Νέα

Δεν ξαναβαζω χοντρη απο πανω.....μου εσπασε την μεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εσεις τις χοντρες τις πηδατε

• στα τεσσερα αυστηρα

Ψήφοι: 35 19,6%
  • με σακουλα στο κεφαλι

Ψήφοι: 2 1,1%
  • τις βαζω και απο πανω δεν εχω θεμα

Ψήφοι: 29 16,2%
  • ειμαι ο bbw lover

Ψήφοι: 12 6,7%
  • ιεραποστολικο γιατι ειμαι της θρησκειας

Ψήφοι: 8 4,5%
  • ειμαι αρσιβαριστας/μποντιμπιλντερας και τις παιρνω στα ορθια

Ψήφοι: 11 6,1%
  • δεν γαμαω χοντρες ειμαι ελιτιστας

Ψήφοι: 48 26,8%
  • μονο πιπα δινω στις χοντρες

Ψήφοι: 34 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    179

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το κυριακατικο θεμα που ελειπε και ερχεται σαν απαντηση στο θεμα του bbw

γαμησα χτες μια χοντρη παιδια που λετε και μετα την πιπα εκανα το λαθος να την βαλω απο πανω

δεν λεω καλα κουνιοταν στο πηδημα αλλα μου σπασε την μεση η καριολα και σημερα ειμαι με φαρμακα ξαπλα....δεν θα παω και να ψηφισω και θα χασει το κομμα μου την ψηφο.....

νταξει η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει πολλες χοντρες απο πανω κατα καιρους και μαλλον το προβλημα μου ειναι χρονιο.....

εσεις εχετε αναλογη εμπειρια με χοντρες;τις βαζετε απο πανω στο γαμησι και αν ναι ποσα κιλα αντεχετε περιπου;απο ποσα κιλα και πανω ειναι απαγορευτικο;αν οχι πως τις πηδατε τις χοντρες;μονο απο γκωλο στα τεσσερα;

οσοι γαμανε μονο μοντελα ας ποσταρουν στο θρεντ της γουαιλντ ροουζ μην χαλασουν εδω το σαλιο τους

θα εκτιμηθει ιδιαιτερα η αποψη ιστορικων και τιμημενων μελων οπως του γιασου και του απολυτου αρσενικου

οι μπαχαλακηδες να ποσταρουν ελευθερα την αποψη τους για μας τους λατρεις και γαμιαδες των υπερβαρων γυναικων

επισης αν υπαρχει στο φορουμ κανενας φυσιοθεραπευτης να μου πει τιποτα ασκησεις ενδυναμωσης για τους ραχιαιους ή τιποτα διατασεις κλπ που πρεπει να κανουμε προληπτικα αλλα και θεραπευτικα εμεις που γαμαμε χοντρες και εχουμε την μεση μας και τις βαζουμε απο πανω στο γαμησι......ευχαριστω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
το κυριακατικο θεμα που ελειπε και ερχεται σαν απαντηση στο θεμα του bbw

γαμησα χτες μια χοντρη παιδια που λετε και μετα την πιπα εκανα το λαθος να την βαλω απο πανω

δεν λεω καλα κουνιοταν στο πηδημα αλλα μου σπασε την μεση η καριολα και σημερα ειμαι με φαρμακα ξαπλα....δεν θα παω και να ψηφισω και θα χασει το κομμα μου την ψηφο.....

νταξει η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει πολλες χοντρες απο πανω κατα καιρους και μαλλον το προβλημα μου ειναι χρονιο.....

εσεις εχετε αναλογη εμπειρια με χοντρες;τις βαζετε απο πανω στο γαμησι και αν ναι ποσα κιλα αντεχετε περιπου;απο ποσα κιλα και πανω ειναι απαγορευτικο;αν οχι πως τις πηδατε τις χοντρες;μονο απο γκωλο στα τεσσερα;

οσοι γαμανε μονο μοντελα ας ποσταρουν στο θρεντ της γουαλντ ροουζ μην χαλασουν εδω το σαλιο τους

θα εκτιμηθει ιδιαιτερα η αποψη ιστορικων και τιμημενων μελων οπως του γιασου και του απολυτου αρσενικου

οι μπαχαλακηδες να ποσταρουν ελευθερα την αποψη τους για μας τους λατρεις και γαμιαδες των υπερβαρων γυναικων

επισης αν υπαρχει στο φορουμ κανενας φυσιοθεραπευτης να μου πει τιποτα ασκησεις ενδυναμωσης για τους ραχιαιους ή τιποτα διατασεις κλπ που πρεπει να κανουμε προληπτικα αλλα και θεραπευτικα εμεις που γαμαμε χοντρες και εχουμε την μεση μας και τις βαζουμε απο πανω στο γαμησι......ευχαριστω

Επειδη ειμαι προφανως ο πλεον αρμοδιος να απαντησει, σου απαντω οτι εισαι βλαξ.
Δεν ανεβαζουμε ΠΟΤΕ την χοντρη απο πανω. Με τιποτα.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδη ειμαι προφανως ο πλεον αρμοδιος να απαντησει, σου απαντω οτι εισαι βλαξ.
Δεν ανεβαζουμε ΠΟΤΕ την χοντρη απο πανω. Με τιποτα.
να σαι καλα μαν .....εσυ πως τις γαμας συνηθως;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.654
Πόντοι
41.129
"οσοι γαμανε μονο μοντελα ας ποσταρουν στο θρεντ της γουαλντ ροουζ μην χαλασουν εδω το σαλιο τους"

:grin: :grin:  πηρα την παρθενια στην ψηφοφορια  :tits2:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    141 KB · Εμφανίσεις: 46

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
να σαι καλα μαν .....εσυ πως τις γαμας συνηθως;
Ιεραποστολικά καλυτερα, γιατι και στα τεσσερα ειναι προβληματικο. Χανονται πόντοι.
Και συνηθως με ενα μαξιλαρακι στον πισινο για να ανεβαινει λιγο προς τα πανω, επειδη τα μπουτια κανουν αντισταση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μονο στα 4 κ μονο γκωλικον ερωτα...παντως η πιο χοντρη-που εκανα το λαθος- κ την ανεβασα απο πανω ηταν η Ξενια η Ουκρανεζα,αλλα ευτηχως δεν μου εσπασε την πουτσα γιατι ηξερε να στηθει καλα...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ιεραποστολικά καλυτερα, γιατι και στα τεσσερα ειναι προβληματικο. Χανονται πόντοι.
Και συνηθως με ενα μαξιλαρακι στον πισινο για να ανεβαινει λιγο προς τα πανω, επειδη τα μπουτια κανουν αντισταση.
το χεις σπουδασει βλεπω το θεμα.....εμ τι; τζαμπα πανε τοσα πμ εδω μεσα;

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λαιον εσυ που εισαι γυμναστηριακος τυπος πες καμια ασκηση ενδυναμωσης για την μεση....γιατι εμενα μ αρεσει να τις βαζω απο πανω δεν μπορω να κοψω το χουι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαχαχα

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μονο πιπα  στις χοντρες gl :pipa1: :pipa1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
λαιον εσυ που εισαι γυμναστηριακος τυπος πες καμια ασκηση ενδυναμωσης για την μεση....γιατι εμενα μ αρεσει να τις βαζω απο πανω δεν μπορω να κοψω το χουι

Αρσεις του θανατά

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ (απο το κατσε κατω απο τη μπαρα) και μετρα ποσο σηκωνεις στο αρασε (ή στο ΘΑΣΕ).

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ο κανονας ειναι : χειμωνα γαμαμε αδυνατες και κοιμομαστε στην αγκαλια χοντρης, και το καλοκαιρι αναποδα.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο κανονας ειναι : χειμωνα γαμαμε αδυνατες και κοιμομαστε στην αγκαλια χοντρης, και το καλοκαιρι αναποδα.
σωστα....το καλοκαιρι δεν βολευει με τοση υγρασια και ζεστα η χοντρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom