρσιβαριστας/μποντιμπιλντερας και τις παιρνω στα ορθια

Ψήφοι: 11 6,1%
  • δεν γαμαω χοντρες ειμαι ελιτιστας

Ψήφοι: 48 26,8%
  • μονο πιπα δινω στις χοντρες

Ψήφοι: 34 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    179

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εμενα εσπασε το κρεβατι. Την προηγουμενη βδομαδα . Σοβαρα καθόμουνα και εβαζε extra ταβλεσ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το κυριακατικο θεμα που ελειπε και ερχεται σαν απαντηση στο θεμα του bbw

γαμησα χτες μια χοντρη παιδια που λετε και μετα την πιπα εκανα το λαθος να την βαλω απο πανω

δεν λεω καλα κουνιοταν στο πηδημα αλλα μου σπασε την μεση η καριολα και σημερα ειμαι με φαρμακα ξαπλα....δεν θα παω και να ψηφισω και θα χασει το κομμα μου την ψηφο.....

νταξει η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει πολλες χοντρες απο πανω κατα καιρους και μαλλον το προβλημα μου ειναι χρονιο.....

εσεις εχετε αναλογη εμπειρια με χοντρες;τις βαζετε απο πανω στο γαμησι και αν ναι ποσα κιλα αντεχετε περιπου;απο ποσα κιλα και πανω ειναι απαγορευτικο;αν οχι πως τις πηδατε τις χοντρες;μονο απο γκωλο στα τεσσερα;

οσοι γαμανε μονο μοντελα ας ποσταρουν στο θρεντ της γουαιλντ ροουζ μην χαλασουν εδω το σαλιο τους

θα εκτιμηθει ιδιαιτερα η αποψη ιστορικων και τιμημενων μελων οπως του γιασου και του απολυτου αρσενικου

οι μπαχαλακηδες να ποσταρουν ελευθερα την αποψη τους για μας τους λατρεις και γαμιαδες των υπερβαρων γυναικων

επισης αν υπαρχει στο φορουμ κανενας φυσιοθεραπευτης να μου πει τιποτα ασκησεις ενδυναμωσης για τους ραχιαιους ή τιποτα διατασεις κλπ που πρεπει να κανουμε προληπτικα αλλα και θεραπευτικα εμεις που γαμαμε χοντρες και εχουμε την μεση μας και τις βαζουμε απο πανω στο γαμησι......ευχαριστω
τυπε ποσα κιλα ηταν το κρεας?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
To Nορτζέσικ είναι μυοχαλαρωτικό, το Μεζουλίτ αντιφλεγμονώδες. Διαφορετική δουλειά κάνει το καθένα, και το καθένα είναι καλό στο είδος του.

Αρχηγέ: Μεζουλίτ (ΠΑΝΤΑ φαγωμένος) και διατάσεις για τη μέση (κρέμασμα, διάταση του εμποδιστή) και είσαι κομπλέ.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
To Nορτζέσικ είναι μυοχαλαρωτικό, το Μεζουλίτ αντιφλεγμονώδες. Διαφορετική δουλειά κάνει το καθένα, και το καθένα είναι καλό στο είδος του.

Αρχηγέ: Μεζουλίτ (ΠΑΝΤΑ φαγωμένος) και διατάσεις για τη μέση (κρέμασμα, διάταση του εμποδιστή) και είσαι κομπλέ.
θενξ ρε μαν.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γατάκια...εγώ (αριστερά) και ο BMWPOWER,ενώ σερφάρω με το i-Pad (το 7άρι) του Μήτσου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Uu5WJx2.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

προβλημα στην μεση ή μεγαλη εμπειρια σε χοντρες τυπε? :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
προβλημα στην μεση ή μεγαλη εμπειρια σε χοντρες τυπε? :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι τύπε.

Αλλά όποτε ανεβαίνεις  (κιλά) στο γυμναστήριο όλο και κάτι μπορεί να γίνει αν είσαι "βιαστικός". Όλο και ακούς και μαθαίνεις, δεν είναι απαραίτητο να συμβεί σε σένα.

Μπάι δε γουέι, οι χοντρές το χειμώνα δεν είναι και τόσο χάλια, ειδικά τώρα με την κρίση  :helpplea:

Καλοκαιριάτικα? Άσε καλύτερα :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Από μακρυά τύπε!

Αν και το ίχνος του ιδρώτα στα ρούχα είναι αποτρεπτικό από μόνο του  :2funny:

Stories